Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
372 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 372 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 7:43 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χμ χμ... Cool ξερω πως θα με βρισετε αλλα ναι! τοχω ξαναδει και ξερω πως στο εξωτερικο το συνηθιζουν. δε θα μπω στη λογικη να τους κρινω. εγω σιγουρα δε το κανα. οχι γιατι πιστευω πως δεν ειναι σωστο αλλα γιατι ΕΓΩ δε ξερω την τεχνικη να το κανω σωστα και σιγουρα θα σπασω κανα χερι στο μωρο! το μονο που εκανα ειναι το πρωτο που κανει και το κανει να περπαταει και γενικα το να τυχαινε να το σηκωσω απτα χερια. οχι νεογεννητο μετα τους 2 μηνες αυτα. φαινετε καπως αλλα ναι αν οχι ολα αυτα που εκανε αυτη αλλα καποια πιο απλα ειναι καλο στο να ξεπιανοντε τα μωρακια.
και κατι αλλο. προσπαθουσα να παγωσω ανα διαστηματα το βιντεακι και αν παρατηρησετε το μωρο δε φαινετε να ζοριζετε. ουτε κλαμα ουτε τιποτα..

27ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 8:09 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????
ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

επειδη το κανουν στο εξωτερικο παει να πει οτι ειναι κ 'μπροστα'???
ε τοτε να το κρεμαω κ γω απ το μπαλκονι το δικό μου για να ξεπερασει πιθανη υψοφοβία στο μελλον!!!!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

28ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 8:30 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????

ε τοτε να το κρεμαω κ γω απ το μπαλκονι το δικό μου για να ξεπερασει πιθανη υψοφοβία στο μελλον!!!!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Χαχαχαχαχαχαχ.....Σωστηηηη!!

29ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 8:34 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????

εε δε παει ετσι. τελος παντων ο καθενας κρινει μονος του τι θα κανει στο παιδι του.ετσι οπως το ειδα το βιντεακι φαινετε υπερβολικο αλλα...

30ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 10:04 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:

εε δε παει ετσι. τελος παντων ο καθενας κρινει μονος του τι θα κανει στο παιδι του.ετσι οπως το ειδα το βιντεακι φαινετε υπερβολικο αλλα...

με συγχωρεις που ακουστηκα απόλυτη αλλα στο συγκεκριμενο θεμα πως να μην ειμαι?
δλδ, μια μαμα που θα το δει κ θα το βρει καλη ιδεα- ετσι ασχετη οπως ειναι θα παρει το βρεφος και θα του κανει ολα αυτα?
κ αμα της φυγει το μωρο τι θα πει μετα - καναμε γυμναστικη και μου φυγε στα 3 μετρα?
αν το βιντεο αυτο που το βρισκω ακρως επικινδυνο το δει το μεγαλο αδερφακι κ πιασει το παιδι κ το κανει λαστιχο????προσοχη με το τι κυκλοφορει και πως κυκλοφορει στο internet....

31ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 10:34 am

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συγνώμη υπάρχει παιδίατρος που συνιστά αυτή την γυμναστική για τα βρέφη; Θα τρελαθώ!!! Shocked Τι να πω ρε κορίτσια; Στέγνωσα παρακολουθώντας το βιντεάκι pale

32ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 10:52 am

marilu33

marilu33
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μεχρι την μεση καταφερα να το δω το βιντεακι!αγχωθηκα λεμε! μαλλον για κουκλα το περασε! ειπαμε να γυμναστει αλλα οχι κ ετσι,τι να πω κ εγω μαλλον πισω θα ειμαι!!! Shocked

33ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 11:36 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
supermama έγραψε:

με συγχωρεις που ακουστηκα απόλυτη αλλα στο συγκεκριμενο θεμα πως να μην ειμαι?
δλδ, μια μαμα που θα το δει κ θα το βρει καλη ιδεα- ετσι ασχετη οπως ειναι θα παρει το βρεφος και θα του κανει ολα αυτα?
κ αμα της φυγει το μωρο τι θα πει μετα - καναμε γυμναστικη και μου φυγε στα 3 μετρα?
αν το βιντεο αυτο που το βρισκω ακρως επικινδυνο το δει το μεγαλο αδερφακι κ πιασει το παιδι κ το κανει λαστιχο????προσοχη με το τι κυκλοφορει και πως κυκλοφορει στο internet....

εχεις απολυτο δικιο σε ολα αυτα που λες. στους ''κινδυνους δηλαδη που εχει ολο αυτο. γιαυτο ειπα και γω πως παρολο που τοξερα αυτο το συνστημα δεν τοκανα. προς θελου δε λεω σε καμια μαμα να το κανει επειδη το ειδε στο ιντερνετ η στην τηλεοραση η οπουδηποτε. αλλα ξαναλεω απλα οτι ολο αυτο υπαρχει και το κανουν σαν μεθοδο στα μωρα στο εξωτερικο. τοχα δει καπου σαν ενημερωση στην τβ.με σοβαρα ατομα να το λενε και να το επιβεβαιωνουν.αυτο μονο. τωρα αυτο που λεω μεχρι το να το κανουμε απεχει πολυ. αρα λοιπον για να απαντησω στο θεμα που ειναι το βιντεο. ναι το δεχομαι ως υπαρκτη μεθοδο αλλα δε τοκανα ουτε θατο κανω λογικα στα παιδια μου

34ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 12:20 pm

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ## ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ !! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ! ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΟΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ !! ΕΛΕΟΣΣΣ Mad Mad Mad Mad Mad

35ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 1:00 pm

so

so
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τι να πω ρε κοριτσια!!!!!!!!!το εβλεπα κ με επιασε το στομαχι μου.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

36ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Κυρ Ιαν 09, 2011 3:13 pm

maggy

maggy
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλα επαθα σοκ ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 911307
Αλλα τωρα που το ξαναβλεπω εχω πεθανει στο γελιο, η κοπελα δε ξερω αν ειναι μπροστα η πισω σιγουρα ειναι τρελη και δε νομιζω οτι αυτο βοηθαει σε κατι το παιδι σωματικα (εκτος απο την μαμα που το εχει για βαρακι) σε τιποτα περα απο το να του δημιουργησει καποιο προβλημα αργοτερα σε μεση κτλ. παντως εγω περιμενα σε καποια φαση ειναι να το εξεφντωνησει ή να το χτυπαει κατω σα χταποδι

http://www.glykoapospitu.blogspot.com

37ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 12:28 am

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ενταξει κ ο παιδίατρος στην πρώτη εξέταση κάνει κάτι αεροπλανικά αλλά όχι κ αυτό το πράγμα! Και το μωράκι απο ότι είδα κιχ δεν έβγαλε! Μα δε φοβάται μην της μείναι κανένα χερι στο χέρι? πωπω αγχωνόμουν μόνο που το έβλεπα!

Μασαζάκι με την κρεμούλα κ τεντωματάκια στο κρεβάτι ειναι μιαααα χαρά!

38ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 2:09 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΙΝΑ Shocked !ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ Κ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ Κ ΑΥΤΗ ΕΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ Twisted Evil Twisted Evil !ΣΟΡΡΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΣΧΗΜΑ!

39ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 5:46 am

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω πω μολις εφαγα και ειλικρινα μου γυρισαν τ αντερα λες και το εκανε σε μενα....το λυπηθηκε η ψυχη μου βρε κοριτσια...αυτο νανακια θελει να κανει και αγκαλιτσες...του αλλαξε τα φωτα....ενταξει ειπαμε αλλα νομιζω το παρακανε...κριμα.... Crying or Very sad Crying or Very sad

40ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 5:53 am

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koritsia afto to video prepei na to deikso stin pethera mou pou otan irthe o giatros gia tin proti eksetasi kai ekane stin mpempa afta ta perierga pou kanoun oi giatroi mou elege panagia mou kai vasanizei to pedaki mas kai o kakourgos kai tetoia.ama dei afto to video tha pathei sok.xax xa xaxa.tha tis kano plaka pos tha pao kai ego tin dikia mou ekei gia merikes askisoules.egefaliko tha pathei. Twisted Evil Very Happy

41ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty ΔΕΙΤΕ Κ ΠΕΙΤΕ...... Δευ Ιαν 10, 2011 6:10 am

katerina780

katerina780
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΤΙ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!

42ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 6:25 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:koritsia afto to video prepei na to deikso stin pethera mou pou otan irthe o giatros gia tin proti eksetasi kai ekane stin mpempa afta ta perierga pou kanoun oi giatroi mou elege panagia mou kai vasanizei to pedaki mas kai o kakourgos kai tetoia.ama dei afto to video tha pathei sok.xax xa xaxa.tha tis kano plaka pos tha pao kai ego tin dikia mou ekei gia merikes askisoules.egefaliko tha pathei. Twisted Evil Very Happy

χαχαχα ναι να το κανεις! αλλα μη σου μεινει στα χερια προσεξε! Very Happy
ωραια ιδεα για παιχνιδι παντως.. τωρα που το θυμαμαι και μενα η πεθερα μου φοβαται πολυ γενικα να πιασει το μωρο που να δει κατι τετοιο..χαχαχα

43ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 6:27 am

cassiani

cassiani
supermama έγραψε:
cassiani έγραψε:koritsia afto to video prepei na to deikso stin pethera mou pou otan irthe o giatros gia tin proti eksetasi kai ekane stin mpempa afta ta perierga pou kanoun oi giatroi mou elege panagia mou kai vasanizei to pedaki mas kai o kakourgos kai tetoia.ama dei afto to video tha pathei sok.xax xa xaxa.tha tis kano plaka pos tha pao kai ego tin dikia mou ekei gia merikes askisoules.egefaliko tha pathei. Twisted Evil Very Happy

χαχαχα ναι να το κανεις! αλλα μη σου μεινει στα χερια προσεξε! Very Happy
ωραια ιδεα για παιχνιδι παντως.. τωρα που το θυμαμαι και μενα η πεθερα μου φοβαται πολυ γενικα να πιασει το μωρο που να δει κατι τετοιο..χαχαχα
xaxa ma to fadazese na pistepsei pos tha pao na kano sto pedi tetoia pragmata.tha valo kai ton adra mou sto kolpo na kanei oti de simfonei alla den mporei na kanei tipota afou to exo parei apofasi kai tetoia.xaxaxxaxxa ax poli gelio

44ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 6:40 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το βλεπω εγω... Rolling Eyes θα την τρεχετε τη γυναικα! Laughing

45ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 6:48 am

cassiani

cassiani
supermama έγραψε:το βλεπω εγω... Rolling Eyes θα την τρεχετε τη γυναικα! Laughing
ax paidia poli goustaro perimeno pos kai pos na erthei o adras mou apo tin doulea na to sxediaoume,an petixei tha to sinexiso na tomathoune kai i mama mou kai o mpampas mou pou kai aftos einai trelamenos kai fovitsiaris. Sad [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

46ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 9:31 am

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Shocked Shocked Shocked Shocked
exw pa8ei sok ........!!!!!!!!!
an einai dunatwn

47ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Δευ Ιαν 10, 2011 9:54 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αμα το δει η μανα μου θα τσιριζει τα μωρα ειναι παρα πολυ ελαστικα αλλα δεν χρειαζετε να υπερβαλουμε

http://www.gatospito.com

48ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Τρι Ιαν 11, 2011 6:20 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔώραΝι25 έγραψε:Ο χριστός και η παναγία....Όσο μπροστά και να είναι οι ξένοι εγώ συγνώμη αλλά δεν θα το έκανα ποτέ στο παιδί μου!!!!
Πολύ καλό για το παιδί οκ ναι το δέχομαι...αλλά όχι.Προτιμώ σε αυτό το επίπεδο να μείνω πίσω!!!!

Μωρε θα συμφωνησω χωρις 2η σκεψη.......πως το εκανε ολο αυτο δεν φοβηθηκε ουτε λεπτο????παναγια μου δηλ ελεοςςςςςςςςςςςςςς

49ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Τρι Ιαν 11, 2011 11:02 am

vasso

vasso
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den tha mporoysa me tipota na poy leipei Rolling Eyes

50ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΕΙΤΕ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..... Τρι Ιαν 11, 2011 11:57 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και που το ειδα με τα ματια μου παλι απιστευτο μου φαινεται...δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο στο μωρο μου..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις