1 δεν τρωει με τιποτα Σαβ Ιαν 15, 2011 9:15 am
pana
Η ψυχή της παρέας!
και ομως εδω και 1 εβδομαδα με το που βλεπει φαι η αννα μαρια με την μια λεει οσιιιιι δηλαδη οχιιιιι
δεν δοκιμαζει με τιποτα μα με τιποτα και εαν τυχει και δοκιμασει το φτυνει αμεσως
οσο και εαν πειναει δεν θα φαει ,ουτε καν θα δοκιμασει
εχω δοκιμασει ολους τους τροπους
στη αρχη τρωγαμε στο καρεκλακι μετα σε καρεκλα
μετα στον καναπε απασχολιοταν με τουβλακια η παιχνιδια παει και αυτο,μετα στην βρυση επαιζε με το νερο
παει και αυτο
απο χτες εξω στην βεραντα κοβει λουλουδια μαδησαμε ολες τις γλαστρες
εαν δοκιμασει στην αρχη το φτυνει μετα το τρωει οταν δεν θελει αλλο παλι αρχιζει να φτυνει εαν τυχον και το φαει
δεν εχει αλλαξει κατι στον τροπο μαγειρεματος μου η στα φαγητα
στον παιδικο μου λενε τρωει οχι παντα αλλα τρωει ειμαστε 1 εβδομαδα με γαλα μονο και σημερα λιγες φακες
και το χειροτερο την αφησα μονη της στην καρεκλα την ακουμπαω και γυρναω να βαλω στον μπεμπη πιπιλα και ξαφνικα ακουω φωνες ,επεσε κατω στο λεπτο μιλαμε
τρελλαθηκα 23 μηνων ειναι ελεγα θα κατσει και νοιωθω κατι τυψεις μου εβαλε και φωνες ο αντρας μου οτι δεν προσεχω και θελω να τα κανει ολα γρηγορα
δεν δοκιμαζει με τιποτα μα με τιποτα και εαν τυχει και δοκιμασει το φτυνει αμεσως
οσο και εαν πειναει δεν θα φαει ,ουτε καν θα δοκιμασει
εχω δοκιμασει ολους τους τροπους
στη αρχη τρωγαμε στο καρεκλακι μετα σε καρεκλα
μετα στον καναπε απασχολιοταν με τουβλακια η παιχνιδια παει και αυτο,μετα στην βρυση επαιζε με το νερο
παει και αυτο
απο χτες εξω στην βεραντα κοβει λουλουδια μαδησαμε ολες τις γλαστρες
εαν δοκιμασει στην αρχη το φτυνει μετα το τρωει οταν δεν θελει αλλο παλι αρχιζει να φτυνει εαν τυχον και το φαει
δεν εχει αλλαξει κατι στον τροπο μαγειρεματος μου η στα φαγητα
στον παιδικο μου λενε τρωει οχι παντα αλλα τρωει ειμαστε 1 εβδομαδα με γαλα μονο και σημερα λιγες φακες
και το χειροτερο την αφησα μονη της στην καρεκλα την ακουμπαω και γυρναω να βαλω στον μπεμπη πιπιλα και ξαφνικα ακουω φωνες ,επεσε κατω στο λεπτο μιλαμε
τρελλαθηκα 23 μηνων ειναι ελεγα θα κατσει και νοιωθω κατι τυψεις μου εβαλε και φωνες ο αντρας μου οτι δεν προσεχω και θελω να τα κανει ολα γρηγορα