1 πως θα αντεξω?? Σαβ Ιαν 22, 2011 4:14 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
αχ αυτο το πραγμα που σκεφτομαι εντονα τελευταια ειναι οταν παω να γεννησω πως θα αντεξω μακρια απο την κορη μου 4 μερες... δεν αφηνουν με τιποτα στο νοσοκομειο να ερθει?????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:κι εγω ειχα αυτη ακριβως την εννοια με σενα!πως θα αφησω τον κωνσταντινο 4 μερες!εκανα μια μικρη ερευνα το συζητησα με το γιατρο μου και τελικα πηγα σε μια πιο μικρη κλινικη,πιο οικονομικη απο τα διαβαλκανικο-γεννεσις και εμεινα σε μονοκλινο με το μωρο μαζι μου και ερχοταν επισκεψη οποτε ηθελε ο γιος μου!ποιος θα τον εδιωχνε και γιατι?αφου το μωρο μου δεν ηταν στο θαλαμο νεογνων και δεν θα μετεδιδε κατι ακομη και αν κολλαγε κατι απο τον μεγαλο!ακομη ζητησα κι εμεινα 2 μερες και μετα πηγα σπιτι και ερχοταν καθε μερα για τις επομενες 3 μερες σπιτι μαια να κοιταζει εμενα και να κανει τις εξετασεις αιματος που γινονται την τεταρτη μερα του μωρου!ψαξτο λιγακι!μπορει να βρεις καποια λυση!
vasso έγραψε:Ευάκι έγραψε:κι εγω ειχα αυτη ακριβως την εννοια με σενα!πως θα αφησω τον κωνσταντινο 4 μερες!εκανα μια μικρη ερευνα το συζητησα με το γιατρο μου και τελικα πηγα σε μια πιο μικρη κλινικη,πιο οικονομικη απο τα διαβαλκανικο-γεννεσις και εμεινα σε μονοκλινο με το μωρο μαζι μου και ερχοταν επισκεψη οποτε ηθελε ο γιος μου!ποιος θα τον εδιωχνε και γιατι?αφου το μωρο μου δεν ηταν στο θαλαμο νεογνων και δεν θα μετεδιδε κατι ακομη και αν κολλαγε κατι απο τον μεγαλο!ακομη ζητησα κι εμεινα 2 μερες και μετα πηγα σπιτι και ερχοταν καθε μερα για τις επομενες 3 μερες σπιτι μαια να κοιταζει εμενα και να κανει τις εξετασεις αιματος που γινονται την τεταρτη μερα του μωρου!ψαξτο λιγακι!μπορει να βρεις καποια λυση!
katalaba poia les apo to paketo ton 2 imeron ( kato apo to spiti m einai) alla den ixera oti mporeis na eheis episkepsi apo mikro tha to ho sto noy moy gia to deytoro
lenaki1982 έγραψε:εγώ αυτό το σκέφτομαι από τότε που γέννησα.
πως θα αφήσω τη μικρή τόσες μέρες στους παππούδες και θα πάω να γεννήσω όταν με το καλό κάνω δεύτερο παιδάκι...
και να φανταστείς ότι έχω πει ότι θα ξεκινήσω προσπάθειες το 2012...
το μυαλό της μάνας πολλά σκέφτεται...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mySONshine στις Τρι Απρ 12, 2011 3:37 am, 1 φορά
χαχαχαχα!!ναι!!!mama katerina έγραψε:lenaki1982 έγραψε:εγώ αυτό το σκέφτομαι από τότε που γέννησα.
πως θα αφήσω τη μικρή τόσες μέρες στους παππούδες και θα πάω να γεννήσω όταν με το καλό κάνω δεύτερο παιδάκι...
και να φανταστείς ότι έχω πει ότι θα ξεκινήσω προσπάθειες το 2012...
το μυαλό της μάνας πολλά σκέφτεται...
εσυ εισαι χειροτερη απο μενα!!! χαχαχαχαχαχα! κατσε καλε να ερθει η ωρα!!
Ευάκι μπορείς να μας πεις την κλινική? Κατα τα άλλα έμεινες ευχαριστημένη?Ευάκι έγραψε:κι εγω ειχα αυτη ακριβως την εννοια με σενα!πως θα αφησω τον κωνσταντινο 4 μερες!εκανα μια μικρη ερευνα το συζητησα με το γιατρο μου και τελικα πηγα σε μια πιο μικρη κλινικη,πιο οικονομικη απο τα διαβαλκανικο-γεννεσις και εμεινα σε μονοκλινο με το μωρο μαζι μου και ερχοταν επισκεψη οποτε ηθελε ο γιος μου!ποιος θα τον εδιωχνε και γιατι?αφου το μωρο μου δεν ηταν στο θαλαμο νεογνων και δεν θα μετεδιδε κατι ακομη και αν κολλαγε κατι απο τον μεγαλο!ακομη ζητησα κι εμεινα 2 μερες και μετα πηγα σπιτι και ερχοταν καθε μερα για τις επομενες 3 μερες
σπιτι μαια να κοιταζει εμενα και να κανει τις εξετασεις αιματος που γινονται την τεταρτη μερα του μωρου!ψαξτο λιγακι!μπορει να βρεις καποια λυση!
sasanath έγραψε:μαμα Κατερινα σε καταλαβαινω γιατι και μεις τα ιδια δραματα ειχαμε!Αν θα εισαι μονη σου στο δωματιο δεν υπαρχει λογος να μην ερθει το παιδι μεσα !Εμενα μου τον εφερναν οι γονεις μου κανοικα και κανεις δεν μας ειπε τιποτα!Βεβαια τον μικρο τον ειχα στο δωματιο μας και δεν το ειχαν οι μαιες μεσα!και το σημαντικοτερο αν σου το επιτρεψει ο γυναικολογος και ο παιδιατρος μπορεις να φυγεις μια μερα νωριτερα!Εμεις επειδη την 2η μερα ο μεγαλος μου εκλαιγε οταν μας ειδε την τριτη μερα φυγαμε!Ηταν μικρος και δεν καταλαβαινε βλεπεις!Αν η μικρη σου ειναι μεγαλυτερη με κουβεντουλα θα καταλαβει!ασε που με τους παππουδες μια χαρα περνανε!
μιμή έγραψε:ΜΑΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ.ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ''ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ''.ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ[ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ].ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΕΙΧΕ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ.ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ,ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΝΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
mama rias έγραψε:νονα Κατερινα εγω την κορη μου θα την φερω σε εσενα να την κρατησεις.....δεν θα της λειψω καθολου αν ειναι στο σπιτι σου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και οταν γεννησεις εσυ φερε την κορη σου σε εμενα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
περα απο την πλακα τα ζουζουνια μας μια χαρα θα τα πανε ...αφου αντεξε της γειτονισας μου το κοριτσακι μπορει να τα καταφερει καθε παιδι!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης