Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26εχετε θεμα με την τηλεοραση? - Σελίδα 2 Empty ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!! Τρι Δεκ 20, 2011 1:43 pm

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το θέμα με την τηλεόραση με απασχολούσε πολύ καιρό. Εγω μέχρι να γίνει 9 μηνων την είχα κλειστή, αλλά μετά που ήταν πιο πολλές ώρες ξύπνιος άρχισα να την χρησιμοποιώ για να μπορώ να δουλέψω. ΛΑΘΟΣ!!!! Crying or Very sad
Βέβαια δεν έβλεπε πολύ, ούτε καν γυρνούσε το κεφάλι, απλά άκουγε τα ζουζούνια, και τις διαφημίσεις. Μετά το καλοκαίρι (γύρω στους 12 μήνες), την έκοψα, αλλά την εφάρμοζα μόνο όταν κατα τον Αύγουστο πέρασε μια φάση αφαγίας με διαφημίσεις. Τώρα πια το ποτήρι ξεχείλησε. Βέβαια βλέπει μόνο παιδικά (μικυ μαους, ζουζούνια, mazoo and the zoo, μαστοράκο) αλλά τι να το κάνω, από ότι έχω καταλάβει μόλις ανακάλυψα το λόγο που ο μίκρός δεν έχει μιλήσει ακόμα όπως θα έπρεπε. Από αύριο κόβεται... μόνο μίση ώρα την μέρα. Το πρωί. Έπεσα στην παγίδα, γιατι κάθεται ήσυχος μέσα στο πάρκο και βλέπει, και μπορώ να κάνω δουλείες στο σπίτι αλλά ΤΕΛΟΣ!!! Θα το πω και στην μάνα μου, που όταν το κρατάει εφαρμόζει την ίδια τακτική.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κορίτσια που μου ανοίξατε τα μάτια... Wink

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ όταν ειχα το πάρκο στο σαλόνι να σας πω την αλήθεια την είχα ανοιχτή σχεδόν όλη μέρα με αποτέλεσμα να χαζεύει η μικρή μου συνήθως στις διαφημίσεις όπως όλα τα παιδάκια, αλλά μόλις κατήργησα το πάρκο καταργήθηκε και η τηλεόραση..Πλέον δε την ανοίγω καθόλου μέσα στην ημέρα.. Μετά είχα θέμα με τον υπολογιστή, δεν έτρωγε χωρίς να βλέπει παιδικά τραγούδια στο Youtube αλλά πλέον πήγα το καρεκλάκι της στην κουζίνα και τον υπολογιστή στην κρεβατοκάμαρα μου, μια χαρά το συνήθισε και αυτό πλεον, ευτυχώς...

Δεν ξέρω κατά πόσο βλάπτει η τηλεοραση στα παιδιά και πόσο βάση έχουν αυτά που λέγονται περι αυτισμού ή οτιδήποτε, εγώ προσωπικά δεν τα πολυπιστεύω εφόσον δεν αποδεικνύονται επιστημονικά, αλλά σίγουρα θεωρώ ότι η τηλεόραση δεν κάνει καλό γενικότερα και ότι όντως μπορεί να μας περνάει μηνύματα ασυνείδητα, ακόμη και σε εμάς τους ενήλικες, πόσο μάλλον στα παιδιά, αν και νομίζω τα παιδάκια μέχρι 2 ετών δε μπορούν να τα αντιληφθούν τόσο

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
[quote="grammatiki"]
xazomammy έγραψε:
thinkpink! έγραψε:Είναι κ θεμα αυτισμού όχι μόνο ματιών οπότε με μέτρο πάντα.

Αγαπητή φίλη, είναι αλήθεια ότι η τηλεόραση δεν προτείνετε στα παιδιά κάτω των 2 ετών για τους γνωστούς λόγους. Δεν υπάρχει όμως καμία έγκριτη έρευνα που να αναφέρει ότι η αυτιστική διαταραχή οφείλεται στην παρακολούθηση τηλεόρασης. Ο Αυτισμός είναι μια διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή (ακόμα)άγνωστης αιτιολογίας (πιθανά αίτια μπορεί να είναι διαταραχές στον μεταβολισμό του εγκεφαλικού κυττάρου, βιοχημικές διαταραχές σε επίπεδα νευροδιαβιβαστών, γενετικά αίτια, χρωματοσωμικές ατυπίες κτλ.) αλλά σίγουρα οχι η <<απλή>> παρακολούθηση τηλεόρασης. Να αναφέρω ότι είμαι Εργοθεραπεύτρια κ δουλεύω με παιδιά με Αυτισμό κ λοιπές αναπτυξιακές διαταραχές.
Διευκρινίζω τα παραπάνω για να μην τρομάξουν χωρίς λόγο οι μανούλες εαν τα βρεφάκια τους χαζεύουν τις διαφημίσεις ή βλέπουν παιδικά τραγουδάκια που κ που στην τηλεόραση. Smile [/quote

σε ευχαριστω πολυ που το διευκρινησες γιατι ειχα ηδη πανικοβληθει.
αχ ευτηχως που μας ενημερωσες γιατι η δικη γενικα δεν παιζει με παιχνιδια και τιν βαζω παιδικα σε dvd και τρελενεται χαιρεται απιστευτα....αμαν με αυτο τον αυτισμο ολα τα ενδιαφεροντα ενος παιδιου πρεπει να περιτρυγιριζουν γυρω απο αυτο?αγχωθηκα μολις το διαβασα.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
γεωργία02/07/10 έγραψε:Το θέμα με την τηλεόραση με απασχολούσε πολύ καιρό. Εγω μέχρι να γίνει 9 μηνων την είχα κλειστή, αλλά μετά που ήταν πιο πολλές ώρες ξύπνιος άρχισα να την χρησιμοποιώ για να μπορώ να δουλέψω. ΛΑΘΟΣ!!!! Crying or Very sad
Βέβαια δεν έβλεπε πολύ, ούτε καν γυρνούσε το κεφάλι, απλά άκουγε τα ζουζούνια, και τις διαφημίσεις. Μετά το καλοκαίρι (γύρω στους 12 μήνες), την έκοψα, αλλά την εφάρμοζα μόνο όταν κατα τον Αύγουστο πέρασε μια φάση αφαγίας με διαφημίσεις. Τώρα πια το ποτήρι ξεχείλησε. Βέβαια βλέπει μόνο παιδικά (μικυ μαους, ζουζούνια, mazoo and the zoo, μαστοράκο) αλλά τι να το κάνω, από ότι έχω καταλάβει μόλις ανακάλυψα το λόγο που ο μίκρός δεν έχει μιλήσει ακόμα όπως θα έπρεπε. Από αύριο κόβεται... μόνο μίση ώρα την μέρα. Το πρωί. Έπεσα στην παγίδα, γιατι κάθεται ήσυχος μέσα στο πάρκο και βλέπει, και μπορώ να κάνω δουλείες στο σπίτι αλλά ΤΕΛΟΣ!!! Θα το πω και στην μάνα μου, που όταν το κρατάει εφαρμόζει την ίδια τακτική.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κορίτσια που μου ανοίξατε τα μάτια... Wink
και εγω μολις ακουσα για αυτισμο λεω εχει χαρει τωρα επειδη η δικη μου βλεπει παιδικα , για αυτο δεν λεει περισοτερες λεξουλες?ωπος ειπε και η κοπελα απανω δεν εχει καμια σχεσει ο αυτισμος απλα δεν κανει να βλεπουν για αλλους λογους,εγω παντος θα τιν κοψω

stefanakos

stefanakos
και εγω κοριτσια θελω να την κοψω γιατι κολλαει, σημερα δεν του εχω βαλει καθολου να δει παιδικα. του εχω βαλει ενα τεραστιο κουτι με παιχνιδια για να απασχολειτε, ελπιζω να πιασει

http://hawk-girl.blogspot.com/

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορειτε εναλλακτικα να τους βαζετε να ακουνε παραμυθακια

http://www.babybaby.gr//showarticle.jsp;jsessionid=11890777077708AEEF2C7FE7BABB6360?CMCCode=020505&extLang=

μπορειτε επισης να βρειτε αναλογα παραμυθακια και στο youtube απλα δεν θα τους δειχνετε την εικονα,θα πατατε την ελαχιστοποιηση!

32εχετε θεμα με την τηλεοραση? - Σελίδα 2 Empty THEMA ME TIN TILEORASI... Τετ Δεκ 21, 2011 3:19 am

JS_EXTE

JS_EXTE
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
PISTEVO OTI OLA PREPEI NA GINONTE ME METRO..KAI NA PEKSI ALA NA DI KAI PAIDIKA...POIO EINAI AFTO TO PAIDAKI POU DEN TOU ARESOUN TA PAIDIKA...?MIN IMASTE KAI IPERVOLIKES...OLA XREIAZONTE ALA ME TON SOSTO TROPO...

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε λοιπον αυτο με τις διαφημισεις!!!μα σε ολα τους αρεσει.
εγω λοιπον θεωρω οτι ιδανικα τα παιδια δε θα επρεπε να βλεπουν καθολου τηλεοραση και να απασχολουνται απο κατι αλλο η εστω να βλεπουν ελαχιστα και μονο προσεγμενα προγραμματα που δεν υπαρχουν στην ελληνικη τηλειραση...ομως τωρα μεταξυ μας δεν ειναι κ πολυ βολικο για εμας που εχουμε να κανουμε 1000πραγματα σε μια ημερα να κατσουν κ να δουν κατι παιδικο καμια ωρα+ ;;;;
εκλεισε κ το αλτερ με τα ωραια τραγουδακια!!!
παντως για να απαντησω στην ερωτηση ειμαι υπερ της χρησης της με μετρο και σε συγκεκριμενα προγραμματα γιατι ξερω πααααααααραααααααααα πολλα παιδια που αυτον τον Κωνσταντινο κ την Ελενη απο αντ1 τους ξερουν απεξω κ ανακατωτα (απαραδεκτο)
για να μην πω για τον Σεφερλη!!

mommy12585

mommy12585
kaatrin έγραψε:ε λοιπον αυτο με τις διαφημισεις!!!μα σε ολα τους αρεσει.
εγω λοιπον θεωρω οτι ιδανικα τα παιδια δε θα επρεπε να βλεπουν καθολου τηλεοραση και να απασχολουνται απο κατι αλλο η εστω να βλεπουν ελαχιστα και μονο προσεγμενα προγραμματα που δεν υπαρχουν στην ελληνικη τηλειραση...ομως τωρα μεταξυ μας δεν ειναι κ πολυ βολικο για εμας που εχουμε να κανουμε 1000πραγματα σε μια ημερα να κατσουν κ να δουν κατι παιδικο καμια ωρα+ ;;;;
εκλεισε κ το αλτερ με τα ωραια τραγουδακια!!!
παντως για να απαντησω στην ερωτηση ειμαι υπερ της χρησης της με μετρο και σε συγκεκριμενα προγραμματα γιατι ξερω πααααααααραααααααααα πολλα παιδια που αυτον τον Κωνσταντινο κ την Ελενη απο αντ1 τους ξερουν απεξω κ ανακατωτα (απαραδεκτο)
για να μην πω για τον Σεφερλη!!

Καλά ο Σεφερλής είναι Νο1 στις προτιμήσεις των παιδιών, όπως και το κων/νου και ελένης που αρέσει σε όλους γενικώς αν και παίζει 100 χρόνια! Τι ηλικίες είναι δλδ τα παιδιά που τα ξέρουν απέξω και ανακατωτά αυτά??

μανουλα26

μανουλα26
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maraki_D έγραψε:
momirene έγραψε:
Maraki_D έγραψε:
boubouka έγραψε:Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΚΛΑΨ) ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΙΓΚΟΥ! ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.... ΑΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!

Αν μπορείς στείλε μου μνμ για το πως και από πού κατεβάζει παιδικά, θέλω για το δικό μου.

Είναι 23 μηνών, τρελός έρωτας με τον Κεραυνό McQueen....... υπήρξε μέρα που το είδε 2 φορές συνεχόμενα, στην τρίτη λάλησα... Παλιότερα χαιρόταν όταν έβλεπε τη Μενεγάκη, μάλλον επειδή έχει αδυναμία στις ξανθιές. Δεν δείχνει προτίμηση σε κάτι, συμμετέχει συνήθως μόνο όταν έχει Κεραυνό. Επιτρέπω την τηλεόραση αλλά με μέτρο, και όχι όλες οι εκπομπές, πχ. ποτέ μεσημεριανές εκπομπές.
Αμα θελε8ις μονο τον Κεραυνο "κατσάου" τοτε νοικιασε το και αντεγραψε το. Very Happy

Αυτόν τον έχουμε ήδη, περιμένουμε το cars 2 το καλοκαίρι......
το εχουμε κατεβασει κ το 2 η σελιδα ειναι easybytes νομιζω αλλα μπορεις να το βρεις κ στο rabbit search ή στο torrent!τωρα για περισσοτερες πληροφοριες θα ρωτησω τον αντρα μου κ θα σου πω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις