1 ΘΗΛΑΣΜΟΣ Κ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ... Τρι Φεβ 01, 2011 11:33 pm
fay_b
Είναι σε καλό δρόμο!
[b]ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ??????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Συγγνώμη, δε θέλω να ακουστώ απότομη, αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να έχεις τελειώσει όχι Κομμωτική, αλλά Ιατρική (και πάλι παίζεται)manoula2011 έγραψε:Εχω τελειωσει κομμωτικη και ξερω οτι στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο δεν επιτρεπεται η βαφη.Οι ανταυγειες επιτρεπονται γιατι δεν ακουμπανε στο δερμα ενω η βαφη ξεκιναει απο τη ριζα!Αν θελεις να τα βαψεις καλυτερα να παρεις μια φυτικη..αν και αυτες δεν ειναι και τοσο αθωες.
Νομιζω οτι στην κομμωτικη γνωριζουν καλυτερα τι χημικα περιεχουν οι βαφες απ'οτι στην ιατρικη!Δεν μιλησα για καποιο φαρμακο.. Τελος παντων ο καθενας λεει τη γνωμη του και γι'αυτο ειπα αυτο που ξερω.Rinoula έγραψε:Συγγνώμη, δε θέλω να ακουστώ απότομη, αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να έχεις τελειώσει όχι Κομμωτική, αλλά Ιατρική (και πάλι παίζεται)manoula2011 έγραψε:Εχω τελειωσει κομμωτικη και ξερω οτι στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο δεν επιτρεπεται η βαφη.Οι ανταυγειες επιτρεπονται γιατι δεν ακουμπανε στο δερμα ενω η βαφη ξεκιναει απο τη ριζα!Αν θελεις να τα βαψεις καλυτερα να παρεις μια φυτικη..αν και αυτες δεν ειναι και τοσο αθωες.
Πάντως στις ανταύγειες όλοι συμφωνούν ότι επιτρέπονται, οπότε όλα καλα!
Ναι, αλλά οι γιατροί ξέρουν καλύτερα τι προκαλούν αυτά τα χημικά στον οργανισμό. Επίσης, έχουν και πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, μέσω ημερίδων, δημοσιεύσεων κτλ.manoula2011 έγραψε:Νομιζω οτι στην κομμωτικη γνωριζουν καλυτερα τι χημικα περιεχουν οι βαφες απ'οτι στην ιατρικη!Δεν μιλησα για καποιο φαρμακο.. Τελος παντων ο καθενας λεει τη γνωμη του και γι'αυτο ειπα αυτο που ξερω.Rinoula έγραψε:Συγγνώμη, δε θέλω να ακουστώ απότομη, αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να έχεις τελειώσει όχι Κομμωτική, αλλά Ιατρική (και πάλι παίζεται)manoula2011 έγραψε:Εχω τελειωσει κομμωτικη και ξερω οτι στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο δεν επιτρεπεται η βαφη.Οι ανταυγειες επιτρεπονται γιατι δεν ακουμπανε στο δερμα ενω η βαφη ξεκιναει απο τη ριζα!Αν θελεις να τα βαψεις καλυτερα να παρεις μια φυτικη..αν και αυτες δεν ειναι και τοσο αθωες.
koita! eimai kai gw kommwtria kai na sou pw tin alitheia auto pou sumvouleuw stis pelatisses mou einai na kanoun antaugies pou den akoumpane sto derma.kai tous to apagoreua sto thilasmo...se oli tin egumonini mou tin evgala me antaugies kai egw alla varethika piaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!kai etsi bika sto internet kai arxisa na psaxxnw ti issxuei kai ti oxi.brika se kapoio site apo mia omospondia ellinidwn maiwn kai apantagan se pollous muthous peri thilasmou an isxuoun i oxi kai sxetika me ti vafi lene oti einai muthos...mporoume na ta vafoume kanonika......twra ti isxuei pia den xerw!!!apla eipa na parw kai alles gnwmes apo sas!!!! euxaristw polu pantws!!!!!!manoula2011 έγραψε:Εχω τελειωσει κομμωτικη και ξερω οτι στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο δεν επιτρεπεται η βαφη.Οι ανταυγειες επιτρεπονται γιατι δεν ακουμπανε στο δερμα ενω η βαφη ξεκιναει απο τη ριζα!Αν θελεις να τα βαψεις καλυτερα να παρεις μια φυτικη..αν και αυτες δεν ειναι και τοσο αθωες.
i alitheia einai pws sti sxoli kommwtikis de mas exoun dieukrinisei kati sxetika me tis vafes kai tin egumosuni kai to thilasmo....manoula2011 έγραψε:Νομιζω οτι στην κομμωτικη γνωριζουν καλυτερα τι χημικα περιεχουν οι βαφες απ'οτι στην ιατρικη!Δεν μιλησα για καποιο φαρμακο.. Τελος παντων ο καθενας λεει τη γνωμη του και γι'αυτο ειπα αυτο που ξερω.Rinoula έγραψε:Συγγνώμη, δε θέλω να ακουστώ απότομη, αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να έχεις τελειώσει όχι Κομμωτική, αλλά Ιατρική (και πάλι παίζεται)manoula2011 έγραψε:Εχω τελειωσει κομμωτικη και ξερω οτι στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο δεν επιτρεπεται η βαφη.Οι ανταυγειες επιτρεπονται γιατι δεν ακουμπανε στο δερμα ενω η βαφη ξεκιναει απο τη ριζα!Αν θελεις να τα βαψεις καλυτερα να παρεις μια φυτικη..αν και αυτες δεν ειναι και τοσο αθωες.
supermom έγραψε:Βανέσσα, το παρακολουθούσα το θέμα και είχα απελπιστεί γιατί οι γνώμες που είχα ακούσει και εγώ διίσταντο. Και δεν είχα διαβάσει και κάπου τόσο ξεκάθαρη απάντηση υπέρ του βαψίματος των μαλλιών. Όλες ήταν ντεμί, ναι αλλά, καλύτερα ανταύγειες κτλ. Πραγματικά ευχαριστώ, αύριο κιόλας κλείνω ραντεβού στο κομμωτήριο γιατί η κατάσταση δεν παλεύεται...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης