1 ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ??? Τρι Φεβ 08, 2011 10:15 am
VASOG1
Πανταχού παρούσα!
Προσπαθώ να μην του δίνω γλυκά...είναι 1 έτους...απο πότε έχετε αρχίσει να τους δίνειται??κάτι κουλουράκια του δινω που τα φ΄τίαχνω εγώ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Maya έγραψε:Καθολου ζαχαρη εως τα τρια. Δεν χρειαζεται καθολου! Οι παππουδες καλα θα κανουν να κοιτανε τη δουλεια τους, τα μεγαλωσαν αυτοι τα παιδια τους! Εγω εχω ασκησει βετο.
alexmina83 έγραψε:Maya έγραψε:Καθολου ζαχαρη εως τα τρια. Δεν χρειαζεται καθολου! Οι παππουδες καλα θα κανουν να κοιτανε τη δουλεια τους, τα μεγαλωσαν αυτοι τα παιδια τους! Εγω εχω ασκησει βετο.
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..."ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ?"ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ!
Εγώ πάλι, όσες φορές και να το έχω πει με γράφουν με μαγάλα γράμματα στα παλιά τους τα παπούτσια...Τι Kinder αυγά, τι ζελέδες, τι τυρόπιτες από έξω,τι σοκολατάκια....Ο πεθερός μου είναι της κατοχής και όλο λέει ότι το παιδί πρέπει να τρώει ότι ζητάει....Βγάλε άκρη. Οι καυγάδες ήταν γι αυτό το λόγο περισσότερο. Μιλάμε για πολλά κιλά γλυκα....και φοβάμαι μη μου πάθει ζάχαρο το παιδί γιατί υπάρχει και ιστορικό στην οικογένεια....Maya έγραψε:Καθολου ζαχαρη εως τα τρια. Δεν χρειαζεται καθολου! Οι παππουδες καλα θα κανουν να κοιτανε τη δουλεια τους, τα μεγαλωσαν αυτοι τα παιδια τους! Εγω εχω ασκησει βετο.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης