26 Απ: Φυλάσσετε το βρασμένο νερό στο θερμό? Πεμ Φεβ 10, 2011 6:54 am
Ηλιαχτίδα
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω κοριτσια!! Θα αγορασω ενα καινουριο με γυαλι απο μεσα, μηπως ειναι καλυτερα ετσι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ioannam24 έγραψε:κι εγω σε θερμο το βαζω. βραζω 1 φορα την ημερα και μου το κραταει στην σωστη θερμοκρασια. ουτε εγω θελω να βραζω τελευταια στιγμη καθε φορα γιατι καθυστερω.
ποτε σταματαμε την αποστειρωση ? εμας η παιδιατρος μας την εκοψε απο 4 μηνων αλλα εγω την συνεχιζω.
mikroulaxristos έγραψε:ego kathe vrady tis aposteirono ta mpimpero kai meta vrazo neraki sto vrastira kai to xorizo 6 mezoures se kathe mpimpero kai sto psigeio!!! kai etsi ligo prin peinasei,vgazo ena mpimpero apo to psigeio,to vazo sto thermantira(exo ayton tis chicco) kai se 5 leptakia etoimo to neraki gia nampei to galataki!!!! na rotiso kati,epeidi kati legate gia nero, apo pote dinoume neraki sta mora mas?? emena simera eine 5 minon,prepei na tis dino nero>???
newagemama έγραψε:Οπως το κάνεις είναι μια χαρά. Τα άλατα δεν έχουν σχέση με μύκητες και τέτοια. Το θερμός να είναι γυάλινο εννοείται και γερό.
sasanath έγραψε:Γυαλινο θερμο δεν βρισκεις ευκολα στην αγορα!Γιατι το ανοξειδωτο δεν ειναι καλο?
zouzoupina έγραψε:εγω εχω δυο ανωξειδωτα μεγαλα εχει το jumbo σε διαφορα χρωματα απλα το νερο μου το κρατανε ζεστο γυρω στις 10 ωρες.
zouzoupina έγραψε:εγω εχω δυο ανωξειδωτα μεγαλα εχει το jumbo σε διαφορα χρωματα απλα το νερο μου το κρατανε ζεστο γυρω στις 10 ωρες.
vasoula έγραψε:zouzoupina έγραψε:εγω εχω δυο ανωξειδωτα μεγαλα εχει το jumbo σε διαφορα χρωματα απλα το νερο μου το κρατανε ζεστο γυρω στις 10 ωρες.
Αχ εσύ εχεις διδυμάκια!!!!!!!!!
Νομίζω πως δεν κανει παραπάνω ώρες να το κρατας ή κάνω λάθος; Δεν εχω ρωτησει και τη γιατρό μόνο απο οτι μου εχουν πεί!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης