26 Απ: panes libero Τετ Φεβ 16, 2011 12:05 am
mary85
Πανταχού παρούσα!
ta pambers tous telefteous 3 mines ine sxedon sinexia se prosfora.ta pio ftina exoun kataliksi na ine.sto beropoulo ta exi 13 euro.ksero oles tis prosfores opos vlepete!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παμπερς πολυ συχνα βρισκω σε προσφορα στον Σκλαβενιτη στο Κερατσινι, ειναιπολυ μεγαλο σουπερμαρκετ και εχει πολυ συχνα ατομο που κανει προοθησηmary85 έγραψε:ta pambers tous telefteous 3 mines ine sxedon sinexia se prosfora.ta pio ftina exoun kataliksi na ine.sto beropoulo ta exi 13 euro.ksero oles tis prosfores opos vlepete!
στα site των διάφορων εταιριών μπήκα και έγινα μέλος και μου στέλνουν.pampers,libero κλπ.VASOG1 έγραψε:Καλημέρα , για κουπόνια για τις πάνες απο που σας στέλνουν. Εγώ που τους έστειλα ε-μαιλ μου είπαν ότι υπάρχουν οι προσφορές τώρα και δεν στέλνουν κουπόνια. και οι προσφορές δεν μας "πίανουν" καμια φορά..
mariposa έγραψε:μονο στις πανες βρακακι δεν κανουν ΚΑΜΙΑ προσφορα!γκρρρρρρρ!
mporeis na me voithiseis se kati?thelo na gino melos stin nounou gia ta kouponia pos mporo na to kano afto?efxaristoVASOG1 έγραψε:και εγώ το ίδιο κάνω, Παμπερσ κουπόνια, ΝΟΥΝΟΥ κουπόνια .... Μόνο στο Λιμπερο δεν μπορώ να γίνω μέλος κολλάει η σελίδα τους.Που αυτές τις πάνες θέλω.. Τους πήρα και μου απάντησαν οτι τώρα γίνονται οι προσφορές και δεν στέλνω κουπόνια....
mary85 έγραψε:nomizo i kanonikh.de thimame omos sigoura.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Διάφορα » panes libero
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης