1 θηλασμος και κολικοι! Σαβ Φεβ 19, 2011 4:53 am
katia27
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα μανουλες!εσας τα μωρακια σας ειχαν κολικους παρολο τον θηλασμο?γιατι εμενα ακομα και τωρα που ειναι 5 μηνων μερικες φορες την παινουν!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariza έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.... εμενα η μικρουλα μου ειναι 36 ημερων κι εχουμε κι εμεις κολικους παρολο που θηλαζουμε!!! ευτυχως οχι σε απελπιστικη κατασταση... οχι ακομα τουλαχιστον!!
Παντως ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι παιζουν ρολο οι τροφες που τρωω και το συμπληρωμα σιδηρου που παιρνω!!
Εχω κι εγω παντως θεμα με το εντερο μου.... δεν ειχα ποτε πριν το τριτο τριμηνο της εγκυμοσυνης!!
Πριν λιγες μερες ειπα να διορθωσω τουλαχιστον το δικο μου θεμα με την ελπιδα οτι μπορει να ειναι καλυτερα και για το μωρο, πηρα το daily active με πρεβιοτικα...... καλα... περιττο να σας πω οτι βρεθηκα μεσα σε καποιες ωρες να υποφερω απο αερια και το μωρακι μου να ουρλιαζει απο τους πονους και αυτο!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εννοειται οτι το εκοψα αμεσως.... οπως και μια σειρα απο διαφορες τροφες που υποψιαζομαι οτι με ενοχλουν!!
Ομως δυο τρεις μερες τωρα, εχω σκεφτει το 'μαγικο' γαλα μαγνησιας (το επινα στην εγκυμοσυνη για τις καουρες και τη δυσκοιλιοτητα και για τον οργανισμο μου ηταν θαυματουργο!!).... ε, λοιπον το σκηνικο εχει αλλαξει τελειως κοριτσια!! Οι κολικοι εχουν σχεδον εξαφανιστει.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μπορει να ειναι τυχαιο, τι να πω... θα σας ενημερωσω σε λιγο καιρο.....
Έχεις απόλυτο δίκιο..selini-giorgos έγραψε:Τα μωρα που θηλαζουν μπορει να εχουν κολικους.Απλα προσπαθησε να αποφευγεις για λιγο διαστημα τα γαλακτοκομικα προιοντα και τις τροφες που προκαλουν αερια οπως λαχανο,κρεμμυδι και σκορδο.
noni έγραψε:Παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά ο μικρός μέχρι τον 2ο μήνα είχε κολικούς.Όχι συχνά αλλά είχε. Είχα κόψει όλα τα πράσινα, μπρόκολα, φασόλια κτλ μια φορά ξεχάστηκα και έφαγα σπανακόπιτα το μωρό υπέφερε Μας βοήθησε πολύ το λαδάκι της weleda
mariza έγραψε:noni έγραψε:Παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά ο μικρός μέχρι τον 2ο μήνα είχε κολικούς.Όχι συχνά αλλά είχε. Είχα κόψει όλα τα πράσινα, μπρόκολα, φασόλια κτλ μια φορά ξεχάστηκα και έφαγα σπανακόπιτα το μωρό υπέφερε Μας βοήθησε πολύ το λαδάκι της weleda
Εξακολουθεις να αποφευγεις αυτες τις τροφες?? αν οχι, ποτε εφαγες χωρις να σκεφτεσαι?
Θελω να πω αληθεια θα πρεπει να ξεχασω το αγαπημενο μου σπανακι, γαλα, κλπ για οσο θηλαζω?????
princess 05/05/10 έγραψε:poli tha ithela na diavasei tiw apantiseis sas i paidiatros mas pou tis elega to paidi exei kolikous kai ekeini elege den uparxei periptwsi apo ti stigmi pou thilazei... a re na mi pw kamia kouventa
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης