1 νουμερα σουτιεν? Σαβ Φεβ 19, 2011 8:21 am
supermama
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια! μη με κοροιδεψετε. ξερω τι νουμ φοραω αλλα καμια φορα μου δινουν κατι αλλο σε ενα μαγαζι και μου κανει. σημερα πηρα απο το καρφουρ πρωτη φορα εσωρουχα. ποτε δεν ειχα παρει αποκει αλλη φορα. λοιπον βρηκα κατι ωραια. πηρα ενα σετ το οποιο το σουτιεν επειδη δε βρηκα το νουμ που ξερω για μενα -85C- πηρα το -95Β-. το δοκιμασα σπιτι γιατι ειδα και με το ματι οτι θαναι οκ και μου ηταν μια χαρα. εφαρμοστο βεβαια ενα μικρο βαθμοπαραπανω στο στηθος αλλα επειδη δεν εχει ενισχυση παρα μονο το σιδερακι απο κατω ας πουμε οτι ειναι καλο. Λοιπον ρωτω τελικα πως διαχωριζουμε τα νουμ. τι ειναι το '95''? και τι το ''Β'' η τα C ΚΤΛ???κατι μουχε πει καποια στιγμη μια κοπελα σε ενα μαγαζι που το ενα ειναι γιατο στηθος και το αλλο για τη διασταση της πλατης που κουμπωνει αλλα δε θυμαμαι καλα? ξερετε τελικα τι ισχυει?
α! και κατι ασχετο. επειδη πηρα και ενα σετακι με βρακακια μαλλον θατα μπερδεψαν αυτοι που ψαχνουν κλασικα και απο αλλου τα πηραν και αλλου τα εβαλαν, ειδα την ταμπελα με νουμ Μ-L και τελικα ειναι XL! καλα δε μου περφτει κιολας αλλα ειναι ισα ισα πανω μου ενω εγω θελω λιγο να το αισθανομαι μη το χασω πουθενα...χαχαχαχαχα. τεσπα κανουν αλλαγες στα εσωρουχα στο καρφουρ?
α! και κατι ασχετο. επειδη πηρα και ενα σετακι με βρακακια μαλλον θατα μπερδεψαν αυτοι που ψαχνουν κλασικα και απο αλλου τα πηραν και αλλου τα εβαλαν, ειδα την ταμπελα με νουμ Μ-L και τελικα ειναι XL! καλα δε μου περφτει κιολας αλλα ειναι ισα ισα πανω μου ενω εγω θελω λιγο να το αισθανομαι μη το χασω πουθενα...χαχαχαχαχα. τεσπα κανουν αλλαγες στα εσωρουχα στο καρφουρ?