Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Δευ Φεβ 21, 2011 11:32 pm

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:
ioannam24 έγραψε:μου ειπε οτι για να ειναι ενα γευμα πρεπει να φαει γυρω στα 200 ml φρουτοκρεμα.

εγω που φτιαχνω με φρεσκα φρουτα πως θα το μετρησω ????
και που θα ξερω οτι χορτασε με τα 200 και οτι δεν θελει παραπανω ?

Δεν έχεις κανένα δοχείο με δοσομετρητή να δεις?
Πολύ πάντως μου ακούγεται! Τόσο τρώνε τα μωράκια σας? Εμένα είναι 10 μηνών και δεν τρώει παραπάνω από 150 ml φρούτο. Βέβαια κάνει παραπάνω από 5 γεύματα συνολικά τη μέρα γιατί θηλάζει αλλά και πάλι. Πάντως 7 κουταλάκια με τίποτα δεν είναι 200 ml! Κι εσύ γιατί μετράς κουταλιές? Δώσε στο παιδί και θα φάει όσο θέλει.

γιατι μου ειπε η παιδιατρος να το αυξανω σιγα σιγα . καθε 2 μερες της δινω 2 κουταλακια παραπανω. ξεκινησαμε με 3, μετα 5 και τωρα της δινω 7. αυριο θα της δωσω 9 κουταλακια.
η δικια μου και 500 ml κρεμα να της δωσω θα την φαει.

27Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Δευ Φεβ 21, 2011 11:33 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να χαιρεσαι που την τρωει ρωτα και εμενα τη πονεμενη μανα που ακομηδεν εχω καταφερει να τη πεισω να τη φαει. Sad

28Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 3:42 am

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
VASOG1 έγραψε:Γιατί δεν βάζεις και άλλα φρούτα? Μπορείς αντί για ρυζάλευρο να βάλεις ένα μπισκοτάκι ΜΙΡΑΝΤΑ. με τον τρίφτη μηπώς βγει πολύ χοντρο για πρώτη φορά. Εγώ το βάζω ΜΟΥΛΤΙ.

Εμενα ο γιατρος μου απεκλεισε τα μπισκοτα και τις μπισκοτοκρεμες μεχρι λεει να χρονισει λογω του γαλατος που περιεχουν!???!!

29Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 3:45 am

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rinoula έγραψε:
ioannam24 έγραψε:μου ειπε οτι για να ειναι ενα γευμα πρεπει να φαει γυρω στα 200 ml φρουτοκρεμα.

εγω που φτιαχνω με φρεσκα φρουτα πως θα το μετρησω ????
και που θα ξερω οτι χορτασε με τα 200 και οτι δεν θελει παραπανω ?

Δεν έχεις κανένα δοχείο με δοσομετρητή να δεις?
Πολύ πάντως μου ακούγεται! Τόσο τρώνε τα μωράκια σας? Εμένα είναι 10 μηνών και δεν τρώει παραπάνω από 150 ml φρούτο. Βέβαια κάνει παραπάνω από 5 γεύματα συνολικά τη μέρα γιατί θηλάζει αλλά και πάλι. Πάντως 7 κουταλάκια με τίποτα δεν είναι 200 ml! Κι εσύ γιατί μετράς κουταλιές? Δώσε στο παιδί και θα φάει όσο θέλει.

Συμφωνω. Κουταλι κουταλι γιατι; Ας φαει νορμαλ! Τα 200ml ειναι υποτιθεται ενα νορμαλ γευμα τους, αλλα κι εμενα που ειναι σχεδον 11 μηνων σπανια θα φαει 200...

30Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 7:17 am

chrysa 7/9/2010

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και εμενα το μωρακι μου ειναι 5 1/2 μηνων καιτον ξεκινησα φρουτοκρεμα για δεκατιανο.την πρωτη μέρα του εβαλα 1/4 μηλο και το υπολοιπο κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο ,την δεύτερη μερα μισο μηλο μεχρι να συμπληρωθει ολόκληρο , μετα 1/4 αχλαδι κλπ.για να δω την ποσοτητα μεχρι 200 ml ,το βαζω στο μπουκαλι που ειναι για το γαλα , αν δεν ειναι 2οο ml συμπληρωνω λιγο νερό και την κρεμα βανιλια- ρυζαλευρο.Ελπιζω να σε βοηθησα.

31Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 7:23 am

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koplea mou kai emena o giatros mou eipe na tis to dino stadiaka an meta apo tesseris meres deis pos to pedi tin troei kai den exei provlima dostis oso thelei kai min tis doseis gala.min metras tis koutalies pia.

32Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 7:56 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrysa 7/9/2010 έγραψε:Και εμενα το μωρακι μου ειναι 5 1/2 μηνων καιτον ξεκινησα φρουτοκρεμα για δεκατιανο.την πρωτη μέρα του εβαλα 1/4 μηλο και το υπολοιπο κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο ,την δεύτερη μερα μισο μηλο μεχρι να συμπληρωθει ολόκληρο , μετα 1/4 αχλαδι κλπ.για να δω την ποσοτητα μεχρι 200 ml ,το βαζω στο μπουκαλι που ειναι για το γαλα , αν δεν ειναι 2οο ml συμπληρωνω λιγο νερό και την κρεμα βανιλια- ρυζαλευρο.Ελπιζω να σε βοηθησα.

μαζι με κρεμα βανιλια στα ετρωγε τα φρουτα;

33Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 10:33 am

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αμα τρωει περισσοτερο δωστης να φαει!!!!και προς θεου μην βαλεις μεσα κρεμα σκονη γιατι θα μαθει και θα δυσκολευτεις να μαθει την φυσιολογικη γευση του φρουτου!!!!

34Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 10:54 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fouskitsa έγραψε:αμα τρωει περισσοτερο δωστης να φαει!!!!και προς θεου μην βαλεις μεσα κρεμα σκονη γιατι θα μαθει και θα δυσκολευτεις να μαθει την φυσιολογικη γευση του φρουτου!!!!

και αν δεν τρωει με κανεναν αλλο τροπο φρουτο;προτιμοτερο ειναι να μη φαει καθολου φρουτο;

35Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 1:06 pm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δοκιμάζουμε πρώτα διάφορα φρούτα. Άλλωστε το τρώει είναι σχετικό, ίσως περιμένουμε να τρώνε και ποσότητες όχι τόσο ρεαλιστικές.

36Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 2:10 pm

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα η παιδιατρος του γιου μου ειχε πει οτι βαζουμε π.χ. φρουτα στην διατροφη του μωρου για να αρχιζει να μαθαινει γευσεις και σιγα σιγα να τρωει τα παντα.αν ενα παιδι δεν τρωει καποιο φρουτο θα φαει καποιο αλλο!!!!γιατι αν εμενα πχ μου ειχαν μαθει οτι η μπανανα η το μηλο η το αχλαδι η το πορτοκαλι η οποιοδηποτε φρουτο εχει γευση ζαχαρης και βανιλιας τοτε αν μου εδιναν σκετο το φρουτο θα το εφτυνα!!!οποτε καλυτερα ενα μωρο να τρωει για ενα δυο μηνες μονο ενα φρουτο η δυο παρα να τρωει 250 γρ φρουτοκρεμα με συνολικα φρεσκα φρουτο στο μεγεθος ενος και το υπολοιπο να ειναι κατασκευασμα μιας εταιριας φουλ στη ζαχαρη και στα συντηριτικα!!!!!!εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου δεν κρινω καμμια που το κανει.

37Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 2:15 pm

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
fouskitsa έγραψε:αμα τρωει περισσοτερο δωστης να φαει!!!!και προς θεου μην βαλεις μεσα κρεμα σκονη γιατι θα μαθει και θα δυσκολευτεις να μαθει την φυσιολογικη γευση του φρουτου!!!!

και αν δεν τρωει με κανεναν αλλο τροπο φρουτο;προτιμοτερο ειναι να μη φαει καθολου φρουτο;
της κολλητης μου ο γιος δεν εφαγε ποτε μα ποτε φρουτοκρεμα.δεν την ηθελε δεν του αρεσε ξυνιζε τα μουτρα και εκλεινε το στομα.ενα μηνα μετα ομωςς που αρχισε τα λαχανικα τρελαθηκε για αυτα!!!πλεονν ειναι 2.5 χρ.εξακολουθει να μην τρωει φρουτα μονο φ.χ. πορτοκαλι πινει και καμμια μπανανα που και που αλλα ειναι ενα υγιες μωρο και παρα πολυ καλος στα κιλα του.οποτε μην ανησυχεις καθολου και θα ερθει η στιγμη που θα φαει φρουτο με τον εναν η τον αλλον τροπο.ισως ενας αποχυμοτης να ηταν μια παρα πολυ καλη λυση στην περιπτωση σου απο τις σκονες!!!!!!

38Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 10:41 pm

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια θα πω και εγω την αποψη μου για το θεμα.εχω 3 παιδια εμενα κανενα απο τα παιδια μου δεν ετρωγαν τα φαγητα οταν τα ξεκινησαμε.ειμαι της αποψεις οτι τα παιδια οταν προτοξεκινανε το φαγητο δεν ειναι σε θεση να καταλαβουμ εαν δεν τους αρεσει κατι γιατι ειναι καινουρια γευση για αυτα εμεις πρεπει να τα μαθουμε.εγω αυτο που εκανα ηταν να τους δωσο μονο την ποσοτητα που ηθελαν λεγοντας τους ενα τραγουδι για να τους αποσπω την προσοχη εφοσον ομως δεν το ετρωγαν ολο δεν συμπληρωνα το γευμα με γαλα μεχρι που καταλαβαιναν πως θα πρεπει να το τρωνε ολο για να χωρτασουν.καντε το και θα με θυμηθητε εμενα μου πηρε μονο μια βδομαδα η τελευταια κορη μου ειναι 12 μηνων και τρωει τα παντα εκει που δεν ετρωγε τιποτα σε λιγο θα φαει και εμας τρωε.το εκανα και στο γιο της αδερφης μου το καλοκαιρι που ειμασταν στις διακοπες και να φανταστειτε ηταν 2 ετων και τωρα ειναι 3 και πρωει τα παντα ακομη και μπροκολο που το συχενωταν.αυτα ελπιζω να βοηθησα

39Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 10:50 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν ειπα ρε κοριτσια να βαλω μεσα σκονη φρουτοκρεμα αλλα βανιλια ρυζαλευρο οπως ελεγε και μια αλλη κοπελα.

40Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 11:07 pm

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η δικια μου οταν της δινω την φρουτοκρεμα κανει σαν παλαβη απο την χαρα της.
φοβαμαι πως της δωσω με την μια 200 ml θα βαρυστομαχιασει.

41Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 11:12 pm

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω της δει 150mlγιατι τρωει και ενα αυγο

42Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τρι Φεβ 22, 2011 11:56 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fouskitsa έγραψε:εμενα η παιδιατρος του γιου μου ειχε πει οτι βαζουμε π.χ. φρουτα στην διατροφη του μωρου για να αρχιζει να μαθαινει γευσεις και σιγα σιγα να τρωει τα παντα.αν ενα παιδι δεν τρωει καποιο φρουτο θα φαει καποιο αλλο!!!!γιατι αν εμενα πχ μου ειχαν μαθει οτι η μπανανα η το μηλο η το αχλαδι η το πορτοκαλι η οποιοδηποτε φρουτο εχει γευση ζαχαρης και βανιλιας τοτε αν μου εδιναν σκετο το φρουτο θα το εφτυνα!!!οποτε καλυτερα ενα μωρο να τρωει για ενα δυο μηνες μονο ενα φρουτο η δυο παρα να τρωει 250 γρ φρουτοκρεμα με συνολικα φρεσκα φρουτο στο μεγεθος ενος και το υπολοιπο να ειναι κατασκευασμα μιας εταιριας φουλ στη ζαχαρη και στα συντηριτικα!!!!!!εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου δεν κρινω καμμια που το κανει.

συμφωνω και εγω,γιαυτο το λογο της εδινα ξεχωριστα κ μη αλεσμενα,απλα τα κομματιαζα με το πιρουνι αλλα πολυ μικροσκοπικα,κ της εδινα ξεχωριστα το καθε φρουτο,κ ετσι ηξερε τι ετρωγε,κ ετσι με το φαγητο,και τωρα τρωει τα παντα γτ ξερει την καθε γευση ξεχωριστα,αλλα τα φρουτα που δν ηθελε απο μωρο μεχρι σημερα δν τα τρωει,πχ το ακτινιδιο,αλλα τρελαινετε για δαμασκηνα.Ειναι κ το παιδι τι προτιμησεις εχει.Μπορει αργοτερα να ανακαλυψεις οτι θελει αλλα.

43Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τετ Φεβ 23, 2011 10:25 am

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω βαζω στην κορη μου απο μισο φρουτο δηλαδη μπανανα μηλο αχλαδι πορτοκαλη.βγαινει περιπου 200γρ αλλες φορες και λιγοτερο ειναι αρκετο μου εχει πει η παιδιατρος.εμεις ξεκινησαμε 4μιση ρυζαλευρο 5 χορτοσουπα 5μιση κρεας και κοτοπουλο 9 αυγο μονο κροκο 9 μιση ψαρι

44Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Τετ Μαρ 09, 2011 4:00 am

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioannam24 έγραψε:
VASOG1 έγραψε:Γιατί δεν βάζεις και άλλα φρούτα? Μπορείς αντί για ρυζάλευρο να βάλεις ένα μπισκοτάκι ΜΙΡΑΝΤΑ. με τον τρίφτη μηπώς βγει πολύ χοντρο για πρώτη φορά. Εγώ το βάζω ΜΟΥΛΤΙ.

στο μουλτι αφηνει κομματακια.

στον τριφτη εκει που εχει κατι μικρες τρυπουλες μου γινεται αλοιφη.
κι εμεις μονο με μηλο ξεκινησαμε και μετα βαλαμε αχλαδι και μετα μπανανα.
για μπισκοτο δεν μας ειπε τιποτα εμας. μονο σκετα φρουτα.

emeis ksekinhsame me axladi k meta milo k dokimasa to multi k de ginotan niania polu k to evala sto blender.
k ama einai pixto to araiwneis me ligo neraki. k emas de mas eipe biskoto.

45Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Δευ Μαρ 14, 2011 3:14 am

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα στην αρχή με το που έτρωγε μια κουταλιά φρουτόκρεμας έπαιρνα μια γκριμάτσα αηδίας και δεν ξαναέτρωγε.Τώρα τρώει παραπάνω από 200γρ και της βάζω μια μπανάνα,2 αχλάδια μικρά και 1/4 μήλο γιατί δεν της πολυαρέσει και το τρώει όλο!!!

46Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Δευ Μαρ 14, 2011 3:21 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο ειναι και τρωει τετοια ποσοτητα;το μεσημεριανο της μετα το τρωει κανονικα;γιατι εμενα φουσκωνε και δεν ετρωγε τιποτα το μεσημερι

47Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Δευ Μαρ 14, 2011 4:17 am

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Από 8μιση μηνών τρώει έτσι(μεθαύριο γίνεται 9).Τι να πω???Βασικά η παιδίατρος μας είπε να βγαίνει 240 ml περίπου το φρούτο,οπότε για να βγει τόσο βάζω σχεδόν από 1 φρούτο.Κι εμένα πολύ μου φαίνεται αλλά το τρώει μόνη της,εννοείται δεν την πιέζω.Υπάρχουν κ φορές που δεν θέλει κ τρώει πολύ λίγο.Κ το μεσημεριανό -το οποίο είναι στάνταρ λόγω αλλεργίας(πατάτα-καρότο-κολοκύθι-κοτόπουλο ή μοσχάρι-λάδι-λεμόνι)-το τρώει όλο.Βέβαια μετά ξανατρώει μετά από 5 ώρες το μισό γάλα της κ μετά πια το βραδυνό γάλα.Πολλά είναι?

48Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Δευ Μαρ 14, 2011 4:44 am

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
x8es ksekinhsame na vazoume k mpanana sti froutokrema k efage perissotero apo tis alles fores, dn edwsa sumplirwma gala. Ka8e mera kai kalutera pame...
Simera 8a fame prwth fora meshmeriano koloku8i k exw megalh agwnia na dw pws 8a einai, na mou pei i mama mou diladi giati egw doulevw. Perimenw tis entupwseis ths!
250ml mou exei pei k emena i paidiatros to ka8e geuma, vevaia gala pinei ligotero alla einai ok me ta kila ths.

Sto faghto ama ta ml vgainoun ligotera pros8etoume nero 'h pros8etoume parapanw trofh (koloku8i, patata kai loipa) ?

ante kales mases morakia!

49Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Δευ Μαρ 14, 2011 4:55 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marion έγραψε:Από 8μιση μηνών τρώει έτσι(μεθαύριο γίνεται 9).Τι να πω???Βασικά η παιδίατρος μας είπε να βγαίνει 240 ml περίπου το φρούτο,οπότε για να βγει τόσο βάζω σχεδόν από 1 φρούτο.Κι εμένα πολύ μου φαίνεται αλλά το τρώει μόνη της,εννοείται δεν την πιέζω.Υπάρχουν κ φορές που δεν θέλει κ τρώει πολύ λίγο.Κ το μεσημεριανό -το οποίο είναι στάνταρ λόγω αλλεργίας(πατάτα-καρότο-κολοκύθι-κοτόπουλο ή μοσχάρι-λάδι-λεμόνι)-το τρώει όλο.Βέβαια μετά ξανατρώει μετά από 5 ώρες το μισό γάλα της κ μετά πια το βραδυνό γάλα.Πολλά είναι?

α για αυτο της δινεις γαλα μετα.γιατι εγω που μετα το μεσημεριανο της δινω κρεμα φαριν λακτε τρωει με το ζορι την μιση.

50Φρουτοκρεμα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φρουτοκρεμα Δευ Μαρ 14, 2011 4:58 am

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
marion έγραψε:Από 8μιση μηνών τρώει έτσι(μεθαύριο γίνεται 9).Τι να πω???Βασικά η παιδίατρος μας είπε να βγαίνει 240 ml περίπου το φρούτο,οπότε για να βγει τόσο βάζω σχεδόν από 1 φρούτο.Κι εμένα πολύ μου φαίνεται αλλά το τρώει μόνη της,εννοείται δεν την πιέζω.Υπάρχουν κ φορές που δεν θέλει κ τρώει πολύ λίγο.Κ το μεσημεριανό -το οποίο είναι στάνταρ λόγω αλλεργίας(πατάτα-καρότο-κολοκύθι-κοτόπουλο ή μοσχάρι-λάδι-λεμόνι)-το τρώει όλο.Βέβαια μετά ξανατρώει μετά από 5 ώρες το μισό γάλα της κ μετά πια το βραδυνό γάλα.Πολλά είναι?

α για αυτο της δινεις γαλα μετα.γιατι εγω που μετα το μεσημεριανο της δινω κρεμα φαριν λακτε τρωει με το ζορι την μιση.

meta to meshmeriano ennoeis to epomeno geuma tis dld to apogeumatino tis einai i farin lakte?
k meta de sou pinei to vradyno gala?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις