Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Κυρ Φεβ 27, 2011 10:35 am

elen2010

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stavas σε ευχαριστω πολυ για τις πληοροφοριες σου, φανταζομαι οτι αν τηλεφωνησω στο Παιδων Πεντελης θα μου κλεισουν ραντεβου(??.) Δεν με πειραζει να παω σε απογευματινο ιατρειο, αρκει να βρω οπως λες συνεννοησιμους και καλους γιατρους. Θα μπορουσες να μου πεις το ονομα της γιατρου ετσι ωστε να ζητησω ραντεβου μαζι της??
Ελπιζω να μην κλαψει το πουλακι μου, διαβαζα τις ιστοριες σας και μου ραγιζει η καρδια ηδη....

27Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Κυρ Φεβ 27, 2011 10:58 am

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elen2010 έγραψε:stavas σε ευχαριστω πολυ για τις πληοροφοριες σου, φανταζομαι οτι αν τηλεφωνησω στο Παιδων Πεντελης θα μου κλεισουν ραντεβου(??.) Δεν με πειραζει να παω σε απογευματινο ιατρειο, αρκει να βρω οπως λες συνεννοησιμους και καλους γιατρους. Θα μπορουσες να μου πεις το ονομα της γιατρου ετσι ωστε να ζητησω ραντεβου μαζι της??
Ελπιζω να μην κλαψει το πουλακι μου, διαβαζα τις ιστοριες σας και μου ραγιζει η καρδια ηδη....

Πασπάτη λέγεται η γιατρός. Τον άλλο γιατρό δεν το θυμάμαι το όνομα του. Εμεις είχαμε πάει ένα πρωι και εφημέρευε. Της είπαμε ότι ήρθαμε να πάρουμε κάτι εξετάσεις και επι την ευκαιρία να πάρουμε μια γνώμη και για την εξαδακτυλία. Δεν μας είπε τίποτα, μας δέχθηκε αμέσως.
Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς!!!!

http://istoriestismamas.blogspot.com

28Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Δευ Φεβ 28, 2011 1:19 am

elen2010

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stavas σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα! Θα παρουμε τηλεφωνο σημερα ή αυριο να δουμε αν μπορουμε να κλεισουμε ραντεβου. Ειμαι αισιοδοξη, το πιστευω οτι ολα θα πανε καλα, ασχετα αν το αγχος παραμενει.
Ευχαριστω και παλι

29Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Δευ Φεβ 28, 2011 3:10 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
o Αναστασοπουλος μας την εκανε stavas εμενα μου τον συστησε ο παιδιατρος μου και πηρα τηλ στα κεντρικα και εκλεισα ραντεβου, δεν μου ειπε να παω απογευματινο απλα μονη μου εγω διαλεξα να ξεμπερδευω να παμε με την ησυχια μας και παντα οταν τον παω για να τον κοιταξει απογευματινο κλεινω το προτιμω, εμας ηταν πολυ καλος παρολο που πριν την εγχειρηση δεν μιλησαμε με τις ωρες για να τον καταλαβω τι ανθρωπος ειναι αλλα μετα ουτε φακελακι ηθελε ουτε ταριφα ουτε τιποτα και ηρθε να δει τον μικρο και μετα την επεμβαση και γενικα εμεινα ευχαριστημενη, ειδα και κατι αλλους εκει με την ιδια ειδικοτητα που δεν μου αρεσαν ειπα ευτιχως που μου συστησαν αυτον.

30Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Δευ Φεβ 28, 2011 6:33 am

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και σε εμας τον Αναστασόπουλο μας το σύστησε η παιδίατρος. Όντως και αυτός είναι πολύ καλός. Απλά επέμενε με το ζόρι να πάμε απόγευμα. Ενω στο Παίδων Πεντέλης πηγαίναμε χωρίς ραντεβού και κάναμε την δουλειά μας γρήγορα και ήσυχα πρωινές ώρες. Επιπλέον στην Πεντέλη το νοσοκομείο είναι πολύ πιο ήσυχο από ότι τα άλλα δύο στο Γουδί. Φαντάσου στην ορθοπαιδική πτέρυγα στο σύνολο να είχε 5-6 παιδιά. Στην ουσία ένα στο κάθε δωμάτιο.

31Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Δευ Φεβ 28, 2011 9:18 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι στην πεντελη ειναι πιο ησυχα, εμενα δεν με βολευει εκει γιατι μενω νοτια και μου ειναι πολυ μακρυα οποτε παμε παντα γουδι, να πω και το παραπονο μου, δεν θα επρεπε να υπαρχουν πιο πολλα νοσοκομεια παιδων; ελεος δηλ εκαναν δυο στο κεντρο να εξυπηρετησει ολο τον κοσμο και γινεται της τρελλης

32Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Τρι Μαρ 01, 2011 4:44 am

elen2010

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τελικα κλεισαμε ραντεβου στο Παιδων Πεντελης στο τελος της ερχομενης εβδομαδας. Ελπιζω ολα να πανε καλα.
stavas σε ευχαριστω πολυ και παλι.
μιλουπακι εχεις δικιο οτι 3 νοσοκομεια παιδων δεν φτανουν για να εξυπηρετησουν τοσο κοσμο. Αλλα εδω το κρατος πασχει σε τοσα αλλα, τα παιδων θα κοιταξουν... αστα να πανε

33Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Τρι Μαρ 01, 2011 5:56 am

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχετε δίκιο κορίτσια είναι πολύ λίγα τα νοσοκομεία για τα παιδάκια. Το Παίδων Πεντέλης δεν εφημερεύει συνέχεια και είναι πολύ μακρια για πάρα πολύ κόσμο. Αν πας ιδιωτικά τουλάχιστον στο Μητέρα που έχω ακούσει παιδάκι με ωτιτιδα δεν μπορούσαν να του κάνουν χειρουργειο. Δεν είχαν τα απαραίτητα μέσα και οι ίδιοι το έστειλαν στο Παίδων.

34Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Τρι Μαρ 01, 2011 6:02 am

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elen2010 έγραψε:Τελικα κλεισαμε ραντεβου στο Παιδων Πεντελης στο τελος της ερχομενης εβδομαδας. Ελπιζω ολα να πανε καλα.
μιλουπακι εχεις δικιο οτι 3 νοσοκομεια παιδων δεν φτανουν για να εξυπηρετησουν τοσο κοσμο. Αλλα εδω το κρατος πασχει σε τοσα αλλα, τα παιδων θα κοιταξουν... αστα να πανε
Elen2010, αν πάτε στην Πασπάτη πες μου τις εντυπώσεις σου. Αν θέλεις κιόλας πες της ότι έρχεσαι από μένα την Βάσω που χειρούργησε την Ειρήνη που είχε τα 6 δακτυλάκια. Λογικά την θυμάται μιας και κάθε 6 μηνές πάμε και την βλέπει.

35Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty εξαδακτυλια Δευ Μαρ 14, 2011 7:08 am

apostolia

apostolia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα μανουλες!γενναω σε εναν μηνα περιπου διδυμα αγορακια και στο β΄επιπεδου φανηκε οτι ο ενας μου εχει εξι δακτυλακια στα ποδια μονο.ποτε γινεται η επεμβαση?πρεπει να ανησυχω?

36Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Δευ Μαρ 14, 2011 7:34 am

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Apostolia, σου απάντησα στο μήνυμα που μου έστειλες. Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι σοβαρό.

37Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty πολυδακτυλια Δευ Μαρ 14, 2011 8:07 am

apostolia

apostolia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elen2010 έγραψε:Τελικα κλεισαμε ραντεβου στο Παιδων Πεντελης στο τελος της ερχομενης εβδομαδας. Ελπιζω ολα να πανε καλα.
δηλαδη ποσο καιρο μετα αφου γεννησω πρεπει να επικοινωνησω με το νοσοκομειο?

38Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Δευ Μαρ 14, 2011 8:43 am

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
apostolia έγραψε:
δηλαδη ποσο καιρο μετα αφου γεννησω πρεπει να επικοινωνησω με το νοσοκομειο?

Εγω θυμάμαι όταν σαράντισα ξεκίνησα και το έψαχνα το θέμα σιγά σιγά.
Νομίζω ότι και εσύ μόλις σαραντίσεις μπορείς να ξεκινήσεις να το ψάχνεις για να πάρεις καμια γνώμη.
Νόμιζω ότι θα μπορεί να σε κατευθύνει και ο παιδίατρος σου για το τι ακριβώς να κάνεις. Πάντως σίγουρα ο παιδοχειρούργος θα σου πει να κάνεις ακτινογραφίες για να δει τι γίνεται μέσα.

39Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Τρι Μαρ 15, 2011 12:01 am

elen2010

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stavas συναντησαμε την Πασπατη την Κυριακη. Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι, ειναι πολυ φιλικη και κυριως αντιλαμβανεται την αγωνια των γονιων και απανταει σε ολες τις ερωτησεις. Κανονισαμε την επεμβαση για τις 4 Απριλιου. Ως τοτε, υπομονη... Σε ευχαριστω πολυ για την συσταση, να εισαι παντα καλα.
Αποστολια, κι εγω νομιζω οτι θα σου δωσουν καποιες κατευθυνσεις ηδη απο το μαιευτηριο, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι πριν το τριμηνο, να παρει βαρος το μωρο και να μεγαλωσει για να μπορεσετε να προχωρησετε στην επεμβαση. Θα γεννησεις Βολο ή Αθηνα?

40Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Τρι Μαρ 15, 2011 12:41 am

apostolia

apostolia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elen2010 έγραψε:stavas συναντησαμε την Πασπατη την Κυριακη. Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι, ειναι πολυ φιλικη και κυριως αντιλαμβανεται την αγωνια των γονιων και απανταει σε ολες τις ερωτησεις. Κανονισαμε την επεμβαση για τις 4 Απριλιου. Ως τοτε, υπομονη... Σε ευχαριστω πολυ για την συσταση, να εισαι παντα καλα.
Αποστολια, κι εγω νομιζω οτι θα σου δωσουν καποιες κατευθυνσεις ηδη απο το μαιευτηριο, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι πριν το τριμηνο, να παρει βαρος το μωρο και να μεγαλωσει για να μπορεσετε να προχωρησετε στην επεμβαση. Θα γεννησεις Βολο ή Αθηνα?
στον βολο στο νοσοκομειο.απο βολο εισαι?

41Εξαδακτυλία - Σελίδα 2 Empty Απ: Εξαδακτυλία Τρι Μαρ 15, 2011 2:24 am

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elen2010 έγραψε:stavas συναντησαμε την Πασπατη την Κυριακη. Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι, ειναι πολυ φιλικη και κυριως αντιλαμβανεται την αγωνια των γονιων και απανταει σε ολες τις ερωτησεις. Κανονισαμε την επεμβαση για τις 4 Απριλιου. Ως τοτε, υπομονη... Σε ευχαριστω πολυ για την συσταση, να εισαι παντα καλα.

Είναι πολύ καλή η Πασπάτη. Εμεις μέιναμε πολύ ευχαριστημένοι. Βασικά είναι πρώτα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετά γιατρός. Εμένα προσωπικά που ψυχολογικά ήμουν χάλια μου στάθηκε πάρα πολύ!!! Δεν νομίζω να έχετε κανένα πρόβλημα. Ολα θα πάνε καλά!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις