1 ΘΗΛΑΣΜΟΣ & ΚΑΠΝΙΣΜΑ....ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ???????? Τρι Φεβ 22, 2011 7:48 am
salomaki85
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
salomaki85 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ?
neeraja έγραψε:salomaki85 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ?
ναι καλέ! ;;;; γιατι;;; εγω τρωω σοκολάτες μια χαρά - δεν μου χει πει κανεις να τις κόψω...
AthinaKolovou έγραψε:Γιατι το θεμα αυτο εχει καταχωρηθει δυο φορες κι εγω απαντω στο αλλο κι εσεις ειστε εδω;;;;
giouli73 έγραψε:Εγώ είμαι καπνίστρια φανατική περίπου 20 χρόνια. Το αίμα μου έχει γίνει ένα με την νικοτίνη και στις 2 εγκυμοσύνες με το που πήρα την χωριακή πέταξα και το πακέτο. Είχα στο μυαλό μου ότι μέσα μου μεγαλώνει ένα πλασματάκι γιατί να επιβαρύνω την υγεία του με οποιοδήποτε τρόπο. Στον γιο μου που ήταν το πρώτο κάπνισα όταν μου κόπηκε το γάλα μετά από 1 μήνα. Έπρεπε κάπου να ξεσπάσω. Βέβαια αν δεν ήταν το γάλα κάποια άλλη δικαιολογία βρίσκει ο καπνιστής. Στην κόρη μου,μου ερχόταν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης να καπνίσω, αλλά όπως ερχόταν έφευγε. Με το που γέννησα έκανα 2-3 τσιγάρα και όχι ολόκληρα. Παρακαλούσα να μου κοπεί το γάλα πάλι, γιατί έβαζα θήλαστρο επειδή έχω εισέχουσες θυλές.Κι ευτυχώς που κόπηκε. Μη βιαστείτε να με κρίνετε όσες δεν καπνίζετε. Το γάλα κόπηκε από το θήλαστρο. Έχω κι εγώ ανάγκες και μέχρι στιγμής καλύπτω τις ανάγκες των παιδιών μου. Ζω για να τους δίνω ζωή. Για να είναι καλά τα παιδιά μου πρέπει ψυχολογικά να είμαι κι εγώ.Το θεωρώ τραγικό κι ανεύθυνο και δεν ξέρω τι άλλο μια έγκυο να καπνίζει. Όπως επίσης και στο θηλασμό. Το 1-2 τσιγάρα δεν περνάνε στο γάλα τι σημαίνει? Αυτή η νικοτίνη που πάει? Δηλαδή τι λέει είμαι η νικοτίνη από 5ο τσιγάρο ας πάω στο μωρό, ενώ αυτή που είναι από το δεύτερο τσιγάρο ας πάω στα ούρα. Μην τρελαθούμε. Αυτά είναι για να παρηγορούμαστε οι καπνίστριες. Είναι ποτέ δυνατό ένα μωρό να οφελείται από μια μαμά που καπνίζει και τη θηλάζει? Σε σχέση με μαμά που καπνίζει και δεν τη θηλάζει? Μη μου δείξετε καμία έρευνα. Οι επιστήμονες ψάχνοντας πάνε κι αυτοί. Μα όταν θηλάζεις και νικοτίνη δίνεις στο παιδί και του μυρίζεις. Μη μου πείτε ότι γίνεται πιο ανθεκτικό από μητρικό γάλα. Εγώ έχω να πω το εξής εγκυμοσύνη - θηλασμός και τσιγάρο ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Ξαναλέω ότι είμαι ακόμα καπνίστρια. Στα πρόθυρα βέβαια να το ξανακόψω πάλι για τα παιδιά μου.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Θέματα διατροφής » Όλα για τον θηλασμό » ΘΗΛΑΣΜΟΣ & ΚΑΠΝΙΣΜΑ....ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ????????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης