Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
569 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 569 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

????????

Επισκέπτης
εδω ωραιοκαστρο.....πολυ χιονι....ολη νυχτα ριχνανε αλατι και παλι με το ζορι κυλαει η κυκλοφορια, τη νυχτα δε οι περισσοτεροι διανυκτερευουν στην πολη για να μην ανεβουν καν.....τι τα θελαμε τα βουνα οεο????
μεσα κι εγω για συναντηση

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:apo ekei ekei eisai evi i piges nyfi?

ούτε το ένα ούτε το άλλο...απλά έτυχε να μένει ο άντρας μου εδώ...αλλά ουτε αυτός είναι από εδώ...μας αρέσει σαν περιοχή απλά...είναι όμορφα,ήσυχα...

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
egw sta metewra nyfi eirtha. to patriko moy einai sto ippokrateio konta.opote eirtha sto spiti toy antra moy sta metewra. alla mexri na prosarmosto eixa trelathei. kathe mera eklega. giati eimoyn moni moy den ixsera kanenan edw

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:egw sta metewra nyfi eirtha. to patriko moy einai sto ippokrateio konta.opote eirtha sto spiti toy antra moy sta metewra. alla mexri na prosarmosto eixa trelathei. kathe mera eklega. giati eimoyn moni moy den ixsera kanenan edw

ε καλά βρε δεν πήγες και σε άλλη πόλη!γιατί τόσο βαριά το πήρες!δεν μπορούσες να πηγαίνεις όποτε ήθελες και στο πατρικό σου για να ξεσκας? Rolling Eyes δεν είναι και τόσο μακριά οι περιοχές! Very Happy

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
evi27 έγραψε:
its a boy έγραψε:egw sta metewra nyfi eirtha. to patriko moy einai sto ippokrateio konta.opote eirtha sto spiti toy antra moy sta metewra. alla mexri na prosarmosto eixa trelathei. kathe mera eklega. giati eimoyn moni moy den ixsera kanenan edw

ε καλά βρε δεν πήγες και σε άλλη πόλη!γιατί τόσο βαριά το πήρες!δεν μπορούσες να πηγαίνεις όποτε ήθελες και στο πατρικό σου για να ξεσκας? Rolling Eyes δεν είναι και τόσο μακριά οι περιοχές! Very Happy

ε ναι βρε εβι μου....εμεις με τον αντρα μου μετακομισαμε σε εντελως ασχετο μερος...βρικαμε σπιτι που να μας αρεσει και βγηκαμε κ λιγο εκτος θεσσαλονικης

https://www.facebook.com/myrodeve

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia otan pantreytika oi goneis moy efygan xalkidiki na meinoyn den toys exw edw. kai oles oi files moy itanekei katw. kai gia na kateveis katw sto kentro apo ta metewra prepei na pareis 2 lewforeia. kai meta einai oti gennithika kai megalwsa ekei.xserw ta panta me kleista matia sto ippokrateio.ekei an den mporoyses na pas stin agora peigenes delfwn,mpotsari diladi sta magazia tis geitonias.edw sta metewra den exei polla magazia.meta den mporoysa na koimithw exei para poly isixia edw sta metewra enw sto ippokrateio eixa mathei stin fasaria.otan gia xronia meneis kapoy meta an metakomizeis einai poly dyskola

82θεσσαλονικιες που ειστε;;; - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 08, 2012 4:43 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy ποιο μαγαζι ειχε ο αντρας σου στην θερμη?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά σίγουρα ξεβολεύεσαι...αλλά δεν το βρίσκω τόσο τραγικό...κι εγώ μέχρι τα 18 ζούσα στο πατρικό μου στο χωριό...μετά ως φοιτήτρια μετακόμισα θεσ/νικη κοντά στο θεαγένειο...μες στη φασαρία...μετά γνώρισα τον άντρα μου κι ήρθα θέρμη...ακόμη πιο μακριά...κι αν χρειαστεί θα πάμε αλλού..αλλά δεν με πειράζει καθόλου...κι έτυχε 2 χρονιές που έπαιρνα 3 αστικά για να πάω από θέρμη ευοσμο που ήταν η δουλειά μου..

84θεσσαλονικιες που ειστε;;; - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 08, 2012 4:55 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω!μπραβο βρε evi!3 αστικα?ταλαιπωρια αλλα και τι να κανεις!παντως ειναι στον χαρακτηρα του καθενος το ποσο γρηγορα θα συνηθισει μια αλλαγη.ειπες μενεις κοντα στον πεζοδρομο ε?ειχα παει καποιες φορες σε ενα ινστιτουτο εκει πανω απο μια τραπεζα το ξερεις?

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi to les kai moni soy esy mexri ta 18 emenes stoys goneis soy kai meta efyges. egw sta 26 moy efyga gia na sizisw me ton antra moy alla kai pali oxi monima emena kai stoys goneis moy. meta ton gamo efyga oristika apo toys goneis moy.31 pantreytika kai efyga.pisteyw oti an efeyga apo to spiti ton gonion moy gia spoydes i otidipote allo den tha eixa provlima prosarsmoy meta

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:πωπω!μπραβο βρε evi!3 αστικα?ταλαιπωρια αλλα και τι να κανεις!παντως ειναι στον χαρακτηρα του καθενος το ποσο γρηγορα θα συνηθισει μια αλλαγη.ειπες μενεις κοντα στον πεζοδρομο ε?ειχα παει καποιες φορες σε ενα ινστιτουτο εκει πανω απο μια τραπεζα το ξερεις?

έτσι είναι!ή δεν θα δούλευα ή θα έκανα 2 ώρες πάνε 2 έλα! άστα! 2 χρόνια άντεξα..μετά έπαθα υπερκόπωση και λέω φτάνει! σε ποια τράπεζα λες?ή το όνομα απ'το ινστιτούτο αν θυμάσαι!

87θεσσαλονικιες που ειστε;;; - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 08, 2012 5:04 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
beauty and life το ονομα.ελπιζω να το εγραψα σωστα Embarassed .νομιζω κατω ειναι η μαρφιν η τραπεζα.

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emena i doyleia moy einai nosokma evi kai doyleva tote sto ippokrateio apoklistiki. alla exw vrei kai doyleies pio makria kai eperna kai egw dyo kai tria lewforeia. exw doylepsi kai pwlitria se farmakeia kai na exw ena sako megalo me xilia dyo pragmata kai na pernw kathe mera to lewforeio apo metewra n katevenw kentro kai apo ekei na alazw synexeia leoforeia me ton sako.kai meta xsna na epistrepsw spiti moy me leoforeia.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:beauty and life το ονομα.ελπιζω να το εγραψα σωστα Embarassed .νομιζω κατω ειναι η μαρφιν η τραπεζα.

α ναι κατάλαβα! το ξέρω αν και δεν έχω πάει ποτέ μιας κι έχει ινστιτούτο μια ξαδέρφη μου στον αι-γιάννη κι έτσι στηρίζω τα οικογενειακά "προιόντα" Very Happy

90θεσσαλονικιες που ειστε;;; - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 08, 2012 5:10 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Smile ε βεβαια θα στηριξεις την οικογενεια !τυχερη εχεις δικο σου ατομο!

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ti proionta exete evi?

92θεσσαλονικιες που ειστε;;; - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 08, 2012 5:18 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy δεν μου ειπες τελικα,ποιο μαγαζι ειχε ο αντρας σου?

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
shoppig therapy legotan mesa sto emporiko sto la plaza

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ (λίγο αργά βέβαια)
Και εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. Από Ωραιόκαστρο συγκεκριμένα. Και εδώ χιονίζει ακόμα.Και είναι όλααααααααα άσπρα.

http://www.beboulino.gr

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
se ema edw sta metewra mia stamataei mia xsanarxizei.den xionizei synexeia. to estrwse fantazome sto wraiokastro

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:ti proionta exete evi?

μεταφορικά χρησιμοποίησα την λέξη προιόντα...μια ξαδέρφη μου έχει ινστιτούτο ομορφιάς...αυτό εννοούσα...

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
its a boy έγραψε:se ema edw sta metewra mia stamataei mia xsanarxizei.den xionizei synexeia. to estrwse fantazome sto wraiokastro

Στρωμένο από χθες βράδυ. Η αδερφή μου χθες γυρνούσε από τη δουλειά και δεν μπόρεσε να ανέβει. Διαβαλκανικό - Ωραιόκαστρο έκανε μια ώρα και...

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mia xara.exete doyleia? giati vlepw edw ta kentra isthitikis skotonoyn myges mathenw.kosmo katholoy den exoyn

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toso kala!ypomoni ti na kanoyme.elpizw na strwsei syntoma o kairos

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν στρώνει. Παρασκευή λίγο ανεβαίνει Θερμοκρασία μόνο. Από Δευτέρα χιόνια πάλι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις