26 Απ: ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟς ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ!!!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ????? Παρ Απρ 20, 2012 3:18 am
vakwva
Σιωπηλή δύναμη
florentiab έγραψε:ABGD έγραψε:γειας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ευτη τη εγκυμοσυνη μου θελησα να αλλαξω γιατρο γιατι απο τον προηγουμενο που ειχα, τελευταια δεν ειμαι κ τοσο ευχαριστημενη!!!!
ετσι λοιπον ρωτησα κ μου ειπανε για τον πρωτοπαππά που ειναι στο αλεξανδρας!!!!!!
αν καποια κοπελα τον γνωριζει η ξερει γι'αυτον θα ηθελα να μου πει εντυπωσεις!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!!
εγώ έχω γιατρό τον Πρωτοπαππά. μου τον σύστησε η κολλητή μου η οποία έχει περάσει και περνάει πολλά γυναικολογικά προβλήματα (3-4 λαπαροσκοπήσεις, 2 χειρουργεία, ενδομητριώση κα).
είναι πολύ ευγενικός και ενδιαφέρεται πραγματικά. εγώ είχα μια σχετικά ευκολη εγκυμοσύνη και δεν χρειάστηκε να μου αποδείξει πόσο καλός γιατρός είναι αλλά η κολλητή μου του οφείλει πολλά.
με δεχόταν στο ιατρείο του, αλλά 3-4 φορές που είχα ενοχλήσεις στην εγκυμοσύνη με δέχτηκε στο νοσοκομείο χωρίς να πληρώσω επίσκεψη. δεν μου ζήτησε ούτε ένα ευρώ για τον τοκετό (ούτε και στην κολλητή μου ποτέ). από μόνοι μας μετά από λίγο καιρό του δώσαμε ότι νομίζαμε.
είναι πολύ υπερ του φυσιολογικού τοκετού και πολύ αυστηρός με τα κιλά (είχα και λίγα παραπάνω χιχιχι).μετά τη γέννα ερχόταν κάθε μέρα για να δει πως είμαι και αν θέλω κάτι.
το μωράκι μου όταν ήταν 10 ημερών αντιμετώπισε ένα θέμα υγείας και της ξαναέκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο. όταν το έμαθε έστειλε τον παιδίατρο των δικών του παιδιών (χωρίς να ζητήσει αμοιβή) να δει το μωρό μου και να με καθησυχάσει.
σημ: αν τελικά γεννήσεις στο Αλεξάνδρα να ζητήσεις να σε βάλουν στην πτέρυγα Κόνσολα. πεντακάθαρη και ανακαινισμένη
Κορίτσια πραγματικά είναι ανάγκη....!!!Θα ήθελα να μου στείλετε πληροφορίες για τον Πρωτοπαππα, αν εχει ιατρειο που δεχεται επισκεψεις κλπ...!