Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

elena

elena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια είναι λίγο εγωιστικό αυτό που θα πω, αλλά κανένας μα κανένας δεν είναι άξιος για τα παιδάκια μας!! Δεν είμαστε υπερβολικές!! Είμαστε μανούλες , και η κάθε μια θέλει το καλύτερο για το παιδάκι της!!! Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να ασπαστούν την δική μας κρίση και γνώμη γιατί την τελική απόφαση θα την πάρουμε εμείς!! Κι εμένα μου έλεγε η πεθερά μου και η μάνα μου για γιατρούς, παιδίατρους και διάφορα κουλά!! Δεν άκουσα καμιά και πάω στους δικούς μου γιατρούς, αυτούς που έκρινα εγώ σωστούς κι όχι για να μην χαλάσω τις καρδιές αλλωνών με το δικό μου παιδί!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν δεν ακουγα το ενστικτο μου το παιδι μου ακομα θα εσκουζε απο το κλαμα και οχι γιατι ειχε κολικους οπως λεγαν ή αλεργεια στο αγελαδινο γαλα, αλλα γιατι ειχε παλινδρομηση και αν δεν επεμενα τοσο να το ψαξω, ακομα το παιδι θα εκλαιγε και θα το περνουσαν οτι το εχω μαθει αγκαλια και θα επινε ακομα υποαλεργικο γαλα που δεν χρειαζοταν τελικα γιατι μονο αλεργεια δεν ειχε affraid

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ!!και εμενα οταν ερχετε ο παππους μου σπιτι για καποιες μερες να νευρα μου!!αλλα δεν καταλαβενει!!βηχη μπροστα στο προσωπο του παιδιου πιανει και φυλαει τα χερακια του και αμα πω και καμια κουβεντα τσατιζετε!!ασε και το αλλο που οταν ερχετε συνεχεια αρρωστενει και την τελευταια φορα κολλησε και το μωρο και ετρεχα στο νοσοκομειο!!ο αντρας μου λεει κανε υπομονη και θα φυγει αλλα εγω απο μεσα μου βραζω!!!εκεινη δεν το καταλεβενουν.ενεις ομως τρεχουμε με τα παιδακια μας!!

markellajohny

markellajohny
καθε μαμα εχει το δικαιωμα να φερεται οπως εκεινη θεωρει σωστο για το παιδακι της...οταν η μικρη μου ηταν 18 μηνων ειχαμε παει στη γιορτη της προγιαγιας της και ηθελε να πιει κοκα κολα. ενω εγω δεν της εδωσα, πηγε η θεια του αντρα μου και της εβαλε σε ενα ποτηρακι μαζι με νερο.ελα μωρε μου λεει. δεν παθαινει τιποτα!!!μου πεταχτηκαν τα ματια εξω!!!κοιταω τον αντρα μου, μου κανει νοημα να παρω το ποτηρι, εαν παρεξηγηθηκε καποιος, προβλημα του!!! affraid affraid affraid

happy_mother

happy_mother
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
naysika έγραψε:αχ!!και εμενα οταν ερχετε ο παππους μου σπιτι για καποιες μερες να νευρα μου!!αλλα δεν καταλαβενει!!βηχη μπροστα στο προσωπο του παιδιου πιανει και φυλαει τα χερακια του και αμα πω και καμια κουβεντα τσατιζετε!!ασε και το αλλο που οταν ερχετε συνεχεια αρρωστενει και την τελευταια φορα κολλησε και το μωρο και ετρεχα στο νοσοκομειο!!ο αντρας μου λεει κανε υπομονη και θα φυγει αλλα εγω απο μεσα μου βραζω!!!εκεινη δεν το καταλεβενουν.ενεις ομως τρεχουμε με τα παιδακια μας!!

Άσε ρε Ναυσικά εμένα όταν ήταν 6 μηνών του έδωσε ο παππούς να δοκιμάσει παστή σαρδέλα και θύμωσε όταν του είπα ότι ακόμα δεν τρώμε τα πάντα πόσο μάλλον παστά.....
η απάντηση ήταν να χέσω και σας και τα παιδιά σας.
και άμα δεν σας αρέσει ο παππούς γιατί έρχεστε να τον δείτε, επειδή του είπα ότι έτσι όπως παει θα του δώσει τσίπουρο

http://mylitlleprincenikolas.blogspot.com/

happy_mother

happy_mother
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ τσατίζομαι με την μάνα μου που δεν καταλαβαίνει. Δηλαδή να μην σε νιώθει η ίδια σου η μάνα??????
το όταν θα γίνεις μάνα θα καταλαβεις το ξέρουν, το όταν θα γίνεις γιαγιά θα ακούς την μαμά δεν το ξερουνε???

Της το πάω ταισμένο, το δίνει να φαει οτι της έρθει ενώ είναι χορτάτος
της λες οτι δεν θα του δίνει τίποτα παρα μόνο ότι και όταν της πεις εσύ, αυτή τον χαβά της
Η μαμα μου ποτέ δεν ήταν καλή μαγείρισα και πλέον έχει την δική της κουζίνα που δεν τα τρώει ούτε ο άντρας μου αλλά ούτε θέλω να δοκιμάζει ο μπέμπης και μετά απο εκει που πχ έτρωγε αρακά να μην ξαναφάει γιατί της γιαγιάς δεν τρώγεται.
Τέλος πάντων
κάθε φορά μαλώνω..... και αυτό που μου την δίνει στα νεύρα έιναι όταν απευθείνεται στο παιδί με ύφος "θα πω κάτι σπουδάιο τωρα" και λεει αυτή η μάνα σου όλα τα ξέρει, εμείς οι παλιές δηλαδή τιποτα δεν ξέρουμε????

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happy_mother

Άσε ρε Ναυσικά εμένα όταν ήταν 6 μηνών του έδωσε ο παππούς να δοκιμάσει παστή σαρδέλα και θύμωσε όταν του είπα ότι ακόμα δεν τρώμε τα πάντα πόσο μάλλον παστά.....
η απάντηση ήταν να χέσω και σας και τα παιδιά σας.
και άμα δεν σας αρέσει ο παππούς γιατί έρχεστε να τον δείτε, επειδή του είπα ότι έτσι όπως παει θα του δώσει τσίπουρο[/quote

ο χριστος και η παναγια, ακου παστη σαρδελλα ελεος δηλ σε εξι μηνων παιδι καλα το πιο θεικο που ακουσα ειναι αυτο

EviK

EviK
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Na kano ligo ton dikigoro tou d...
Ok simfono oti emeis kanoume koumanto alla re koritsia otan exoume anagi tin manoula as kanoume kai ligo krati sta thelo mas ........allios mine kiria mou sto spiti me to moro kai min to afineis stin mama sou tha mas pou kai tha exoun dikio!!!!!!!!!Me tin kali enia kai me apoliti agapi to leo giati kai ego otan douleua kai mou kratouse i mama mou i pethera mou to moro tis elega ta dika mou thelo an ta akolouthouse kalos alios ti na peis...

happy_mother

happy_mother
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EviK έγραψε:Na kano ligo ton dikigoro tou d...
Ok simfono oti emeis kanoume koumanto alla re koritsia otan exoume anagi tin manoula as kanoume kai ligo krati sta thelo mas ........allios mine kiria mou sto spiti me to moro kai min to afineis stin mama sou tha mas pou kai tha exoun dikio!!!!!!!!!Me tin kali enia kai me apoliti agapi to leo giati kai ego otan douleua kai mou kratouse i mama mou i pethera mou to moro tis elega ta dika mou thelo an ta akolouthouse kalos alios ti na peis...

αν αναφέρεσαι σε μένα,χωρίς παρεξήγηση, της τον αφήνω μόνο 2 ώρες για να τον δει και να παίξει το μωρό.....

EviK

EviK
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happy_mother έγραψε:
EviK έγραψε:Na kano ligo ton dikigoro tou d...

αν αναφέρεσαι σε μένα,χωρίς παρεξήγηση, της τον αφήνω μόνο 2 ώρες για να τον δει και να παίξει το μωρό.....
Genika to leo!!!!Oi giagiades oso kai na lene pos mas akoune ta kakomathenoun ta paidia..........kai gia mena to leo na to katalabo giati mexri prin 9 mines pou douleua tous eixa anagki kai eskiba to kefali tora pou den douleuo ola kala!!!!

mariposa

mariposa
αχ μίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω να ήξερες!και εμένα ο δικός μου αλλεργία έχει και όταν έρχεται ο παππούς του που μυρίζει τσιγάρο είμαι υποχόνδρια όλοι μου λένε που δεν τον αφήνω να τον πάρει αγκαλιά ενώ βρωμοκοπάει και ενώ όλοι οι αλλεργιολόγοι λένε ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις μακριά απο τσιγάρο.Εδώ δίνω τον αγώνα μου έχω κόψει τόοοοοσα πολλά απο την διατροφή μου μιας και θηλάζω για να μην τον πειράζουν και έρχονται οι άλλοι με τα τσιγάρα τους και ο μικρός αμέσως φτερνίζεται και δακρύζουν τα μάτια τους.Λίγη καταννόηση να υπήρχε μόνο στο προβλημά μας Sad Twisted Evil Twisted Evil

elena

elena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ μένω μακριά, εκτός Αθηνών και είμαι τυχερή που μπορώ να τον μεγαλώνω εγώ όπως θέλω!! Στην μάνα μου και την πεθερά μου πάμε Σ/Κ και τον βλέπουν ενώ είμαστε κι εμείς εκεί!! Προσωπικά δεν ήθελα το παιδί να τρώει ότι τους κατέβαινε στο μυαλό γιατί απλά θέλουν να κάνουν κέφι!! Φυσικά και με ακούνε και δεν κάνουν του κεφαλιού τους!! Τουλάχιστον η μάνα μου που τον έχει κρατήσει και μόνη της γιατί είναι και η πιο επίφοβη!! Την ανιψιά μου 10 μηνών την μπούκωνε σοκολάτα κίντερ!! Προσωπικά το θεώρησα απαράδεκτο!! Shocked Εντάξει δεν λέω! Θα φάνε και σοκολάτα!! Θα φάνε και γαριδάκια!! Θα φάνε απ'όλα!! Αλλά γιατί να βιαστούμε??

Καλά αυτό με την παστή σαρδέλα με πέθανε λέμεεε Μανουλες να ακολουθειτε το ενστικτο σας!!!! - Σελίδα 2 585182!!! Κορυφή ο παππούς!! Laughing

EviK έχεις δίκιο!! Όταν τους έχεις ανάγκη κάνεις λίγο το κορόιδο αλλά μου την σπάει που το εκμεταλλεύονται για να κάνουν του κεφαλιού τους!! Τ'ότι κάνουν ειδική διατροφή τον 1ο χρόνο για αλλεργίες δεν παίζει σαν σενάριο στο μυαλό τους! Μόνο ότι είμαστε παράλογες εμείς κι άλλος κανείς δεν έκανε μόνο η Μαριώ τον Γιάννη!! Μανουλες να ακολουθειτε το ενστικτο σας!!!! - Σελίδα 2 679259 Η πεθερά μου όλη την ώρα μου λέει να του δίνω να δοκιμάζει γιατί είναι αγοράκι και δεν κάνει!! Έλεος... Μανουλες να ακολουθειτε το ενστικτο σας!!!! - Σελίδα 2 679259 Shocked Laughing

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena έγραψε:Εγώ μένω μακριά, εκτός Αθηνών και είμαι τυχερή που μπορώ να τον μεγαλώνω εγώ όπως θέλω!! Στην μάνα μου και την πεθερά μου πάμε Σ/Κ και τον βλέπουν ενώ είμαστε κι εμείς εκεί!! Προσωπικά δεν ήθελα το παιδί να τρώει ότι τους κατέβαινε στο μυαλό γιατί απλά θέλουν να κάνουν κέφι!! Φυσικά και με ακούνε και δεν κάνουν του κεφαλιού τους!! Τουλάχιστον η μάνα μου που τον έχει κρατήσει και μόνη της γιατί είναι και η πιο επίφοβη!! Την ανιψιά μου 10 μηνών την μπούκωνε σοκολάτα κίντερ!! Προσωπικά το θεώρησα απαράδεκτο!! Shocked Εντάξει δεν λέω! Θα φάνε και σοκολάτα!! Θα φάνε και γαριδάκια!! Θα φάνε απ'όλα!! Αλλά γιατί να βιαστούμε??

Καλά αυτό με την παστή σαρδέλα με πέθανε λέμεεε Μανουλες να ακολουθειτε το ενστικτο σας!!!! - Σελίδα 2 585182!!! Κορυφή ο παππούς!! Laughing

EviK έχεις δίκιο!! Όταν τους έχεις ανάγκη κάνεις λίγο το κορόιδο αλλά μου την σπάει που το εκμεταλλεύονται για να κάνουν του κεφαλιού τους!! Τ'ότι κάνουν ειδική διατροφή τον 1ο χρόνο για αλλεργίες δεν παίζει σαν σενάριο στο μυαλό τους! Μόνο ότι είμαστε παράλογες εμείς κι άλλος κανείς δεν έκανε μόνο η Μαριώ τον Γιάννη!! Μανουλες να ακολουθειτε το ενστικτο σας!!!! - Σελίδα 2 679259 Η πεθερά μου όλη την ώρα μου λέει να του δίνω να δοκιμάζει γιατί είναι αγοράκι και δεν κάνει!! Έλεος... Μανουλες να ακολουθειτε το ενστικτο σας!!!! - Σελίδα 2 679259 Shocked Laughing
κοριτσια δυστυχως τις εποχες εκεινες επειδη η επιστημη δεν ειχε προχωρησει τοσο πολυ οσο τωρα οι μαναδες μας δεν ειχαν τις απαγορευσεις απο τους γιατρους που εχουμε σημερα ασε που τοτε ηταν της " μοδας " πιο πολυ τα γιατροσοφια και τα πρακτικα πραγματα που νομιζουν οτι και τωρα ετσι θα πρεπει να ειναι . Τι να κανουμε υπομονονη και επιμονη για να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι καποια πραγματα εχουν αλλαξει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις