Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση κορίτσια.Να θέσω και το θέμα των βλαστοκυττάρων ή να το αφήσω;Εμείς πάντως είπαμε να κάνουμε μετά από πολλές διαβουλεύσεις..Έχετε κανα ευχάριστο, ότι δροσίζει από βδομάδα; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 328109Μόνο άμα το ζήσω θα το πιστέψω. Πάντως ο δικός μου ο άντρας έχει φαγωθεί να γεννήσω Σεπτέμβρη γιατί κι αυτός Σεπτέμβρη γεννήθηκε,οπότε αν έρθει με την πανσέληνο αλοίμονό μας! Laughing

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mummy έγραψε:κορίτσια ετοιμαστείτε για την επόμενη εβδομάδα που θα έχει πανσέληνο!!!
οι μαίεες υποστηρίζουν πως όταν έχει πανσέληνο ,
η επόμενη είναι 23 με 24 Αυγούστου,
τρελαίνονται στις γέννες!!! Laughing
τυχαίο??? δε νομίζω!!!
αλήθεια?????λες το φεγγαράκι να κάνει το θαύμα του και να βγει νωρίτερα ο γιος μου?κορίτσια δεν ξέρω αν κάνω καλά που τα λέω αυτά αλλά δεν αντέχω άλλο την αναμονή.εχω πητ 4/9 και εχθές που πήγα στο γιατρό μου είπε οτι ο υπέρυχος συμφωνα με τις διαστασεις μας βγαζει πητ 10/9.ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ οτι θα περιμένω τόσο ακόμα.και ο πρωτος μου γιος αργησε να βγει.και έλπιζα οτι αυτός τουλάχιστον θα βγει νωρίτερα.απο την μια νιώθω και λίγο ένοχη που κάνω τέτοιες σκέψεις αντι να είμαι χαρούμενη που παν όλα καλά αλλά δεν αντέχω άλλο μπορείτε να με καταλάβεται.ζεστη δεν μπορώ να κουνηθώ βαρέθηκα μεσα στο σπιτι συνέχεια-ο γιατρός μου είπε οχι πολλές μετακινήσεις με την ζέστη γιατι έχω και χαμηλό αιματοκρίτη-χωρια αναγούλες και εμετοι που καλά κρατούν.ειλικρινά δεν με πειράζουν τα παιδιά όσα και να κάνω.αλλα αυτοι οι εννιά μήνες είναι το χειροτερό μου...δεν παλεύονται

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stauroszoo πόσο σε καταλαβαίνω!!Έχω σαλτάρει,ενώ ο άντρας μου,ο οποίος έχει κρατήσει την άδειά του για τις μέρες μετά τον τοκετό,υποφέρει μαζί μου,μιας και ούτε στη θάλασσα δεν πάμε εξαιτίας μου(δε βγαίνω με τον καύσωνα παρά μόνο αν είναι για υπέρηχο ή αιματολογικές).Χώρια οι αυπνίες,που δεν παλεύονται πια..πού να βολευτείς,και πώς να κοιμηθείς σερί με τέτοια συχνοουρία;υπομονή, έχω πάρει και πολλά κιλά(αντίθετα με την καλή μου πεθερούλα που δεν ξεχνάει να μου υπενθυμίζει πόσο στυλάκι παρέμεινε στην εγκυμοσύνη της),οπότε τί να πρωτοπαλέψεις;Χέσ'τα, μετά συγχωρήσεως,και πάρε dvd με κωμωδίες να βλέπεις. Laughing

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ mariaki και ο δικος μου ο αντρας τα ιδια τραβάει αφου κρατησε και εκεινος την αδεια για μετα.και τα τραβάει και ο γιος μας που το καυμένο φετος δεν χαρηκε θαλασσα.ασε που καθε μερα με ρωταει ποτε θα παει σχολειο.τον ειχα σε παιδικό και τώρα καθεται μαζί μου και εχει βαρεθει.ουφ τουλαχιστον δεν είμαι η μονη.τι να πω θα περασει καιαυτο.πρεπει να παρηγοριομαστε μεταξύ μας αλλιώς θα τρελαθούμε

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Υπομονή κορίτσια! Δε θέλω να βλέπω την ομάδα να πέφτει... Σκεφτείτε θετικά όσο γίνεται. Κι εγώ δεν την παλεύω με τη ζέστη αλλά σκέφτομαι ότι είναι καλύτερα που δε θα υποφέρει ο μικρούλης, εγώ έτσι κι αλλιώς δεν την γλιτώνω. Σε λίγο... ζουζουνάκια στα χεράκια και αγκαλίτσες!!! Γιούπι! Ας πάνε όλα καλά σε όλες μας να έχουμε καλές γέννες, γερά παιδιά και αυτά; ούτε που θα τα θυμόμαστε σε λίγο! Φιλάκια πολλά

mummy

mummy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια από τότε που μετακόμισα στης πεθεράς μου,από ζέστη δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! έχουνε aircondition οπότε Laughing Laughing
τελικά όλοι οι άντρες συμπάσχουν με τις γυναίκες τους κι ο δικός μου φέτος την θάλασσα με τα κιάλια την βλέπει Shocked Shocked
καμιά άλλη κοπέλα δεν γέννησε να πάρουμε κι εμείς σειρά βρε παιδί μου????

penydrag

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Υπομονη ολες κοριτσια!!!! Φτανουμεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Οσο για τη ζεστη τη φαγαμε. Απο αυριο δροσιζει κ δν νομιζω οταν ξανανεβει να φτασει τοσο πολυ!!!

Για τα βλαστοκυτταρα εχω να σας πω οτι ειχε ενα κατατοπιστικοτατο ρεπορταζ ο εξαντας στην ερτ. Δειτε το εδω κ αποφασιστε!!

http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyropi/to-polytimo-kyttaro

το δικο μου συμπερασμα ηταν οτι αν ποτε αρρωστησει το παιδι (θεος φυλαξει) ειναι αρρωστα κ τα βλαστοκυτταρα οποτε πανε χαμενα. το μονο καλο ειναι να χρησιμοποιηθει απο γερο παιδακι για αλλο μελος της οικογενειας οταν κ αμα αρρωστησει. Αν ημουν Αθηνα θα τα εδινα σιγουρα στη δημοσια τραπεζα (ψαξτε το σε καμια αναζητηση οποια θελει).

Υ.Γ. Η φραουλενια που χαθηκε?? θα πηγαινε στο γιατρο ισως για καισαρικη κ χαθηκε!! ειχαμε κ την ιδια ΠΗΤ κ θελω να μαθω!!!

Εμεις αυριο θα κανουμε τα γενεθλεια του Ευαγγελου (την Κυριακη ειναι κανονικα) κ απο βδομαδα που θα δροσισει θα παμε για γεννα!!! (τι ωραια τα λεω ε?? -χαχαχαχα)

Φιλακια σε ολες!!!!

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Pennydrag καλημέρα,και με το καλό!Το ρεπορτάζ το είχα παρακολουθήσει,αλλά για το μόνο που πείστηκα είναι να μη τα φυλάξουμε σε ελληνική τράπεζα..Ουσιαστικά όλες αυτές οι εταιρίες βασίζονται στη δική μας ανασφάλεια για το μέλλον,αλλά είναι γεγονός ότι η επιστήμη κάνει προόδους καθημερινά οπότε δεν αποκλείεται να δούμε να γίνονται θαύματα..όσο για τη δημόσια, δεν παίζει ρόλο πού ζεις, απλά όπως ίσως γνωρίζεις,δεν θα είναι δικά σας(είστε απλά δωρητές)κι αν -ω μη γέννοιτο-χρειαστεί κανείς δότη,πληρώνει το λιγότερο 30000 ευρώ!!τελος πάντων..ευχαριστώ για τη διεύθυνση

penydrag

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mariaki έγραψε:Pennydrag καλημέρα,και με το καλό!Το ρεπορτάζ το είχα παρακολουθήσει,αλλά για το μόνο που πείστηκα είναι να μη τα φυλάξουμε σε ελληνική τράπεζα..Ουσιαστικά όλες αυτές οι εταιρίες βασίζονται στη δική μας ανασφάλεια για το μέλλον,αλλά είναι γεγονός ότι η επιστήμη κάνει προόδους καθημερινά οπότε δεν αποκλείεται να δούμε να γίνονται θαύματα..όσο για τη δημόσια, δεν παίζει ρόλο πού ζεις, απλά όπως ίσως γνωρίζεις,δεν θα είναι δικά σας(είστε απλά δωρητές)κι αν -ω μη γέννοιτο-χρειαστεί κανείς δότη,πληρώνει το λιγότερο 30000 ευρώ!!τελος πάντων..ευχαριστώ για τη διεύθυνση

κ εγω καταλαβα να μην εμπιστευτουμε καμια εταιρια ιδιωτικη, ιδιαιτερα ελληνικη!!! για τη δημοσια τραπεζα κ εγω σαν δωρητης μιλαω (απτο να το πεταξουν) αλλα εκτος αθηνας σου στελνουν τα υλικα κ πρεπει μονος σου να φροντισεις για τη μεταφορα κ αυτα κ δν νομιζω ετσι οπως θα ειμαι να καταφερω να βαλω κ αυτο στο κεφαλι μου!!!

τελοσπαντων λεω κ εγω, οταν εξελιχθουν κ αλλο τα πραγματα μετα απο χρονια ισως μπορουμε να παρουμε καλυτερες αποφασεις...

με το καλο κ εσυ μαρακι...

αντε κοριτσια λιγο εμεινε!!!!

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Α ναι,ε;Νόμιζα ότι τα στέλνει το νοσοκομείο στη δημόσια.(Εγώ θα γεννήσω σε νοσοκομείο και έτσι κατάλαβα).Όπως και να΄χει,πρώτα εμπιστεύομαι τον Θεό και ελπίζω στη δική Του βοήθεια..Δημόσια-ιδιωτική,παίζεις πάντα με πιθανότητες.Να'ναι 'ολα τα παιδιά του κόσμου γερά και να μη χρειαστεί να φτάσουμε εκεί.
Wink

mummy

mummy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις τι να πιστέψεις! Rolling Eyes έτσι λόγω άγνοιας αλλά και ΔΝΤ Laughing Laughing αποφασίσαμε να κάνουμε δωρεά σε δημόσια τράπεζα και συγκεκριμένα στο Παπανικολάου.
από εκεί και πέρα....
Rolling Eyes Rolling Eyes

Elena_D

Elena_D
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κορίτσια δεν αντέχω άλλο!! νιώθω τεράστια και κοντεύω να σκάσω,έχω ΠΗΤ 4/09 και δεν βλέπω την ώρα της απελευθέρωσης!! Αυτός ο 9ος είναι ο πιο εφιαλτικός μήνας, ζεσταίνομαι,κάνω τάμα για να κοιμηθώ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 850933 , οι καούρες pale πάνε και έρχονται και το αποκορύφωμα είναι το μούδιασμα στα χέρια το λεγόμενο σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 966307

Τα βλαστοκύτταρα αποφασίσαμε να τα δωρίσουμε στην Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος. Βρεθήκαμε σε μία από τις ενημερώσεις που κάνουν και την βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα, σας παραθέτω και στο site σε περίπτωση που κάποια θα ήθελε να ενημερωθεί. http://hcbb.bioacademy.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=5
Η "φύλαξη" σε ιδιωτικές τράπεζες είναι η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα!!

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Elena_D έγραψε:κορίτσια δεν αντέχω άλλο!! νιώθω τεράστια και κοντεύω να σκάσω,έχω ΠΗΤ 4/09 και δεν βλέπω την ώρα της απελευθέρωσης!! Αυτός ο 9ος είναι ο πιο εφιαλτικός μήνας, ζεσταίνομαι,κάνω τάμα για να κοιμηθώ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 850933 , οι καούρες pale πάνε και έρχονται και το αποκορύφωμα είναι το μούδιασμα στα χέρια το λεγόμενο σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 966307

Τα βλαστοκύτταρα αποφασίσαμε να τα δωρίσουμε στην Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος. Βρεθήκαμε σε μία από τις ενημερώσεις που κάνουν και την βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα, σας παραθέτω και στο site σε περίπτωση που κάποια θα ήθελε να ενημερωθεί. http://hcbb.bioacademy.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=5
ιδια πητ εχουμε κοριτσι!!!!!!!!!αχ ποσο σε νιώθω.τουλάχιστον δεν εισαι η μονη.ειμαστε πολλές που περνάμε το ιδιο μαρτύριο.μουδιασμα δεν εχω αλλά απο καούρεσ καλά παω.αν και εγώ ξερνάω κιολας.οπως βλεπεις υπάρχουν και χειροτερα.εχθες πχ ξυπνησα στις 4 τα ξημερώματα με καούρα αναγούλα κραμπες ολα μαζι.κατα τις 5 τα εβγαλα κατα τις εξι ξανακοιμήθηκα.και οχι οτι εβγαλα φαι γιατι απο το μεσημερι και μετα΄αποφευγω να φαω γιατι ξερω την μοιρα μου.νερακι μονο.και αυτο ακόμα με πειραζει το σταμαχι.αντε να βγουν μας εσκασαν πια!!!!!!!!!!!!!!

Elena_D

Elena_D
STAUROSZOO έγραψε:
Elena_D έγραψε:κορίτσια δεν αντέχω άλλο!! νιώθω τεράστια και κοντεύω να σκάσω,έχω ΠΗΤ 4/09 και δεν βλέπω την ώρα της απελευθέρωσης!! Αυτός ο 9ος είναι ο πιο εφιαλτικός μήνας, ζεσταίνομαι,κάνω τάμα για να κοιμηθώ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 850933 , οι καούρες pale πάνε και έρχονται και το αποκορύφωμα είναι το μούδιασμα στα χέρια το λεγόμενο σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 966307

ιδια πητ εχουμε κοριτσι!!!!!!!!!αχ ποσο σε νιώθω.τουλάχιστον δεν εισαι η μονη.ειμαστε πολλές που περνάμε το ιδιο μαρτύριο.μουδιασμα δεν εχω αλλά απο καούρεσ καλά παω.αν και εγώ ξερνάω κιολας.οπως βλεπεις υπάρχουν και χειροτερα.εχθες πχ ξυπνησα στις 4 τα ξημερώματα με καούρα αναγούλα κραμπες ολα μαζι.κατα τις 5 τα εβγαλα κατα τις εξι ξανακοιμήθηκα.και οχι οτι εβγαλα φαι γιατι απο το μεσημερι και μετα΄αποφευγω να φαω γιατι ξερω την μοιρα μου.νερακι μονο.και αυτο ακόμα με πειραζει το σταμαχι.αντε να βγουν μας εσκασαν πια!!!!!!!!!!!!!!

πωπω!!το ξέρασμα δεν το πέρασα καθόλου στην εγκυμοσύνη!! το στάδιο με τις κράμπες το πέρασα!! μια ομορφία, ξύπναγα τον άντρα μου για να μου τεντώσει το πόδι.....δράαααμααα!!! Άντε να γεννήσουμε και με το καλό η επόμενη εγκυμοσύνη θα είναι προγραμματισμένη!! ποτέ ξανά καλοκαίρι!!!

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αισιοδοξη σε βλέπω!!!!!!α!!!εμένα είναι το δεύτερο.εδώ κλείνω.τέλος η μηχανή δεν θα παράγει άλλο.ενταξει δεν θελω να λέω μεγάλες κουβέντες αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω όλο αυτό το εννιάμηνο.δεν το αντέχω η γυναίκα......

Elena_D

Elena_D
Very Happy Very Happy είμαι αισιόδοξη γιατί είναι το πρώτο μου! και όπως οι περισσότερες μετά τον τοκετό θα ξεχάσω τον γολγοθά....θα μου λείψει η κοιλίτσα μου και φτού και απο την αρχή.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 654316

mummy

mummy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλός ο προγραμματισμός βρε κορίτσια αλλά πρέπει να σου κάτσει κιόλας!!!
εμείς 10 μήνες προσπαθούσαμε, τι προγραμματισμό να κάνεις??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 328109

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia kai gw ipoferw apo foveres aipnies kai den mporw na parw ta podia....akousa kati gia moudiasma xeriwn...kai gw to exw...ti nai auto re koritsia;;;apo tin egkimosuni;;

mummy

mummy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναι από την εγκυμοσύνη είναι!
εμένα η φίλη μου, στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε απίστευτο πρόβλημα με τα χέρια της η καημενούλα,δεν μπορούσε να πιάσει κάτι ούτε να κλείσει την παλάμη της Shocked Shocked Shocked
στην 2η εγκυμοσύνη είχε πρόβλημα με το πόδι της!!! ότι να ναι!
κάθε εγκυμονούσα έχει τα δικά της! Laughing Laughing Laughing

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vre koritsia ti mathainei kaneis me sas edw ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 40746 lew kai gw olo moudiazei t xeri mou kai aporw giati... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 10 379767

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια έχω μουδιάσματα στα χέρια απ'τον 4ο μήνα..στην αρχή έβαζα παγοκύστες 3-4 φορές ημερησίως στους καρπούς αλλά μόνο πολύ προσωρινά με ανακούφιζαν..μετά λίγο με άφησε(6ο-7ο)αλλά τώρα με ξαναθυμήθηκε..είναι ορμονικό κατά ένα 90%-"αν συνεχιστεί και μετά τη λοχεία(σπάνιο)υπάρχει μια επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία αλλά καλό θα ήταν οτιδήποτε ορθοπεδικό να μη το πειράζουμε"(τάδε έφη ο ορθοπεδικός άντρας τηςξαδέρφης μου).Υπάρχουν και νάρθηκες ακινησίας για το βράδυ,αλλά λίγη υπομονή, τώρα φτάσαμε..ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκα με ναυτίες κτλ.,οπότε αςμηνείμαι αχάριστη..Μ'έναν πόνο όλες μας.

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια σημερα το πρωι γεννησε η Nikoleta εναν υγιεστατο παιδαρο 3.500gr. Να σας ζησει κουκλα μου να ειναι παντα γερος και τυχερος.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
η nikoleta που ειχε πητ 7/9?τελικά εκανε δουλειά το φεγγάρι?αχ ας κανει και για μένα γιατι εχω σκάσει.ολα ετοιμα τα έχω και τον περιμένω.και να ειναι σίγουρος οτι θα περνάει πιο καλά έξω απο την κοιλίτσα.θα περνάμε και οι δυο καλύτερα.γιατι γέννησε τοσο νωρίς?εχεις άλλες πληροφορίες?

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
STAUROSZOO έγραψε:η nikoleta που ειχε πητ 7/9?τελικά εκανε δουλειά το φεγγάρι?αχ ας κανει και για μένα γιατι εχω σκάσει.ολα ετοιμα τα έχω και τον περιμένω.και να ειναι σίγουρος οτι θα περνάει πιο καλά έξω απο την κοιλίτσα.θα περνάμε και οι δυο καλύτερα.γιατι γέννησε τοσο νωρίς?εχεις άλλες πληροφορίες?
Ναι ανοιξα καινουριο θεματακι αν θελεις πανε να δεις και εκει περιμενε να σου δωσω την διευθυνση να μπεις κατευθειαν
http://www.forum.eimaimama.gr/forum-f34/topic-t1943.htm
Πηγε για μια απλη εξεταση και στον καρδιοτοκογραφο ειδαν οτι ειχε ηδη αρχισει να εχει συσπασεις. Και μεσα σε 4 ωρες εφερε στον κοσμο τον γιο της. Μαμα και γιος ειναι μια χαρα.

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ τι καλά!!!!!γερο και τυχερό το μωράκι.αντε να πέρνουμε και εμείς σειρά.και να παν ολα τόσο καλά και προπάντων τόσο γρήγορα!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις