Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

areti1

areti1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai emeis edo stin eparxia den plironoume tosa polla...ego plirosa 2000 kai mesa se auta itan i kliniki,o giatros,o anaisthisiologos kai o paidiatros...eixa domatiaki moni mou kai eksipiretisi teleia...

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ 2700 σε μονόκλινο και εξυπηρέτηση και περιβάλλον τέλεια ΙΑΣΩ - μειώσεις τιμών και αναβάθμιση υπηρεσιών - Σελίδα 2 328109

Αν όμως κάνω 3ο ίσως να προτιμήσω νοσοκομείο.
Δεν είανι καιρός για σπατάλες ΙΑΣΩ - μειώσεις τιμών και αναβάθμιση υπηρεσιών - Σελίδα 2 534787

Chrysa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kορίτσια εγώ στο Ιασώ σε μεγάλο μονόκλινο έφτασα τα 7000€ !!!! χωρίς τον γιατρό Shocked

Τεσπά δεν το μετανοιώνω ... το δωμάτιο ήταν τεράστιο είχε σαλονάκι και διάφορα άλλα ... το μόνο θετικό ήταν ότι είχα την υσηχία μου ... η μητέρα μου μπορούσε να κοιμηθεί άνετα στον καναπέ και το μωράκι μου το είχα συνέχεια μαζί μου.

Όσο για το επόμενο ... όταν έρθει με το καλό δεν έχω ιδέα σε ποιο νοσοκομείο θα πάμε ...

φιλιά

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
newmama έγραψε:Καλησπέρα!
Επειδή βγήκα χθες από το ΙΑΣΩ όπου μπήκα για να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση, μου έδωσαν τον καινουριο τιμοκατάλογο. Τα 6κλινα καταργούνται και τετράκλινα δεν υπάρχουν. Ο φυσιολογικός τοκετός 4 ημερών κοστίζει ως εξής :
3κλινο-2000
2κλινο-3600
2κλινο superior-4200
1κλινο-5800
Λουξ-7100
Σουίτα-12800

super! k oti 8a sas elega oti me8aurio pou 8a paw gia B epipedou 8a parw analutiko katalogo me tis times...prolave allh manoula...8a tsekarw k egw apo konta k gia o,ti neotero 8a sas pw...
pantws shmantikh meiwsh de mporeite na peite! ΙΑΣΩ - μειώσεις τιμών και αναβάθμιση υπηρεσιών - Σελίδα 2 328109

ΗΡΩ

ΗΡΩ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ 6 ΚΛΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ 3ΚΛΙΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΗΓΕ 4,500

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν μαμάδες, γέννησα στις 28/5 στο Ιασώ. Ουσιαστικά πέτυχα την αλλαγή των δωματίων για 1-2 μέρες! Ενώ είχα ζητήσει 6κλινο και δίπλα σε παράθυρο και μπήκα σε ένα ωραιότατο 3κλινο δίπλα σε παράθυρο, με θέα τον Καλατράβα! Εννοείται οτι το πλήρωσα ωσάν 6κλινο! Τα δωμάτια αυτά πλέον έχουν χωριστεί στη μέση με γυψοσανίδα (μην ανησυχείτε, υπάρχει και ηχομόνωση!).
Πάντως, εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το Ιασώ. Ήταν όλοι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί! Ξενοδοχείο, αλλά πιστέψτε με, μετά την καισαρική δεν θα άντεχα να βρεθώ πουθενά αλλού!..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω γεννησα στο ΙΑΣΩ τον Φλεβαρη. Μια χαρα ολα αλλα αυτο με την καταργηση των τετρακλινων δεν μου ακουγεται καλο... Εχετε δει τα τρικλινα και τα τετρακλινα του ΙΑΣΩ; Μιλαμε η μερα με την νυχτα. Θεωρητικα το τρικλινα πρεπει να ειναι ανωτερα. ΑΛΛΑ.
Τα τετρακλινα ειναι πολυ μεγαλυτερα και εχουν 2 μπανια που σημαινει οτι αντιστοιχουν 2 γυναικες ανα μπανιο. Αντιθετα το τρικλινο ειναι αισθητα μικροτερο (το ξερω γιατι με εβαλαν την πρωτη μερα σε τρικλινο μεχρι να αδειασει κρεβατι σε τετρακλινο) και εχει 1 μπανιο.
Μηπως λοιπον τα τρικλινα δεν ειχαν ζητηση; Το λεω γιατι αυτο που συμβαινει το ειχα πληροφορηθει πριν παω να γεννησω και ενω ελεγα στην αρχη για τρικλινο οταν εμαθα οτι το τετρακλινο ηταν καλυτερο και σαφως και οικονομικοτερο δεν θα πηγαινα να πληρωσω περισσοτερο κατι κατωτερο. Κριμα που τα κατηργησαν (γιατι μαλλον στο ΙΑΣΩ θα ξαναπαω)...

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
afto eixe ginei apo to kalokairi pou gennisa ego tin mikri mou.ksekinagana ta domatia apo triklina.einai ta eksaklina ta palia apla exoun kleisei to xoro me toixo kai exoun ginei triklna.ta loux diklina apla exoun allo fagito apo oti ksero kai salonaki gia tous episkeptes einai pio aneta.ta triklina vasika einai kala apla einai ligo stena.eftixos emena o giatroulis mou me evale se diklino plironodas mono tin diafora!

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω παλι γεννησα σε δημοσιο στο αλεξανρα και το 2ο εκει θα το γεννησω παλι ειχα 2κλινο ευτυχως γιατι δεν θα αντεχα μονη.ηταν οι 5 πιο ωραιες μερες της ζωης μου.περασα φανταστηκα.ειχα συνεχεια το παιδι μαζι μου το εκανα μπανιο μονη μου τα παντα μονη μου αν ηθελα ειχα και νοσοκομα αλλα δεν τη χρειαστηκα λεπτο.με βοηθησε το οτι ειχα μαζι μου το παιδι παρα πολυ και στο σπιτι.ειχα πια εξικοιωθει.στο γιατρο εδωσα 400ευρω και πολλα του ηταν.δεν θα γεννουσα σε ιδιωτικο διοτι αν συμβει κατι δεν σε αναλαμβανουν αλλα σε στελνουν στο δημοσιο.οταν εγω γεννησα ειχαν στειλει 3 γυναικες απο το μητερα.γιατι λοιπον να πληρωσω ενα νοσοκομειο που δεν αναλανβανει ευθυνες.!

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lolalu έγραψε: εγω παλι γεννησα σε δημοσιο στο αλεξανρα και το 2ο εκει θα το γεννησω παλι ειχα 2κλινο ευτυχως γιατι δεν θα αντεχα μονη.ηταν οι 5 πιο ωραιες μερες της ζωης μου.περασα φανταστηκα.ειχα συνεχεια το παιδι μαζι μου το εκανα μπανιο μονη μου τα παντα μονη μου αν ηθελα ειχα και νοσοκομα αλλα δεν τη χρειαστηκα λεπτο.με βοηθησε το οτι ειχα μαζι μου το παιδι παρα πολυ και στο σπιτι.ειχα πια εξικοιωθει.στο γιατρο εδωσα 400ευρω και πολλα του ηταν.δεν θα γεννουσα σε ιδιωτικο διοτι αν συμβει κατι δεν σε αναλαμβανουν αλλα σε στελνουν στο δημοσιο.οταν εγω γεννησα ειχαν στειλει 3 γυναικες απο το μητερα.γιατι λοιπον να πληρωσω ενα νοσοκομειο που δεν αναλανβανει ευθυνες.!

Καλά τα λες αλλά εμένα προσωπική μου επιλογή και εμπιστοσύνη πάνω από όλα είναι ο γιατρός μου και όχι το μαιευτήριο! Όταν λοιπόν ο γιατρός μου συνεργάζεται με το ιδιωτικό τι θα κάνω, θα πάω στον άσχετο γιατρό του δημοσίου??? Όχι βέβαια... Μακάρι να μπορούσαμε να επιλέξουμε και το μαιευτήριο όπως επιλέγουμε και το γιατρό αλλά δυστυχώς δε γίνεται... τουλάχιστον όχι για μένα...

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nai fysika paizei poly shmantiko rolo o γιατρος.εμενα με παρακολουθουσαν 2 γιατροι.ενας του μητερα του ενας φιλος του του δημοσιου πολυ καλος γιατρος.ειναι και καθηγητης

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
diavasa tis times pou anaferete pio panw kai stenaxwrithika ligo:(
dld mia kopela pou dn einai kai sta kalutera tis dn exei kan epilogi:/
egw sto elena-dimosio stin athina-edwsa monoklino kai eksetaseis kai xeirourgia gia 5 meres 590 eurw
rooming in, fagito gia mena, katharo dwmatio ola comple
kai
dustuxws dn iksera gia ta fakelakia
i giatroula mas Twisted Evil mas zitise 1000 gi'autin kai 200 gia tin episkliridio pou dn eniwsa pote
pire ta mona lefta pou eixame 500 eurw kai tpt parapanw ara thewritika 1190 an kai tha mename me 590 sunolaki an kserame..

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειναι γελοιο σε μια χωρα με προβλημα υπογενητικοτητας για μια γεννα να πρεπει να δωσεις τοσα πολλα χρηματα.αυτο πρεπει να αλλαξει.τι παει να πει για να με προσεξει ο γιατρος πρεπει να δωσω φακελακι?τι ειναι αυτα?υστερα κατηγορουν τα ζευγαρια πως δεν κανουν παιδια.ντοπη!εμεις φταιμε ομως

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lolalu έγραψε:ειναι γελοιο σε μια χωρα με προβλημα υπογενητικοτητας για μια γεννα να πρεπει να δωσεις τοσα πολλα χρηματα.αυτο πρεπει να αλλαξει.τι παει να πει για να με προσεξει ο γιατρος πρεπει να δωσω φακελακι?τι ειναι αυτα?υστερα κατηγορουν τα ζευγαρια πως δεν κανουν παιδια.ντοπη!εμεις φταιμε ομως
auto lew kai sto thema pou eftiaksa
emena me proseksan sa nosokomeio sti nosileia upervolika polu me ta 590 pou edwsa gia nosileia
oso gia ti genna, prin kan tethei 8ema gia fakelaki me eixan pragmatika pio asxima ki apo zwo..
ara...
ta theloume kai ta travame me ta fakelakia
oso gia ta idiwtika
epilogi oswn exoun fragka
egw an eixa tha gennousa sto ekswteriko
ekei toulaxiston tha eniwtha anthrwpos

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dinaki88 έγραψε:diavasa tis times pou anaferete pio panw kai stenaxwrithika ligo:(
dld mia kopela pou dn einai kai sta kalutera tis dn exei kan epilogi:/
egw sto elena-dimosio stin athina-edwsa monoklino kai eksetaseis kai xeirourgia gia 5 meres 590 eurw
rooming in, fagito gia mena, katharo dwmatio ola comple
kai
dustuxws dn iksera gia ta fakelakia
i giatroula mas Twisted Evil mas zitise 1000 gi'autin kai 200 gia tin episkliridio pou dn eniwsa pote
pire ta mona lefta pou eixame 500 eurw kai tpt parapanw ara thewritika 1190 an kai tha mename me 590 sunolaki an kserame..

Γιατί στεναχωριέσαι; Αφού υπάρχουν επιλογές. Όπως είπες πήγες σε δημόσιο και θα μπορούσες αν δεν είχες πληρώσει την γιατρό να πληρώσεις πολύ λίγα σε σχέση με τις τιμές που διάβασες παραπάνω. Άρα υπάρχουν επιλογές. Απλά ο καθένας επιλέγει με διαφορετικά κριτήρια.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήγα πρόσφατα στο ΙΑΣΩ για προγεννητικό έλεγχο και αποκόμισα άσχημες εντυπώσεις!Με χρέωσαν για εξετάσεις που δεν μου έκαναν γιατί δεν τις είχε ζητήσει ο γιατρός μου και δεν μπορούσαν (πολύ λογικά) να αφαιρεθούν από το πακέτο και γενικώς η συμπεριφορά της παρασκευάστριας (γιατί δεν ήτανε μικροβιολόγος αυτή που έπαιρνε το αίμα) ήτανε τουλάχιστον αγενέστατη!!Είναι ανεπίτρεπτο σε μία ιδιωτική κλινική που πληρώνεις να συμπεριφέρονται σαν να δουλεύουν με το ζόρι και το λιγότερο που θα έπρεπε να αντιμετωπίζει κανείς είναι μία στοιχειώδη ευγένεια!!

Και για να γνωρίζετε, επέλξα το ΙΑΣΩ για τις εξετάσεις όχι γιατί είναι ο γιατρός μου εκεί (δεν είναι) αλλά γιατί δεν μπορώ καν να πάρω άδεια από την δουλειά μου για να πάω σε ΙΚΑ ή σε δημόσιο νοσοκομείο να κάνω τις εξετάσεις δωρεάν!

Δυτυχώς έχουν δημιουργήσει ένα όνομα που δεν κάνουν καμία απούτως προσπάθεια να το κρατήσουν. Προσωπικά δεν θα το συστήσω σε κανέναν!

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πώς γίνεται να σε χρεώσουν για κάτι που δεν σου έκαναν????????Εγώ θα είχα γίνει έξαλλη!!!!!!Φαντάζομαι δε μιλάμε για 10 ευρώ!!!(άσε που εγώ κ για τόσο ποσό θα έκανα φασαρία!)
Στο ιασώ γέννησα τις δίδυμες και το πόσα έχουμε στάξει είναι αδιανόητο....τουλάχιστον είχες καλά αποτελέσματα? με το καλό το μωράκι σου!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι δεν τα έχω πάρει ακόμη. Μου είπανε 5 εργάσιμες..!! Επειδή είναι πακέτο το αντιλαμβάνομαι (ως ένα βαθμό) ότι δεν μπορούν να εξαιρέσουν κάποιες ,άσχετα που χρεώθηκα 50Ε την εξέταση για HIV που δεν ήτανε στο πακέτο. Αλλά ζήτησα να μου τις κάνουν όλες άσχετα με το τι είχε γράψει ο γιατρός στο παραπεμπτικό και απλώς αρνήθηκαν με την δικαιολογία ότι μπορώ να τις κάνω όποτε μου τις ζητήσει ο γιατρός (αν δεν τις ζητήσει ποτέ ...κρίμα!). Απλά είναι πραγματικά κρίμα να συμπεριφέρονται έτσι και μιλάμε για κόσμο ,όχι αστεία!Υπήρχε μία ούρα 15 ατόμων πίσω από μένα που περίμενε για εξετάσεις εκείνη τη μέρα!!

????????

Επισκέπτης
500 ευρω η βραδια εχει στο καλυτερο ξενοδοχειο στη Ντισνευ στο Παρισι, σε 4κλινο!!! Και παιρνεις και σαπουνακια με τον Μικυ!!!! Laughing Laughing Laughing

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν ήμουν έγκυος πήγα στο Μητέρα και έκανα τις εξετασεις προγεννητικού. Ηταν και η τελευταια φορά. Πανάγκριβες τιμές. Στο υπόλοιπο της εγκυμοσύνης πήγαινα σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο ιδιωτικά πάλι αλλά με πολύ φθηνότερες τιμές και για αυχενική διαφάνεια και β' επιπέδου σε ένα γιατρό στο κολωνακι ο οποίος πάλι ήταν πιο οικονομικός από το μητέρα.

http://istoriestismamas.blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις