Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

ZINAKI

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ego gennao 30/06 den exo psonisei akoma tipota alla exoume kanei mia polu kali ereuna agoras kai exoume epilexei karotsi (gamato), krevataki, likno, surtariera, stromataki prikoules, kai tha ta paraggiloume ton aprilio...molis paro tin adeia toketou tha pao 2-3 apogeumata na paro kai ta mpimpero, pipiles, kouvertoules rouxalakia kai ola ta sunafoi,,,alla kai gia mena pitsamakia kaluntika....pos ego den tha psoniso??
aaaa kaname ereuna agoras akoma kai gia tin tapetsaria stin opoia katalixame...telos apriliou to domatio tou morou mas tha einai etoimo...

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΘΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΛΙΑΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 654316 ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 654316 ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΩΝΙΑ...

evvi

evvi
Elena84 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΘΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΛΙΑΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 654316 ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 654316 ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΩΝΙΑ...

Laughing Laughing χαχαχαχα καλα εκανες και εγω θελω να ψωνισω κατι αλλα ολο συγκρατουμε αλλα μου φαινετε θα μου βγει ξαφνικο θα ξυπνησω μια μερα και θα γινει..... ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 215994 πολεμος!!!!!!!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ δεν ξέρω ακόμη φύλο και απλα περιμένω....αχου δεν το πιστεύω κιολας ακόμη ότι θα γίνω μανούλα μου φαίνεται σαν όνειρο....

ioannasani

ioannasani
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
egw ta prwta fanelakia ta phra ston 4o mhna kai sta 2 mou paidia giati i manoula mou eipe pws prepei na ta parw gia na bgoun omorfa ta mwra opws kai bghkan xaxaxxa Very Happy
sthn megali mou krebatakia ktl ta phra ston 7o kai ta rouxa ligo pio meta giati perimena na bgoun ta kalokerina. ston mpempi apo ton 6o arxisa na tou pernw rouxakia gia na min fanoun mazemena ta lefta pou 8a edina giati einai pollaaaaaaa

Maryia!

Maryia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλησπέρα,

Μόλις έχω μπεί στον 6ο μήνα και σήμερα πήγα και έκανα την εξέταση Β' επιπέδου. Μέχρι εχθές δεν είχα ψωνίσει τίποτα, απλώς όλους αυτούς τους μήνες έκανα έρευνα. Επείσης δεν είμασταν σίγουροι για το φύλλο. Σήμερα όμως, μετα την εξέταση...δεν κρατήθηκα άλλο. Με διαβεβαίωσε και ο γιατρός για την κόρη και πήγα και αγόρασα 2-3 φανελάκια, μια πιπίλα και .... μια μετρίου μεγέθους minie Very Happy Very Happy . Εννοείται οτι το καταχαρήκαμε!!!!!!!!!

Τώρα σταδιακά απο εδώ και πέρα, θα ξεκινήσω για τα υπόλοιπα, εκτός απο τα έπιπλα που θα τα πάρω στον 8ο.

Είναι και θέμα κόστους καμια φορά. Δεν γίνεται να τα πάρεις όλα μαζεμένα...

Maryia!

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεννησα Νοεμβρη ξεκινησα απο Αυγουστο τα βαψιματα στο παιδικο,Σεπτεμβρη εκλεισα τα επιπλα ασχετα αν μου τα εφεραν μια μερα μετα αφου γεννησα.Οκτωμβρη ψωνισα ρουχα,μπιμπερο,σαλιαρες,πιπιλες ολα!!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ γέννησα Νοέμβρη και ξεκίνησα τα ψώνια στα μέσα του Ιούλιο μαζι με τα βαψίματα (Αυγουστο εκανα off) και απο Σεπτέμβρη επαιρνα τις παραγγελίες μου! Οκτώβρη ετοίμασα βαλίτσες και ρουχα του μωρου και ψώνισα και ότι αλλο μου έλειπε!!!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα δεν με αφεινε ο αντρας μου να παρω τιποτα μου εταξε jumbo για τρελο σοπινγκ. Ετσι κι εγω μαζεψα αρκετα χρηματα και πηγα στον 8ο και τα πηρα ολα απο εκει εκτος απο κρεβατι που ειχα παρκοκρεβατο και καροτσι με καθισμα αυτοκινητου. Ολα τα αλλα τα πηρα απο εκει. 3 καροτσια γεμησαμε 600 ευρω λογαριασμο καναμε αλλα πηρα τα παντα στην κυριολεξια. Απο πιπιλα μεχρι καμερα και μπανιερο αλλαξιερα. Το μονο που με νευριασε ηταν που πηγαινα καθε τρεις και λιγο στην τουαλετα και βεβαια κουραστηκα παρα μα παρα πολυ...

blackrose

blackrose
nopi30 έγραψε:Εμενα δεν με αφεινε ο αντρας μου να παρω τιποτα μου εταξε jumbo για τρελο σοπινγκ. Ετσι κι εγω μαζεψα αρκετα χρηματα και πηγα στον 8ο και τα πηρα ολα απο εκει εκτος απο κρεβατι που ειχα παρκοκρεβατο και καροτσι με καθισμα αυτοκινητου. Ολα τα αλλα τα πηρα απο εκει. 3 καροτσια γεμησαμε 600 ευρω λογαριασμο καναμε αλλα πηρα τα παντα στην κυριολεξια. Απο πιπιλα μεχρι καμερα και μπανιερο αλλαξιερα. Το μονο που με νευριασε ηταν που πηγαινα καθε τρεις και λιγο στην τουαλετα και βεβαια κουραστηκα παρα μα παρα πολυ...

κι εγω σημερα εκανα μια jumboτσαρκα και πηρα διαφορα και το ευχαρηστηθηκα,.......μεχρι που δεν με παιρνανε τα ποδια μου αλλο και κοντεψα να μπω κι εγω στο καροτσι..... Very Happy

DORA_KOUTS

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ...ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΗΝ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΟΛΓΟΘΑ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...

evvi

evvi
εγω αν και ειχα πει 8α τα κανω ολα στο τελος αρχισα να αγχωνομαι τωρα. αρχισα με τα επιπλα να βλεπω πρεπει να βαψουμε και το δωματιακι του μπεμπη μας!! ετσι ωστε οτι παω να παρω απο ρουχαλακια και πραγματακια να τα βαζω κατευθειαν στην θεση τους. ασε που μου εχουν δωσει ολες μου οι ξαδελφες διαφορα πραγματα ( ολες αγορια εχουν). πρεπει να βαλω ενα προγραμμα να τελειωνω γιατι καλοκαιριαζει και μετα τι θα κανω..... ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 911307

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα καλα! εννοητε μολις βγηκε θετικο τεστ!χαχαχα. πηρα ενα μπιμπερο στην αρχη για τη χαρα να τοχω στην κουζινα νατο βλεπω. το καροτσι τοχα διαλεξει αποτον 3ο. σε ολη την εγκυμοσυνη ψωνιζα διαφορα. στον 7ο μου ηρθε το κρεβατακι και το καροτσι. δεν υπαρχει λογος να μη το ζησω. εε και αυτα που λενε αν συμβει κατι.. εε τι να κανουμε.αν συμβει.. θα ταχω γιατο αλλο. γενικα ειμαι θετικος ανθρωπος δε σκεφτομαι τετοια.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την περασμένη βδομάδα παρήγγειλα τα αυτοκόλλητα για τον τοίχο του παιδικού δωματίου. Δεν έχω ψωνίσει τίποτε άλλο, κάτι μέσα μου με κρατάει να το κάνω. Δεν ξέρω μου φαίνεται και νωρίς..με βλέπω τον τελευταίο καιρό να τρέχω και να μη φτάνω!!!! ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 215994 ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 215994 ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 215994

tzef

tzef
ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΗΝ ΚΟΙΛΑ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΗ.ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ , ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΚΟΚ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

ΛΙΣΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ,ΒΑΛΙΤΣΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΟΚ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 525820 ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 912791

alexia-marinos

alexia-marinos
Εγω μεχρι στιγμης εχω κρατηθει κ δεν εχω ψωνισει απολυτως τιποτα!!Μου φαινεται οτι ειναι πολυ νωρις,οχι ομως με την εννοια οτι μπορει κατι να συμβει...Απλα αν βαλω απο τωρα αρχη,μολις δω κατι κ μου αρεσει θα το παιρνω κ μετα αντε να με σταματησει κανεις..!!!!!!! ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 328109 ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 328109 ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 328109 ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ?? - Σελίδα 2 328109

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω οταν γεννηθηκε δεν ειχα παρει τιποτα...μονο το καροτσι...μου φεραν 2-3 φορμακια στο μεευτηριο...και μολις σαραντησα....ωωωωωωωωωωωωωωωωω
βγηκα και ξεσαλωσα!!
αλλα ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη και φοβομουν τι εκβαση θα εχει..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις