51 Απ: MIA SUMVOULH GIA TIS EGKUOYLES K MELLOUSES MAMADES Πεμ Ιουν 23, 2011 12:11 am
ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tsiph έγραψε:Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι τώρα με ένα άλλο απλό γυναικολογικό θέμα άλλαξα γύρω στους 5 γυναικολόγους. Αυτός ήταν ο μόνος που με ηρέμησε και μου έδωσε την καλύτερη αγωγή. Τον είχε η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα ( ) και η αδερφή μου στις 3 γέννες της. Γνωρίζω από περίπτωση και άλλης συγγενής μου ότι κάνει κινήσεις πολύ σωστές και έξυπνες και δεν τον νοιάζει το οικονομικό. Να φανταστείς μέχρι τον Φεβρουάριο που άλλαξε το σύστημα του ΙΚΑ με τους γιατρούς δεν με χρέωνε στις επισκέψεις και μου ζητάει για τον τοκετό 1000 ευρώ!
Είναι πολύ σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου η εγκυμοσύνη δεν είναι παίξε γέλασε και σταομμάτια να πάνε τα λεφτά και όλα!
ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥΔΕΝ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ..ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ????ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑΡΙΦΑ 1000 ΕΥΡΩ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ 1500!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ!!ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΣΑ???400 Ή 500 ΕΥΡΩ. Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩ Η ΑΔΡΦΗ ΜΟΥ 1500 ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΕΚΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ Ο ΟΓΑ ΜΟΥ ΔΝΕΙ 600 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ 1000ΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΤΟ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ 850 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.