Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tsiph έγραψε:Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι τώρα με ένα άλλο απλό γυναικολογικό θέμα άλλαξα γύρω στους 5 γυναικολόγους. Αυτός ήταν ο μόνος που με ηρέμησε και μου έδωσε την καλύτερη αγωγή. Τον είχε η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα ( rabbit ) και η αδερφή μου στις 3 γέννες της. Γνωρίζω από περίπτωση και άλλης συγγενής μου ότι κάνει κινήσεις πολύ σωστές και έξυπνες και δεν τον νοιάζει το οικονομικό. Να φανταστείς μέχρι τον Φεβρουάριο που άλλαξε το σύστημα του ΙΚΑ με τους γιατρούς δεν με χρέωνε στις επισκέψεις και μου ζητάει για τον τοκετό 1000 ευρώ!

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου η εγκυμοσύνη δεν είναι παίξε γέλασε και σταομμάτια να πάνε τα λεφτά και όλα!

ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥΔΕΝ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ..ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ????ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑΡΙΦΑ 1000 ΕΥΡΩ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ 1500!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ!!ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΣΑ???400 Ή 500 ΕΥΡΩ. Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩ Η ΑΔΡΦΗ ΜΟΥ 1500 ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΕΚΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ Ο ΟΓΑ ΜΟΥ ΔΝΕΙ 600 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ 1000ΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΤΟ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ 850 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
tatijana έγραψε:
motheroula 30 έγραψε:

ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ....ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ
ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ...ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ...Κ Τ Λ ,ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.... ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!!!ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....ΠΑΝΤΩΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΥΓΕΙΑ,ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ....ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ....ΚΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΤΣΙ ΓΕΜΙΖΩ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ....ΑΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΠΑΤΙΡΑΚΙΑ....ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!! ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!

Συγνωμη που θα τολμησω να ρωτησω αλλα θα γεννησεις σε ιδιωτικο ετσι δεν ειναι??Αφου εχετε τετοια οικονομικα γιατι δε πας στο δημοσιο να γεννησεις?Βρισκω πολυ περιττα τα της γεννας σε ιδιωτικο μαιευτηριο....Αποψη μου παντα ετσι?

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ?Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ Κ ΟΧΙ ΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ Κ ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..

Ειχα μπει στον μηνα μου και θα γεννουσα και με καισαρικη οταν αποφασισα να μη με ξεγεννησει ο δικος μου γυναικολογος αλλα οποιος εφημερευαι....Και ηταν κ το πρωτο μου μωρο...Δε κολλαω σε τετοιες λεπτομερειες... Wink

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ...ΔΛΔ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ Κ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?Κ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΕΛΕΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΝΩΝ Κ ΤΟΚΕΤΟΥ?ΤΙ ΑΓΩΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 'Η ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Σ?ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ..

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΘΑ ΠΩ Κ ΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ Κ ΑΠΟΨΗ!!!
ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΑ@@Σ!!!
ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΦΑΓΑ...ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ!!!
ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Κ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΓΕΝΑΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ Κ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ!!!
ΑΝ Κ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΘΑ ΠΩ Κ ΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ Κ ΑΠΟΨΗ!!!
ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΑ@@Σ!!!
ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΦΑΓΑ...ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ!!!
ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Κ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΓΕΝΑΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ Κ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ!!!
ΑΝ Κ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...

ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ..ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ Κ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ..ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΨΑΞΩ.ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ...ΔΛΔ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ Κ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?Κ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΕΛΕΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΝΩΝ Κ ΤΟΚΕΤΟΥ?ΤΙ ΑΓΩΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 'Η ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Σ?ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ..

Εγω προσωπικα ειχα προβλημα υγειας και μαλιστα δυο θεματα...Συμφωνω οτι ο γυναικολογος ειναι το αλφα κ το ωμεγα αλλα εμενα προσωπικα αυτος δεν μου εκατσε τελικα...Ασε που με κατα προσεξανε στο νοσοκομειο,δε φανταζεσαι...
Δωρακι μου το Ιπποκρατειο εχει τους καλυτερους γυναικολογους,νεογνολογους κ δε συμμαζευεται...

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΙΝΑ SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ Rolling Eyes
ΑΝ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΟΤΙ Κ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΛΥΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ!!!
ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ Very Happy

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΜΙΝΑ SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ Rolling Eyes
ΑΝ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΟΤΙ Κ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΛΥΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ!!!
ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ Very Happy

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΥΤΟ ΛΕΩ Κ ΓΩ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Κ ΤΠΤ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ Α ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ Ή ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΓΩ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ..ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ή ΑΘΗΝΑ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Κ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Κ ΕΤΡΕΧΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑ.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz

????????

Επισκέπτης
Εχεις απολυτο δικιο!!! Αλλα αντε να εχεις την πεθερα με τις βλακειες της και τον αντρα να την υποστηριζει... πως να ηρεμησεις;;; Χα χα χα
Σοβαρα τωρα , εγω αποφευγω ανθρωπους που με εκνευριζουν και ειμαι πολυυυυ ηρεμη!!! Λιγο με την οικονομια και τις δουλειες αγχωνομαι, αλλα προσπαθω να μη τα σκεφτομαι και να μη βλεπω ειδησεις!!!! Ετσι ειμαι πολυυυυ ηρεμη!!!! MIA SUMVOULH GIA TIS EGKUOYLES K MELLOUSES MAMADES  - Σελίδα 3 893968

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις