151 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Παρ Ιουλ 23, 2010 1:46 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Kαλά τον σκυλάκο,τις γάτες τις έχεις μέσα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ο σκυλος μενει στην εισοδο κ την ταρατσα του σπιτιου κ ειναι τερας δεν ειναι σκυλος κοι γατες μενουν μεσα στο σπιτι εχω μονοκατοικιαAthin@ έγραψε:Kαλά τον σκυλάκο,τις γάτες τις έχεις μέσα;
ladycat έγραψε:
ο σκυλος μενει στην εισοδο κ την ταρατσα του σπιτιου κ ειναι τερας δεν ειναι σκυλος κοι γατες μενουν μεσα στο σπιτι εχω μονοκατοικια
τι τρωει μωρε τιποτα 2 φακελακια κ 80 γρμ ξηρα τροφη αντε κ λιγη γαλοπουλα βραστη ζαμπονακιAthin@ έγραψε:Καλεεεε 11 κιλά δεν είναι η κόρη μου!!!!!Τι το ταϊζεις;;;;
kika έγραψε:den eho katalavei ti ginetai sta votsalakia! Kai emeis eimaste dipla
mikros prigkipas έγραψε:ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ,ΑΛΛΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ,ΜΕΓΑΛΩΣΑ,ΣΠΟΥΔΑΣΑ!!!
ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ!!
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!!
mikros prigkipas έγραψε:ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ
kika έγραψε:
koritsia na synantithoume alla na min kanoume bloom ta mora mas
εγω πηγα κ γεμισα μερικα μπετονακια με βενζινη εκτες θα παω κ αυριο για να ειμαι σγουρηAthin@ έγραψε:Εμείς μέσα στην άλλη εβδομάδα αν θα υπάρχει βενζίνη.
Στην πρώτη μας προσπάθεια να μείνουμε μόνοι είχαν απεργία οι αγρότες και αποτύχαμε.Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια και έχουν ξεκινήσει ήδη τα βυτία και ακούγεται μέσα στην εβδομάδα για τους βενζινοπώλες.Δε θα το αντέξω δεύτερη φορά γ@μ* την γκαντεμιά μου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης