Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
466 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 466 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

mihantroula

mihantroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lela18 έγραψε:
mihantroula έγραψε:
lela18 έγραψε:καλημερα κοριτσια και εγω Πειραια μενω Αγ.ΣΟφια ειμαι εγκυος στο πρωτο μου μωρακι και περιμενω αγορακι! Very Happy

Κοριτσάκι μου Αγ.Σοφία?Πόσο χρονών είσαι?Μήπως γνωριζόμαστε?Είναι μικρή περιοχή γιαυτό ρωτάω..... ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 517142 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 517142 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 875502 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 875502 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 604962
prosfata metakomisa de gnorizo kosmo apo do gyro alla meno konta ston sklabenith
Α..μένουμε πολύ κοντά!!!2 στενά από πάνω μένω.... ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 215994 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 215994

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:δημόσιο θέλω όχι ιδιωτικό...και ιατρείο κοντά όχι Αθήνα

Αναστασία κι εγώ ψάχνω γιατρό παρ'όλο που ο δικός μου είναι ΤΕΛΕΙΟΣ αλλά είναι στην Ομόνοια το ιατρείο του και πλέον ο άντρας μου δεν με αφήνει να πλησιάσω την περιοχή. Crying or Very sad
Τώρα θα πάω απο βδομάδα σε έναν στη Δάφνη που μου συστήσανε. Είναι όμως κι αυτός σε ιδιωτικό, αλλά μου είπανε πολύ καλά λόγια (θα δω και θα κρίνω). Αν θέλεις δημόσιο γιατί δεν πετάγεσαι στο Τζάνειο να κάνεις μία έρευνα;

Παρεπιπτόντως μπορεί και να είμαστε κοντά, ανάλογα σε ποιο σημείο της Καστέλλας είσαι. Εγώ είμαι κέντρο κοντά στην Ευαγγελίστρια αλλά με την Καστέλλα μας χωρίζει μια ανηφόρα και μία κατηφόρα χι χι!

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
AnastasiaKoutsourh έγραψε:δημόσιο θέλω όχι ιδιωτικό...και ιατρείο κοντά όχι Αθήνα

Αναστασία κι εγώ ψάχνω γιατρό παρ'όλο που ο δικός μου είναι ΤΕΛΕΙΟΣ αλλά είναι στην Ομόνοια το ιατρείο του και πλέον ο άντρας μου δεν με αφήνει να πλησιάσω την περιοχή. Crying or Very sad
Τώρα θα πάω απο βδομάδα σε έναν στη Δάφνη που μου συστήσανε. Είναι όμως κι αυτός σε ιδιωτικό, αλλά μου είπανε πολύ καλά λόγια (θα δω και θα κρίνω). Αν θέλεις δημόσιο γιατί δεν πετάγεσαι στο Τζάνειο να κάνεις μία έρευνα;

Παρεπιπτόντως μπορεί και να είμαστε κοντά, ανάλογα σε ποιο σημείο της Καστέλλας είσαι. Εγώ είμαι κέντρο κοντά στην Ευαγγελίστρια αλλά με την Καστέλλα μας χωρίζει μια ανηφόρα και μία κατηφόρα χι χι!
καλησπέρα έχω στο τζάνειο έναν άλλα δεν μου κάνει και τοσο κλικ και ψαχνω και γυναικα...νιώθω ποιο άνετα...

stefania

stefania
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mihantroula έγραψε:
lela18 έγραψε:
mihantroula έγραψε:
lela18 έγραψε:καλημερα κοριτσια και εγω Πειραια μενω Αγ.ΣΟφια ειμαι εγκυος στο πρωτο μου μωρακι και περιμενω αγορακι! Very Happy

Κοριτσάκι μου Αγ.Σοφία?Πόσο χρονών είσαι?Μήπως γνωριζόμαστε?Είναι μικρή περιοχή γιαυτό ρωτάω..... ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 517142 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 517142 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 875502 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 875502 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 604962
prosfata metakomisa de gnorizo kosmo apo do gyro alla meno konta ston sklabenith
Α..μένουμε πολύ κοντά!!!2 στενά από πάνω μένω.... ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 215994 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 215994
Κοριτσια εγω μενω λιγο πιο πανω στα σχολεια κανονισρε να συναντηθουμε

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefania έγραψε:
mihantroula έγραψε:
lela18 έγραψε:
mihantroula έγραψε:

geia sas egw menw pasalimanh...i ag sofia pou einai einai konta....nai na brethoume

stefania

stefania
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:
Athin@ έγραψε:

καλησπέρα έχω στο τζάνειο έναν άλλα δεν μου κάνει και τοσο κλικ και ψαχνω και γυναικα...νιώθω ποιο άνετα...
Koριτσια διαβασα τα μυνηματα σας και αφου ψαχνετε γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο σας προτεινω τον Παπαδημητριου στο νοσοκομειο της Νικαιας.Ειναι πολυ καλος και διευθυντης της γυναικολογικης.

giouli25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια θα ερθω κι εγω...μενω στη δραπετσωνα..λοιπον!!ανυπομονω....

lela18

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stefania έγραψε:
mihantroula έγραψε:
lela18 έγραψε:
mihantroula έγραψε:

a oraia geitonisses!

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι εγινε???συναντηθηκατε τελικα κ το εχασα εμεινε το θεμα στην μεση μαλον λογω ζεστης διακοπων κτλ.θελετε να ζωντανεψουμε λιγο το θεματακι ξανα και να οργανοθουμε?ολο μονη βγαζω την κορη μου βολτα..τι λετε ???????? ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 536304

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμαμια έγραψε:κοριτσια τι εγινε???συναντηθηκατε τελικα κ το εχασα εμεινε το θεμα στην μεση μαλον λογω ζεστης διακοπων κτλ.θελετε να ζωντανεψουμε λιγο το θεματακι ξανα και να οργανοθουμε?ολο μονη βγαζω την κορη μου βολτα..τι λετε ???????? ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 536304
ειμαι μεσα κ εγω!!!!δεν ξερω αν εγινε η συναντηση αλλα θα το ηθελα πολυ!!! ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 215994 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 215994

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:
μαμαμια έγραψε:κοριτσια τι εγινε???συναντηθηκατε τελικα κ το εχασα εμεινε το θεμα στην μεση μαλον λογω ζεστης διακοπων κτλ.θελετε να ζωντανεψουμε λιγο το θεματακι ξανα και να οργανοθουμε?ολο μονη βγαζω την κορη μου βολτα..τι λετε ???????? ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 536304
ειμαι μεσα κ εγω!!!!δεν ξερω αν εγινε η συναντηση αλλα θα το ηθελα πολυ!!! ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 215994 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 215994

καλησπερα βρε γειτονακι!!!μαλον δεν εγινε συναντηση αλλα γιατι να μην γινει τωρα???

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμαμια έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:

καλησπερα βρε γειτονακι!!!μαλον δεν εγινε συναντηση αλλα γιατι να μην γινει τωρα???
ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΑΡΗ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

!!!ΓΕΙΤΩΝΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:
μαμαμια έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:

ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΑΡΗ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

!!!ΓΕΙΤΩΝΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ

ικονιο εσυ?

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
flower Είμαι και γω Πειραιά και έχω ένα παιδάκι 23 μηνών και χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zenaki έγραψε: flower Είμαι και γω Πειραιά και έχω ένα παιδάκι 23 μηνών και χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 2+15 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τελικά συνάντηση δεν κάνατε Razz Razz

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κορίτσια και γω ειμαι απο πειραια ανπαυσεως. εχω ενα κοριτσακι 3 χρόνων και ειμαι εγκυος.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας μανουλες!!!κ εγω πειραια μενω ταμπουρια κ ειμαι εγκυος 22 εβδομαδων! Very Happy Very Happy Very Happy

mystique

mystique
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 328109 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 328109 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 328109 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 328109 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 990599 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 990599 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 990599

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με το καλο κοπελα μου..αντε βρε κοριτσια ας μαζευτουμε εδω οι πειραιωτισσες..

346ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 14 Empty perama Δευ Ιουλ 09, 2012 4:39 am

manoulitsa23

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera manoules ego eimai apo perama kai exo ena agoraki 17 minon

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου μανουλιτσα..να σου ζησει το αγορακι σου..εγω απο δραπετσωνα με ενα αγορακι 9 μηνων Very Happy

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΥΓΗ ΜΕΝΩ!!!!ΕΙΜΑΙ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ Razz

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΓΤ ΔΝΕ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕΕΕΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ Η ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕΕΕΕΕ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΤΩΡΑΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια κ γω εμενα ταμπουρια κ τωρα ειμαι περαμα αντε κανονιστε καμια συναντισουλα να βρεθουμε Very Happy [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις