Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
337 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 337 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

tk

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κι εγω θα ηθελα να ξερω ποσο κανουν και να το εχω υποψιν μου για το επομενο παρτυ μας.....ευχαριστω

margarita12

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δέσποινα μου ήθελα τα μισά αλλά τελικά πήρα αυτά που ακριβώς παρήγγειλα και πλήρωσα ακριβώς αυτά που παρήγγειλα!!!!! Όχι λίγοτερα!!! Δεύτερον δεν είπα ποτέ ότι δε θέλω να τα επιστρέψω...Φύσικά και ήθελα να τα επιστρέψω γιατί δεν βλέπονταν...Και τελικά τα επέστρεψα με δικά μου έξοδα τα οποία σε παρακαλώ ήταν 18 ευρώ!!!! Τρίτον δυστυχώς για σένα έχω φωτο και θα την αναρτήσω παρόλο που δεν έιχα σκοπό αλλά όχι να με κατηγορείς για αρνητική διαφήμιση χωρίς να φταίω και έχοντας ταλαιπωρηθεί εξαιτίας σου!! Θα δουν λοιπόν τη φωτο και θα κρίνουν. Την φωτογραφία την τράβηξα παρεπιμπτόντως γιατί έβλεπα ότι δεν ήσουν συνεργάσιμη και έτοιμη να με βγάλεις αναξιόπιστη. Τέταρτον, το ότι τα έστειλες σε άλλη αποδεικνύει την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σου αφού στέλνεις "πουλημένο" - "χρησιμοποιημένο" προιόν σε άλλη πελάτισσα. Και τέλος, το forum δεν είναι καταρχήν για να πουλάμε τα προιόντα μας, αλλά για να βοηθάμε η μία την άλλη. Και όφειλα να πω την εμπειρία μου προκειμένου να βοηθήσω τις άλλες μαμάδες.

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/810/502g.jpg/

https://2img.net/r/ihimizer/i/502g.jpg/
(Αριστερά βλέπετε το σωστό, έτσι όπως ήταν τα περισσότερα σαπουνάκια και όπως θα έπρεπε να ήταν και δεξιά τα ελλαττωματικά κατα εμένα γιατί η Δέσποινα δεν τα αναγνωρίζει ως έτσι που ήταν καμιά 30 περίπου και δεν ήθελε να τα αλλάξει. Κατα τα άλλα κάνω αρνητική διαφήμηση χωρίς να υπάρχει λόγος???!!!!!)

ΥΓ:Και εννοείτε ότι δεν αποσύρω το σχόλιο!!!

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ δεν θα πω για τη δουλειά της κοπέλας γιατί απλά δεν την έχω δει από κοντά..
αυτό που δεν μου άρεσε εμένα και του άντρα μου :
είπαμε να κάνουμε τις μπομπονιέρες από την κοπέλα,της είπα πως θέλω τόσα κομάτια τα μισά να είναι καρδούλες και τα άλλα μισά κύκλοι,τα χρώματα να είναι πράσινο με πορτοκαλί..
μου είπε την τιμή 1,10 το κομμάτι..
μου άρεσε και κλέισαμε..
την μέρα που θα της έβαζα τα χρήματα μου έστειλε μνμ και μου είπε πως τελικά βγαίνουν στο 1,30 το τεμάχιο γιατί δεν βρήκε τα υλικά όσο τα περίμενε...
εγώ ξέρω πως κάνω μανικιούρ με 12Ε τώρα αν θα μου ζητήσει κάποια κόκκινο η πράσινο χρώμα τι σημαίνει πως θα ανεβάζω η θα κατεβάζω την τιμή..???
εμένα αυτό δεν μου άρεσε και είπα να το γράψω γιατί είδα και το παράπονο της μαργαρίτας..
αααα. και άτι ακόμη όταν κάποιος είναι επάγγεμλατίας πρέπει να δέχεται και την καλή και τη κακή διαφήμιση..
έτσι ξέρω..

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγμωνη κιολας και οχι οτι μου πεφτει και λογος αλλα δεν ειναι λιγο ασχημο αυτο που κανετε; Αν δεν σας αρεσει κατι μην ξαναπαραγγειλετε προς τι ο διασυρμός;

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Συγμωνη κιολας και οχι οτι μου πεφτει και λογος αλλα δεν ειναι λιγο ασχημο αυτο που κανετε; Αν δεν σας αρεσει κατι μην ξαναπαραγγειλετε προς τι ο διασυρμός;

Aυτό λέγεται feedback. Ο καθένας ωφείλει να γράφει την εντύπωση που έχει και αν είναι ικανοποιημένος και να το μοιράζεται χωρίς φόβο. Είναι ένα ρίσκο που παίρνουν όσοι πουλάνε. Το σημαντικό είναι να χειρίζονται έξυπνα έναν μη ικανοποιημένο πελάτη και να βελτιώνονται. Αν πάλι έχουν δίκιο και μπορούν να το αποδείξουν τότε καλό είναι να αμυνθούν. Ένα κακό σχόλιο δεν φέρνει την καταστροφή πάντως...

Αγοράζω συνέχεια από ebay και εκεί είναι πολύ σημαντικό για την συντριπτική πλειοψηφία των πωλητών να μείνεις ικανοποιημένος και να τους αφήσεις καποιο θετικό feedback. Η φήμη χτίζεται! Το προϊόν επίσης, στις αγορές μέσω ίντερνετ μιλάει απο μόνο του. Δεν υπάρχει πωλητής που θα σε πείσει να το αγοράσεις. Οπότε αν δεν είναι όπως το περιμένεις, πολύ απλά δεν είσαι ευχαριστημένος. Και αυτό όπως είναι φυσικό το χρεώνεται ο πωλητής. Στο ebay λοιπόν, ακόμα και τότε ο πωλητής σου επιστρέφει πίσω τα χρήματα ή στέλνει το σωστό προϊόν με δικά του έξοδα, μονο και μόνο για να πάρει ως αντάλλαγμα από εσένα ένα καλό σχόλιο που θα τραβήξει κι άλλους πελάτες. Ο σωστός επαγγελματίας αναγνωρίζει ότι ο ανικανοποίητος πελάτης είναι η μεγαλύτερη απώλεια για την επιχείρησή του. Γιατί ένας μόνο ανικανοποίητος πελάτης μοιάζει με την κορυφή ενός παγόβουνου. Το σίγουρο είναι ότι οι πωλήσεις μέσω ίντερνετ, ακόμα και καρφίτσες να πουλάς, θέλουν πείσμα, γερά νεύρα και διορατικότητα.

Ίσως να με ενδιαφέρουν τα σαπουνάκια στο μέλλον... Θα δείξει.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Aυτό λέγεται feedback.

Ευχαριστω για την πληροφορια! Ειμαι ενημερη!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
MariaM έγραψε:
Aυτό λέγεται feedback.

Παρακαλώ. Άρα καταλαβαίνεις και την αξία του αρνητικού σχολίου.

Μαργαρίτα, πάντως για να πω την αλήθεια εγώ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχε το δεξί σαπουνάκι της φωτογραφίας που έβαλες. Αν εννοείς το χρώμα τότε έχεις δίκιο, αλλιώς στην φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο ψεγάδι.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Vivian έγραψε:
MariaM έγραψε:
Aυτό λέγεται feedback.

Μαργαρίτα, πάντως για να πω την αλήθεια εγώ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχε το δεξί σαπουνάκι της φωτογραφίας που έβαλες. Αν εννοείς το χρώμα τότε έχεις δίκιο, αλλιώς στην φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο ψεγάδι.

Μαλλον εννοει οτι το δεξια οπως εμεις βλεπουμε ειναι ελαχιστα στραβό πραγμα που και λογο ζεστης θα πμορουσε να προκληθεί!

Γιαυτο ολο αυτο μου φανταζει καπως υπερβολικο!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
MariaM έγραψε:
Vivian έγραψε:
MariaM έγραψε:
Aυτό λέγεται feedback.

Μαλλον εννοει οτι το δεξια οπως εμεις βλεπουμε ειναι ελαχιστα στραβό πραγμα που και λογο ζεστης θα πμορουσε να προκληθεί!

Γιαυτο ολο αυτο μου φανταζει καπως υπερβολικο!

Αν είναι αυτό, και εμένα υπερβολικό μου φαίνεται. Τελος πάντων ο καθένας κρίνει και αποφασίζει για τον εαυτό του από εδώ και πέρα! Wink

margarita12

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το πρόβλημα μου mariaM είναι το χρώμα και ότι όχι απλώς δεν μύριζαν το άρωμα που είχα επιλέξει, αλλά δεν μύριζαν καθόλου ωραία. Εγώ είχα παραγγείλει ροζ σαπουνάκια και όχι καφέ!!!!!!!! Κάποια ήταν λίγο στραβά αλλά δε με πείραξε αυτό. Εξάλλου τα χειροποίητα ποτέ δεν είναι όλοιδια μεταξύ τους. Αλλά όχι και έτσι.. Συμφωνώ με αυτά που έγραψες περι ebay μιας και ψωνίζω από το διαδίκτυο περίπου 5 χρόνια πολύ συχνά από όλες τις χώρες του κόσμου και δεν είμαι καμιά πρωτάρα!!! Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με τους σωστούς επαγγελματίες!!!

Vivian δεν πρόκειται για διασυρμό σε καμία περίπτωση αλλά για ενημέρωση. Και εγώ θα ήθελα προτού ψωνίσω να διαβάσω αν κάποιος αγόρασε το προιον που θα αγοράσω και αν έμεινε ευχαριστιμένος από τη συναλλαγή (positive feedback etc). Επίσης βρε κορίτσια αυτή είναι και η έννοια του φορουμ. Να λέμε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Έτσι νομίζω πρέπει να λειτουργούμε...

Σούλα

Σούλα
Vivian έγραψε:Συγμωνη κιολας και οχι οτι μου πεφτει και λογος αλλα δεν ειναι λιγο ασχημο αυτο που κανετε; Αν δεν σας αρεσει κατι μην ξαναπαραγγειλετε προς τι ο διασυρμός;

Εγώ όπως έγραψα παραπάνω είχα θέμα με τα χρήματα..είναι κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου,την Πέμπτη μου έδωσε τιμή όπου και κλήσαμε και την Δευτέρα μου την άλλαξε έτσι ξαφνικά..
γιατί να μην το πώ σε όλες να το ξέρετε?
κι εμένα υπάρχουν κοπέλες που φεύγουν από εδώ και μένουν ευχαριστημένες και με διαφημίζουν αλλά υπάρχουν και αυτές που δεν λένε τα καλύτερα...έτσι είναι η ελεύθερη δουλειά...δυστυχώς...
εξάλλου υπήρχαν και κοπέλες που έμειναν ευχαριστημένες από τα σαπουνάκια και το δημοσίευσαν..
εγώ γιατί όχι λοιπόν?

όσο για την Μαργαρίτα είχε πρόβλημα με το χρώμα αν δεν κάνω λάθος και όχι στην λεπτομέρεια του σχήματος...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margarita12 έγραψε:Το πρόβλημα μου mariaM είναι το χρώμα και ότι όχι απλώς δεν μύριζαν το άρωμα που είχα επιλέξει, αλλά δεν μύριζαν καθόλου ωραία. Εγώ είχα παραγγείλει ροζ σαπουνάκια και όχι καφέ!!!!!!!! Κάποια ήταν λίγο στραβά αλλά δε με πείραξε αυτό. Εξάλλου τα χειροποίητα ποτέ δεν είναι όλοιδια μεταξύ τους. Αλλά όχι και έτσι.. Συμφωνώ με αυτά που έγραψες περι ebay μιας και ψωνίζω από το διαδίκτυο περίπου 5 χρόνια πολύ συχνά από όλες τις χώρες του κόσμου και δεν είμαι καμιά πρωτάρα!!! Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με τους σωστούς επαγγελματίες!!!

Vivian δεν πρόκειται για διασυρμό σε καμία περίπτωση αλλά για ενημέρωση. Και εγώ θα ήθελα προτού ψωνίσω να διαβάσω αν κάποιος αγόρασε το προιον που θα αγοράσω και αν έμεινε ευχαριστιμένος από τη συναλλαγή (positive feedback etc). Επίσης βρε κορίτσια αυτή είναι και η έννοια του φορουμ. Να λέμε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Έτσι νομίζω πρέπει να λειτουργούμε...

Ευχαριστώ που το διευκρίνισες, γιατί δεν κατάλαβα πολλά από την φωτογραφία.

pokopikos

pokopikos
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πάντως δεν ξέρω τι λέτε αλλά η δική μας συνεργασία ήταν άψογη.Άσε που μοσχοβολάει όλη η ντουλάπα που τα φύλαξα και ήταν ότι ακριβώς ζήτησα.Πάντως καλό είναι να λέγονται όλες οι απόψεις γιατί έτσι μαθένουμε και γινόμαστε καλύτεροι.

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πως μπορω να μαθω τιμη ????????ενδιαφερομαι οποσδηποτε!

dimitrak78

dimitrak78
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μπορώ να μάθω και εγώ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις