26 Απ: Υπεροχα χειροποιητα σαπουνακια για το παιδικο παρτυ Σαβ Μάης 28, 2011 12:58 am
tk
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κι εγω θα ηθελα να ξερω ποσο κανουν και να το εχω υποψιν μου για το επομενο παρτυ μας.....ευχαριστω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Vivian έγραψε:Συγμωνη κιολας και οχι οτι μου πεφτει και λογος αλλα δεν ειναι λιγο ασχημο αυτο που κανετε; Αν δεν σας αρεσει κατι μην ξαναπαραγγειλετε προς τι ο διασυρμός;
MariaM έγραψε:
Aυτό λέγεται feedback.
Vivian έγραψε:MariaM έγραψε:
Aυτό λέγεται feedback.
Ευχαριστω για την πληροφορια! Ειμαι ενημερη!
MariaM έγραψε:Vivian έγραψε:MariaM έγραψε:
Aυτό λέγεται feedback.
Παρακαλώ. Άρα καταλαβαίνεις και την αξία του αρνητικού σχολίου.
Μαργαρίτα, πάντως για να πω την αλήθεια εγώ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχε το δεξί σαπουνάκι της φωτογραφίας που έβαλες. Αν εννοείς το χρώμα τότε έχεις δίκιο, αλλιώς στην φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο ψεγάδι.
Vivian έγραψε:MariaM έγραψε:Vivian έγραψε:MariaM έγραψε:
Aυτό λέγεται feedback.
Παρακαλώ. Άρα καταλαβαίνεις και την αξία του αρνητικού σχολίου.
Μαργαρίτα, πάντως για να πω την αλήθεια εγώ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχε το δεξί σαπουνάκι της φωτογραφίας που έβαλες. Αν εννοείς το χρώμα τότε έχεις δίκιο, αλλιώς στην φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο ψεγάδι.
Μαλλον εννοει οτι το δεξια οπως εμεις βλεπουμε ειναι ελαχιστα στραβό πραγμα που και λογο ζεστης θα πμορουσε να προκληθεί!
Γιαυτο ολο αυτο μου φανταζει καπως υπερβολικο!
Vivian έγραψε:Συγμωνη κιολας και οχι οτι μου πεφτει και λογος αλλα δεν ειναι λιγο ασχημο αυτο που κανετε; Αν δεν σας αρεσει κατι μην ξαναπαραγγειλετε προς τι ο διασυρμός;
margarita12 έγραψε:Το πρόβλημα μου mariaM είναι το χρώμα και ότι όχι απλώς δεν μύριζαν το άρωμα που είχα επιλέξει, αλλά δεν μύριζαν καθόλου ωραία. Εγώ είχα παραγγείλει ροζ σαπουνάκια και όχι καφέ!!!!!!!! Κάποια ήταν λίγο στραβά αλλά δε με πείραξε αυτό. Εξάλλου τα χειροποίητα ποτέ δεν είναι όλοιδια μεταξύ τους. Αλλά όχι και έτσι.. Συμφωνώ με αυτά που έγραψες περι ebay μιας και ψωνίζω από το διαδίκτυο περίπου 5 χρόνια πολύ συχνά από όλες τις χώρες του κόσμου και δεν είμαι καμιά πρωτάρα!!! Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με τους σωστούς επαγγελματίες!!!
Vivian δεν πρόκειται για διασυρμό σε καμία περίπτωση αλλά για ενημέρωση. Και εγώ θα ήθελα προτού ψωνίσω να διαβάσω αν κάποιος αγόρασε το προιον που θα αγοράσω και αν έμεινε ευχαριστιμένος από τη συναλλαγή (positive feedback etc). Επίσης βρε κορίτσια αυτή είναι και η έννοια του φορουμ. Να λέμε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Έτσι νομίζω πρέπει να λειτουργούμε...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης