26 Απ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Τρι Απρ 05, 2011 10:18 pm
CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
aris17anna14 έγραψε:sasanath έγραψε:Τον ιδιο προβληματισμο εχουμε με τον άντρα μου!Από την στιγμή που δεν δουλευω ακομη το θεωρω χαζο να στειλω το παιδι εκει!Αλλωστε καθε μερα 2 φορες την ημερα ειναι εξω βολτα!Νιωθω οτι ειναι πολυ μικρος ακομη!Ασε που θα μου κολλαει και τον μικρο ιωσεις
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ 5 ΜΗΝΩΝ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ.
ΑΣΤΑ,ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ.
ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΙ ΕΠΑΘΑ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΥΠΝΗ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΠΙΤΙ (ΜΑΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕ)
ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
καλημερα κι απο μενα!!
συμφωνω απολυτα-το ξαναλεω-σε οτι σας προβληματιζει σχετικα με τις ιωσεις κ τις αρρωστιες..
δεν το θεωρω ομως μονο αναγκη για μια εργαζομενη μητερα-που ειναι αυτονοητο οτι θα το στειλει παιδικο-γιατι κι εμεις που δεν δουλευουμε κ "εργαζομαστε" στο σπιτι πιστευω περισσοτερο κουραζομαστε κ περισσοτερη αναγκη εχουμε αυτες τις λιγες ωρες που το παιδι βρισκεται στον παιδικο.. δεν λεω οτι οπωσδηποτε να παει το παιδι στον παιδικο σταθμο-για να μην παρεξηγηθω κιολας- απλα ειναι καλο και για το ιδιο, ωστε να αλλαζει παραστασεις και να βρισκεται παρεα με αλλα παιδακια.. αλλωστε ολη την υπολοιπη μερα ειναι με την μανουλα κ την οικογενεια του.. εγω προσωπικα τους εστειλα κ τους δυο μου γιους παιδικο μολις εγιναν 2 χρονων κ ομολογω οτι βοηθηθηκαν αρκετα- κυριως στο φαγητο!!
ειναι καθαρα θεμα προσωπικο των γονεων εννοειται!!!