Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
428 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 428 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty δωρο νονων Παρ Απρ 01, 2011 2:45 am

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MariaM έγραψε:Ουφ!!!! Μου έφυγε ένα μεγάαααλο άγχος... Μόλις παρήγγειλα τις μπομπονιέρες και είδη για τον στολισμό των τραπεζιών. Χθες παραγγείλαμε και τα προσκλητήρια.
Τώρα μένει:
1) Να βρούμε δώρο του νονού και της νονάς
2) Να πάμε ένα χαρτί στην ενορία για να πάρουμε ένα άλλο που θα το πάμε στην εκκλησία που θα γίνει η βάπτιση
και
3) Να πάρουμε ρούχα για τους 3 μας... (ευτυχώς είναι η βάπτιση πρωί γιατί λυπάμαι τα ρούχα που μένουν στην ντουλάπα...)
Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι... ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 534787 Αγχώθηκα πάλι!

Αλήθεια, για δώρο νονού και νονάς τι προτείνετε; Δεν μου αρέσουν τα λαμπατέρ, τα μπιμπελο και τα σεμεδάκια. Τα παιδιά είναι αρραβωνιασμένα. Έχετε καμιά ιδέα;

εμενα η κουμπαρα μου μου πηρε ενα πολυ ωραιο ρολοι που διαλεξα εγωSmile

http://www.paidikaglentia.blogspot.com

27ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Παρ Απρ 01, 2011 2:51 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ έγραψε:
εμενα η κουμπαρα μου μου πηρε ενα πολυ ωραιο ρολοι που διαλεξα εγωSmile

Ωραία ιδέα! Μπορώ να τους πάρω από ένα ρολόι!

28ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Παρ Απρ 01, 2011 2:58 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι το κλασικο δωρο ειναι τα ρολογια!αλλοι παιρνουν και ψηφιακη καμερα η μηχανη!επισης εχω δει και ξυριστικη μηχανη ως δωρο(για τον αντρα)!θες δηλαδη να τους παρεις κατι χρησιμο ετσι?για την γυναικα θα μπορουσες και μια συσκευη περιποιησης μαλλιων,πχ εγω εχω παρει(για μενα) μια συσκευη που εχει πολλα συνεργα μεσα,για μπουκλες,για ισιωμα,για τοστ!τωρα δεν ξερω αν σου αρεσουν σαν ιδεες!και το κοσμημα ειναι ωραιο,εσυ τους ξερεις!

29ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Παρ Απρ 01, 2011 3:05 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:ναι το κλασικο δωρο ειναι τα ρολογια!αλλοι παιρνουν και ψηφιακη καμερα η μηχανη!επισης εχω δει και ξυριστικη μηχανη ως δωρο(για τον αντρα)!θες δηλαδη να τους παρεις κατι χρησιμο ετσι?για την γυναικα θα μπορουσες και μια συσκευη περιποιησης μαλλιων,πχ εγω εχω παρει(για μενα) μια συσκευη που εχει πολλα συνεργα μεσα,για μπουκλες,για ισιωμα,για τοστ!τωρα δεν ξερω αν σου αρεσουν σαν ιδεες!και το κοσμημα ειναι ωραιο,εσυ τους ξερεις!

Φωτογραφική μηχανή επαγγελματική τους πήραμε όταν μας πάντρεψαν γιατί είναι το χόμπυ τους. Very Happy Οι ηλεκτρικές συσκευές που προτείνεις είναι ένα καλό δώρο. Θα το έχω και αυτό υπόψιν και βλέπουμε... Ενώ μου αρέσει γενικά να κάνω δώρα είναι η πρώτη φορά που με αγχώνει τόσο πολύ.

30ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Παρ Απρ 01, 2011 3:15 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α οποτε οκ!απλα ξες οι πιο πολλοι κανουν δωρα ρολογια,ψαξ'το γιατι μπορει να εχουν ηδη ρολογια!απλα ξες τι πιστευω τα ρολογια φαινονται σαν εικονα πιο ομορφα για δωρο,αλλα τωρα εξαρταται απο εσενα αν θες να τους κανεις ενα δωρο πρακτικο η ενα δωρο πιο ιδιαιτερο!πιστευω οτι το πρακτικο δωρο το χαιρονται πιο πολυ γιατι το χρησιμοποιουν στην καθημερινοτητα τους!

τωρα αν θες τα κανεις εναλλαξ,ειπες οτι ειναι αρραβωνιασμενοι,ε μετα απο καιρο που θα παντρευτουν τους κανεις το κοσμημα!μην αγχωνεσαι μωρε!

31ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Παρ Απρ 01, 2011 4:09 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:α οποτε οκ!απλα ξες οι πιο πολλοι κανουν δωρα ρολογια,ψαξ'το γιατι μπορει να εχουν ηδη ρολογια!απλα ξες τι πιστευω τα ρολογια φαινονται σαν εικονα πιο ομορφα για δωρο,αλλα τωρα εξαρταται απο εσενα αν θες να τους κανεις ενα δωρο πρακτικο η ενα δωρο πιο ιδιαιτερο!πιστευω οτι το πρακτικο δωρο το χαιρονται πιο πολυ γιατι το χρησιμοποιουν στην καθημερινοτητα τους!

τωρα αν θες τα κανεις εναλλαξ,ειπες οτι ειναι αρραβωνιασμενοι,ε μετα απο καιρο που θα παντρευτουν τους κανεις το κοσμημα!μην αγχωνεσαι μωρε!

Είναι και η κοπέλα πιο απλή γενικά και δεν μπορώ να πω ότι θα κάτσει με τις ώρες πχ να φτιάξει μαλλί ή να στολιστεί και το μαλλάκι της είναι καρέ. Ρολόι όπως είπες μπορεί να έχουν καλό και είναι πολύ πιθανό τώρα που το σκέφτομαι γιατί έκαναν ανοιχτό αρραβώνα με ανταλλαγή δώρων και τα συναφή. Βέβαια στην κοπέλα ειναι πιο εύκολο να κάνεις δώρο έχεις πιο πολλές επιλογές για κάτι συμβολικό πχ κάτι στο λαιμό,... αλλά στον άντρα τι αντίστοιχο να πάρεις; Και εγώ γενικά προτιμώ τα πρακτικά δώρα που πιάνουν τόπο και τα ευχαριστιέται κάποιος περισσότερο. Έλεγα να τους ρωτήσω αλλά ψιλοδιστάζω και η ερώτηση "τι δώρα να σας πάρω;" δεν μου πολυαρέσει...

32ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τρι Απρ 05, 2011 11:10 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι οντως!κοιτα και εγω ειμαι απλη,αυτο το μηχανημα το πηρα γιατι πολυ γρηγορα φτιαχνω το μαλλι να φαινεται πιο ωραιο!δεν ασχολουμαι πολυ,απλα ειναι μια γρηγορη λυση,δεν πιανουν τα χερια μου με το σεσουαρ!

χμμμ τι αλλο θα μπορουσες?οντως στους αντρες ειναι πιο δυσκολο να αποφασισεις!αν επαιρνες ενα ουδετερο κοσμημα που να συνεδεε την μερα βαφτισης,τι θα ελεγες για μηχανη που κανει μασαζ?τωρα για τον αντρα για κοσμημα μπορεις να παρεις αλυσιδα για το χερι!απο την αλλη και δευτερο ρολοι να εχουμε παλι ειναι χρησιμο,μια φορα φορας το ενα μια το αλλο!η εταιρει swatch εχει φοβερα γυναικεια ρολογια,που δεν φαινονται μονο σαν ρολογια αλλα και σαν κοσμημα βραχιολι!

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=17890
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=17073
http://www.e-oro.gr/index.php?target=products&product_id=32019
http://www.e-oro.gr/index.php?target=products&product_id=33811
μερικα σχεδια!

33ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τρι Απρ 05, 2011 11:38 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια μου ηρθε και αλλη ιδεα!τι λες για κοσμηματοθηκη?αλλα ξες οχι απο τις κλασικες μια ιδιαιτερη,ειχα δει μια που ειχανε παρει δωρο στην κουνιαδα μου αλλα δεν θυμαμαι ποιας εταιρια ηταν!για τον αντρα μπορεις να παρεις κανενα γκατζετακι για το αμαξι ισως?ασχολειται με την τεχνολογια?

34ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 12:15 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:Μαρια μου ηρθε και αλλη ιδεα!τι λες για κοσμηματοθηκη?αλλα ξες οχι απο τις κλασικες μια ιδιαιτερη,ειχα δει μια που ειχανε παρει δωρο στην κουνιαδα μου αλλα δεν θυμαμαι ποιας εταιρια ηταν!για τον αντρα μπορεις να παρεις κανενα γκατζετακι για το αμαξι ισως?ασχολειται με την τεχνολογια?

Καλά τα ρολόγια που έβαλες θεικά!

Κοσμηματοθήκη; Πολύ πρωτότυπη ιδέα! Έχεις βρει καμιά φωτό να μου δείξεις πως περίπου ήταν ή κάτι παρόμοιο που ίσως να έχεις δει στο ίντερνετ;
Οι άντρες λίγο πολύ ασχολούνται με την τεχνολογία.
Λες να αφήσω στον άντρα μου να αποφασίσει για τον νονό και να αποφασίσω εγώ για την νονά που είναι πιο εύκολο; Χαχαχαχα!
Σε ευχαριστώ, πολύ ωραίες οι ιδέες σου και με βοηθάς πολύ γιατί πραγματικά έχω μπολοκάρει!

Χθες ήθραν στον σπίτι να δοκιμάσουμε αν κάνουν στο παιδί τα ρούχα της βάπτισης και ήταν πολύ ωραία!

35ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 1:55 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαιρομαι που σε βοηθαω!καλη ιδεα,καλυτερα να το κανετε ετσι οπως λες,να αποφασισει ο αντρας σου για τον νονο και εσυ για την νονα!

οσον αφορα την κοσμηματοθηκη δυστυχως παει καιρος που την ειχα δει αλλα την θυμαμαι αρκετα μεγαλη και κομψη!προς το παρον βρηκα αυτο το site:
http://www.tobaccostore.gr/eshop/product_info.php?cPath=98&products_id=1287

δεν τρελαινομαι με το σχεδιο αλλα μου αρεσει που εχει τοσους χωρους αποθηκευσης,θα ηθελα πολυ και εγω μια!ειναι πολλη χρησιμη!

36ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:00 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:χαιρομαι που σε βοηθαω!καλη ιδεα,καλυτερα να το κανετε ετσι οπως λες,να αποφασισει ο αντρας σου για τον νονο και εσυ για την νονα!

οσον αφορα την κοσμηματοθηκη δυστυχως παει καιρος που την ειχα δει αλλα την θυμαμαι αρκετα μεγαλη και κομψη!προς το παρον βρηκα αυτο το site:
http://www.tobaccostore.gr/eshop/product_info.php?cPath=98&products_id=1287

δεν τρελαινομαι με το σχεδιο αλλα μου αρεσει που εχει τοσους χωρους αποθηκευσης,θα ηθελα πολυ και εγω μια!ειναι πολλη χρησιμη!

Ααααα, είχα δει παρόμοιες στο ebay Αγγλίας... Και εγώ θα ήθελα μια τέτοια! Laughing
Εν το μεταξύ, χαζεύω στο σάιτ που έβαλες με τα ρολόγια... Έχει πολύ ωραία πράγματα... Και σε ρολόγια και σε κοσμήματα και σε αξεσουάρ. Μου άρεσαν και οι πένες πολύ και ίσως να είναι καλό δώρο για τον νονό μας που είναι καθηγητής.

37ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:07 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι η swatch εχει τελεια ρολογια!και εγω εχω ξετρελαθει!εγω περσυ πηρα απο το αεροδρομιο το τριτο που σου δειχνω πιο πανω,ειναι και ρολοι αλλα φαινεται και σαν βραχιολι!α ειναι καθηγητης?χμμμ μπορεις ισως να παρεις απο αυτες τις μεγαλες τσαντες τις δερματινες,ξερεις που βαζουν ολα τους τα συνεργα μεσα(και την πενα αν θελεις)

38ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:09 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:ναι η swatch εχει τελεια ρολογια!και εγω εχω ξετρελαθει!εγω περσυ πηρα απο το αεροδρομιο το τριτο που σου δειχνω πιο πανω,ειναι και ρολοι αλλα φαινεται και σαν βραχιολι!α ειναι καθηγητης?χμμμ μπορεις ισως να παρεις απο αυτες τις μεγαλες τσαντες τις δερματινες,ξερεις που βαζουν ολα τους τα συνεργα μεσα(και την πενα αν θελεις)

ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 587529 ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 875502 ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 875502 ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 875502 ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 875502 ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 875502 ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 875502

39ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:15 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.luxe.gr/eidh-dorou/mpizoutieres-kosmimatothikes.html

εδω σαν να εχει πιο λογικες τιμες!

Επειτα εχω δει κατι καινουργιες μπιζουτιερες αλλα δεν ειναι κασελακια,ειναι κατι σαν κουκλες-καλογερος και κρεμας εκει τα κοσμηματα σου,ειναι και διακοσμητικο δηλαδη!το εχω δει και σε βιβλιοπωλεια!κατι τετοιο δηλαδη:

http://www.messaspiti.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_centiva.tpl&product_id=1447&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=57

40ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:25 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:http://www.luxe.gr/eidh-dorou/mpizoutieres-kosmimatothikes.html

εδω σαν να εχει πιο λογικες τιμες!

Επειτα εχω δει κατι καινουργιες μπιζουτιερες αλλα δεν ειναι κασελακια,ειναι κατι σαν κουκλες-καλογερος και κρεμας εκει τα κοσμηματα σου,ειναι και διακοσμητικο δηλαδη!το εχω δει και σε βιβλιοπωλεια!κατι τετοιο δηλαδη:

http://www.messaspiti.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_centiva.tpl&product_id=1447&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=57

Σκεφτόμαστε να διαθέσουμε περίπου 150-200 ευρώ για τον καθένα. Έτσι σκέφτομαι είναι καλύτερα να πάρω στον καθένα από 2 αντικείμενα ή από ένα... Έψαξα πάλι στο ebay και βρήκα ωραίες μπιζουτιέρες. Τώρα κοιτάζω για δερματινο χαρτοφύλακα για τον νονο. Που θα πάει, θα το βρώ! Very Happy

41ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:29 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εντωμεταξυ μαρακι ειμαστε σε λαθος θεμα χεχε!η κοπελα θα μπαινει να διαβασει για το θεμα της και θα βλεπει αλλα!ελπιζω να μην μας βρισει!

http://4.bp.blogspot.com/_ls87pSV4jwY/TUQRZQFSIjI/AAAAAAAAHj0/G80l_Rh_tJw/s1600/treea.jpg

να και κατι τετοιο εχω δει αλλα πιστευω οι αλλες ειναι πιο πρακτικες!

http://62.103.68.159/ecom/ProductDetails.aspx?product=af9255bf-6caa-44ab-b174-7babecd85d4d

42ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:33 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α οκ οποτε δεν τιθεται θεμα οικονομικο!

ρε συ Μαρια τι ωραιο site?πολυ καλες τιμες!δεν το γνωριζα!εχεις παραγγειλει ποτε κατι?

Α Μαρια πως θα σου φαινοταν μια ψηφιακη κορνιζα,που να βαλεις στιγμες ειτε του ζευγαριου ειτε των νονων και του παιδιου σου?δεν εχω δει ποτε αλλα νομιζω ειναι μια κορνιζα που αλλαζει μονη της φωτο ξερεις σαν slides!

http://www.getitnow.gr/cat/eikona-ihos/psifiakes-kornizes/?gclid=CNjm_NXYh6gCFUlkfAod9Tsatg

Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τετ Απρ 06, 2011 2:38 am, 1 φορά

43ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:εντωμεταξυ μαρακι ειμαστε σε λαθος θεμα χεχε!η κοπελα θα μπαινει να διαβασει για το θεμα της και θα βλεπει αλλα!ελπιζω να μην μας βρισει!

http://4.bp.blogspot.com/_ls87pSV4jwY/TUQRZQFSIjI/AAAAAAAAHj0/G80l_Rh_tJw/s1600/treea.jpg

να και κατι τετοιο εχω δει αλλα πιστευω οι αλλες ειναι πιο πρακτικες!

http://62.103.68.159/ecom/ProductDetails.aspx?product=af9255bf-6caa-44ab-b174-7babecd85d4d

Ωχ, δίκιο έχεις...

Illy ενοχλούμε; Αλήθεια πως τα πας με την βάπτιση; Βρήκατε υλικά; Εγώ τελικά κατάλαβα ότι απο το ίντερνετ μόνο οι μπομπονιέρες είναι πιο φθηνές, και τα υλικά για την διακόσμηση. Τα προσκλητήρια τα πήρα από μαγαζί! Βρήκατε θέμα ή δεν θα έχετε θέμα τελικά;

Black Beauty, δες εδώ και πες μου αν σου αρέσει:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190519819277&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en

Για ποιο σάιτ με ρωτάς;

44ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:39 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το e-bay!τι λες για τις ψηφιακες κορνιζες που σου γραφω παραπανω?

α Μαρακι την ειδα,πολλη καλη,σουπερ για την ακριβεια!!!την εγκρινω χεχε!

λεει οτι ειναι για lap top ε?

45ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Τετ Απρ 06, 2011 2:43 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:το e-bay!τι λες για τις ψηφιακες κορνιζες που σου γραφω παραπανω?

Το e-bay, ε... Τέλειο! Έχω τρελαθεί στις αγορές!!! Έχω αγοράσει από εκεί ότι μπορείς να φανταστείς!
Αν θες οποιαδήποτε πληροφορία για να μπεις στο κλίμα, ρώτα με!

Καλή ιδέα η ψηφιακή κορνίζα γιατί όπως είχα πει ο νονός έχει τρέλα με την φωτογραφία! Συμμετέχει σε εκθέσεις και έχει φτιάξει και δικό του σάιτ.

46ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Παρ Απρ 08, 2011 10:54 am

sofsar

sofsar
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα!! ασχολουμαι με το θεμα βαπτιση,μπομπονιερες,βιβλια ευχων κλπ,αν θελεις μπες στην σελιδα μου στο facebook:sofmade creations να ριξεις μια ματιά,ή επικοινωνησε μαζι μου στο
e-mail:sofmadecreations@hotmail.gr

47ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Παρ Απρ 08, 2011 12:36 pm

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MariaM έγραψε:
black beauty έγραψε:το e-bay!τι λες για τις ψηφιακες κορνιζες που σου γραφω παραπανω?

Το e-bay, ε... Τέλειο! Έχω τρελαθεί στις αγορές!!! Έχω αγοράσει από εκεί ότι μπορείς να φανταστείς!

Καλή ιδέα η ψηφιακή κορνίζα γιατί όπως είχα πει ο νονός έχει τρέλα με την φωτογραφία! Συμμετέχει σε εκθέσεις και έχει φτιάξει και δικό του σάιτ.
Εγω ειχα αγορασει ψηφιακες κορνιζες απο e-shop.gr καικοστιζαν πριν 3 χρονια 100ευρω. Δηλαδη και εδω θα βρεις οικονικες λυσεις γιατι πλεον τα ηλεκτρονικα ειδη εχχουν πεσει πολυ

48ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΙΜΑΙ Η ΝΟΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Σαβ Απρ 09, 2011 2:04 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
momirene έγραψε:
MariaM έγραψε:

Εγω ειχα αγορασει ψηφιακες κορνιζες απο e-shop.gr καικοστιζαν πριν 3 χρονια 100ευρω. Δηλαδη και εδω θα βρεις οικονικες λυσεις γιατι πλεον τα ηλεκτρονικα ειδη εχχουν πεσει πολυ

Ευχαριστω!! Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις