1 ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ Παρ Απρ 01, 2011 2:01 am
tsipita!!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κορίτσια!!! Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που πάνε τα μικρά μου παιδικό σταθμό με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια άρρωστα (μια βδομάδα πάνε στο σταθμό και δυο κάθονται σπίτι )!! Ειδικά οι ωτίτιδες μας έχουν ξετινάξει (ο ένας έχει πάθει εφτά φορές ωτίτιδα και τη μία φορά χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί για να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση και ο άλλος τρείς φορές [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ) για να μη προσθέσω τις γαστρεντερίτιδες και τη βρογχοπνευμονία που περάσαμε επιπλέον!!!!
Ψάχνω λοιπόν τρόπους να ενισχύσω λίγο την άμυνα του οργανισμού τους μπας και γλυτώσουμε καμιά ίωση!! Εσείς έχετε δώσει ποτέ στα παιδάκια σας συμπληρώματα διατροφής και αν ναι έχετε δει αποτέλεσμα??? Έχω διαβάσει ότι τα προϊόντα της μέλισσας και ειδικά η πρόπολη βοηθάνε στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και ότι ο βασιλικός πολτός κάνει καλό και γενικά τονώνει τον οργανισμό..
Αν έχετε κάτι υπόψιν σας που να μπορώ να κάνω ή κάτι να μου προτείνετε, βοηθήστε με !!
Ψάχνω λοιπόν τρόπους να ενισχύσω λίγο την άμυνα του οργανισμού τους μπας και γλυτώσουμε καμιά ίωση!! Εσείς έχετε δώσει ποτέ στα παιδάκια σας συμπληρώματα διατροφής και αν ναι έχετε δει αποτέλεσμα??? Έχω διαβάσει ότι τα προϊόντα της μέλισσας και ειδικά η πρόπολη βοηθάνε στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και ότι ο βασιλικός πολτός κάνει καλό και γενικά τονώνει τον οργανισμό..
Αν έχετε κάτι υπόψιν σας που να μπορώ να κάνω ή κάτι να μου προτείνετε, βοηθήστε με !!