51 Απ: Θέλω ένα εκατομμύριο ευρώ....!!! (ή και περισσότερα :) ) Τρι Απρ 05, 2011 6:51 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
Eυάκι, DO NOT FEED THE TROLL! Θα μιλήσεις ή θα μιλήσω στην Ολίβια;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Athin@ έγραψε:και εδώ που τα λέμε να της στείλουμε και έναν δντ (και δεν εννοώ το διεθνές νομισματικό ταμείο ) να ξελαμπικάρει λίγο γιατί προφανώς ούτε γκόμενος την πλησιάζει και έχει απωθημένα.
Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:και εδώ που τα λέμε να της στείλουμε και έναν δντ (και δεν εννοώ το διεθνές νομισματικό ταμείο ) να ξελαμπικάρει λίγο γιατί προφανώς ούτε γκόμενος την πλησιάζει και έχει απωθημένα.
αχαχαχαχαχαχαχαχα το δντ λέει! μην νομίζεις και το κανονικό δντ να της στείλουμε μια χαρά δουλειά θα κάνει! όλους τους Έλληνες πηδάει έναν παραπάνω τι πειράζει, έτσι και αλλιώς θα την βολέψει! αχαχαχα
Ευάκι έγραψε:
τι είναι ρε κορίτσια ο δντ????
εν τω μεταξυ για να μπω και στο θεμα εγω με 300.000 ευρω ειμαι κομπλε!!!!
τζινι ανελαβε!!!αυτη ειναι η πρωτη μου ευχη!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:
ο δονητής πουλάκι μου ο δονητής!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Πού να καταλάβει το καημένο το άβγαλτο βρε Μαράκι;
κοπελια τι θα γινει με εσενα θα πεταγεσαι καθε μερα για να σαμποταρεις και να προσβαλλεις την Αγγελικη?επιτελουσ ποια εισαι και τι σου εχει κανει και την προσβαλλεις ετσι.......οπως σου εχουνε πει ολεσ οτι και να κανεις την εχουμε σχηματισει την γνωμηη μας και δεν προκειται να μας τν αλλαξειςmarilita έγραψε:e re kai na xame
to xrima leei na xame
kai i kira despoina kai
o petheros to spiti na
mas grafane
e re kai na xame to xrima
leei na xame
kai i annoula to spiti na mi
kavatzone.
sasanath έγραψε:Μπας και ειναι βαλτη της πεθερας αυτη ;
΄πολυ κουλά και μεγαλίστικα μας τα λεει!!!
αγγελικη μην μασας!
Εμεις μαζι σου!!!
Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Πού να καταλάβει το καημένο το άβγαλτο βρε Μαράκι;
καλέ δίκιο έχεις, συγνώμη δεν το σκέφτηκα!
Ευάκι έγραψε:
Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:
ντράπηκε μωρέ το κοριτσάκι μας? άχου το μωρέ, το μικρό μας το κορίτσι!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Ναι η παρθενώπη μη χ*σω...
Ευάκι μουουουουου!!!
manoula_24xr έγραψε:Ευάκι έγραψε:συγγνωμη αλλα να κανω μια ερωτηση????
αφου βλεπεις οτι δεν εισαι ευπροσδεκτη γιατι δε πας καπου που να σε θελουν????
ολιβια δε μπορει να διαγραφει αυτη η κοπελα που απο το πρωτο της μηνυμα προσβαλει και προκαλει???????
Συμφωνω απολυτως!
Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Ναι η παρθενώπη μη χ*σω...
Ευάκι μουουουουου!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και από μένα!
αν και εσύ μάλλον θα μας λες τώρα αυτό: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Olivia έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Ευάκι έγραψε:συγγνωμη αλλα να κανω μια ερωτηση????
ολιβια δε μπορει να διαγραφει αυτη η κοπελα που απο το πρωτο της μηνυμα προσβαλει και προκαλει???????
Συμφωνω απολυτως!
Η Ολίβια μπορεί να κάνει κάτι, όπως και έκανε. Η "φίλη" μας έφαγε ban.
Θα σας παρακαλούσα να ακολουθείτε μια βασική αρχή του internet: Μην απαντάτε σε κακόβουλους χρήστες, τους προκαλείτε περισσότερο.
"Don't feed the troll" όπως πολύ σωστά έγραψε και η MariaM
Mέχρι να αναλάβουμε δράση και να τους αποκλείσουμε, απλά αγνοήστε τους!
Peace και προχωράμε!
Μαρία έγραψε:sasanath έγραψε:Μπας και ειναι βαλτη της πεθερας αυτη ;
΄πολυ κουλά και μεγαλίστικα μας τα λεει!!!
αγγελικη μην μασας!
Εμεις μαζι σου!!!
μπααααα εγώ το κόβω γνωστή της κουνιάδας ρε παιδιά! είναι το μόνο λογικό, καμιά φίλη της κουνιάδας γι'αυτό ξέρει και ονόματα και τα πάντα!
Olivia έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Ευάκι έγραψε:συγγνωμη αλλα να κανω μια ερωτηση????
Συμφωνω απολυτως!
Η Ολίβια μπορεί να κάνει κάτι, όπως και έκανε. Η "φίλη" μας έφαγε ban.
Θα σας παρακαλούσα να ακολουθείτε μια βασική αρχή του internet: Μην απαντάτε σε κακόβουλους χρήστες, τους προκαλείτε περισσότερο.
"Don't feed the troll" όπως πολύ σωστά έγραψε και η MariaM
Mέχρι να αναλάβουμε δράση και να τους αποκλείσουμε, απλά αγνοήστε τους!
Peace και προχωράμε!
purple έγραψε:Λοιπον επειδη και εμενα μου τρεχουν απο παντου τα λεφτα και δεν ξερω πραγματικα τι να τα κανω θα σας στειλω ρε κοριτσια μερικα εκατομμυριακια να βολευτειτε....
αντε φιλακια,με περιμενει ο προσωπικος μου γυμναστης στο 1ο οροφο του σπιτιου μου ,στο χωρο του γυμναστηριου για πρωινη γυμναστικη και μετα εχω ραντεβου για καφε στο Κολωνακι....χα χα χα αχ!!!!!!!!!!
florentiab έγραψε:purple έγραψε:Λοιπον επειδη και εμενα μου τρεχουν απο παντου τα λεφτα και δεν ξερω πραγματικα τι να τα κανω θα σας στειλω ρε κοριτσια μερικα εκατομμυριακια να βολευτειτε....
αντε φιλακια,με περιμενει ο προσωπικος μου γυμναστης στο 1ο οροφο του σπιτιου μου ,στο χωρο του γυμναστηριου για πρωινη γυμναστικη και μετα εχω ραντεβου για καφε στο Κολωνακι....χα χα χα αχ!!!!!!!!!!
φαντάζομαι οτι θα σε πάει ο σωφέρ με τη λίμο στο Κολωνάκι. δεν περνάτε να πάρετε και εμένα γιατί έχω δώσει ρεπό στον δικό μου?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Θέλω ένα εκατομμύριο ευρώ....!!! (ή και περισσότερα :) )
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης