Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
nopi30 έγραψε:
fdespoina έγραψε:κι εγω το ιδιο θα εκανα!!αν ξυπνουσε θα το κοιμιζε η μαμα σου;;;; οταν ειναι γκρινιαρικα ολοι κανουν στην παντα !!! μονο για επιδειξη ;;;

Συμφωνω απολυτα, οταν γκρινιαζουν "πηγενε στη μανα σου" λενε.
Εγω δεν το εκριβα γενικα και ηρθαν σπιτι και τον ειδαν και στο καροτσι ποτε δεν το ειχα σκεπασμενο ετσι ωστε να μην μπορει κανεις να τον δει. Δε μ' αρεσει η υπερβολη γενικα ουτε στην εγκυμοσυνη ουτε μετα τη γεννηση του παιδιου.
Πιστευω οτι απλα καποιοι ανθρωποι θελουν να δειξουν την χαρα τους. Πριν γινω μαμα δεν ηξερα και ηθελα να πιασω τα μωρακια και να τα παιξω, τωρα ομως ρωταω "μπορω". Και εννοειτε οτι δεν εχω πει ποτε σε καμια ξεσκεπασε το μωρο να το δω, αν ειναι δυνατον. Απλα η μαμα σου ειναι πολυ χαρουμενη με το εγγονι και θελει να το δειξει να το φωναξει οτι εχει εγγονι.
Οσο για το θορυβο δεν ειναι χουι το να ξυπναει με αποτομους θορυβους ειναι φυσιολογικο και ανθρωπινο. Και ο δικος μου με φασαρια κοιμοταν, αλλά αλλο η φασαρια και αλλο το να ακουστει ενα μπαμ δυνατο στα καλα καθουμενα. Εννοειτε πως θα τρομαξει και θα ξυπνησει και μετα θα ειναι γκρινιαρικο.
Οποτε "στριντζουλινι" καλα εκανες και ετσι να συνεχισεις! Εμεις οι μανες τα τραβαμε ολα...

"στριντζουλινι" I like!!!!

xazomammy

xazomammy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φυσικά και δεν είσαι κοριτσάκι μου! Το ξέρεις άλλωστε..απλά η μανούλα σου απο ενθουσιασμό ηθελε να δείξει την εγγόνα της. Στο εχω πει κ άλλες φορές, είσαι μια υπέροχη μανούλα (κ μεταξυ μας το ξέρεις Wink)..κ οι μανούλες πάντα ξέρουν τι είναι καλύτερο για τα μωράκια τους!
Ασχετο αλλά χαιρομαι πολύ που ξεκινησατε να κοιμάστε κ στις βραδινές βολτούλες! Καλή αρχή φιλενάδα!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΙΤΖΩ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΙΞΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΒΙΟΛΙ,ΜΗΝ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ. Είμαι 'Στρίντζω'; τι θα κανατε στη θεση μου; - Σελίδα 2 654316

ζουμπι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα συμφωνησω κ εγω με τις περισοτερες κοπελες που απαντησαν.Καμια σχεση με στριντζω δεν εχεις!
Αλλα ξερετε τι με θυμωνει τοσο;;;Οτι κ οι μανδες μας κ η καθε γυναικα που εχει γινει μανα κ ξερει πως ειναι να εχεις μωρο...ως δια μαγειας τα ξεχνανε ολα!!!Και αρχιζουν την κριτικη.Αυτο μιλαμε μου τη βιδωνει!!!Τα ιδια περνουσα κ εγω οταν ειχα την κορη μου μικρη κ μη νομιζετε ακομη κ τωρα που το παιδι εχει φτασει πια τα 8 ωρες-ωρες,ολοι οι αλλοι ειναι οι καλοι κ εγω η τρελη κ η στριμενη!Και το λενε κ μπροστα στο παιδι...εκει να δεις...
Τιποτα,απλα δεν δινω πια σημασια.Εγω κανω αυτο που μου λεει το ενστικτο μου να κανω κ ασ'τους να κουρευονται..ε...αμα πια!!!! Very Happy

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουμπι έγραψε:Θα συμφωνησω κ εγω με τις περισοτερες κοπελες που απαντησαν.Καμια σχεση με στριντζω δεν εχεις!
Αλλα ξερετε τι με θυμωνει τοσο;;;Οτι κ οι μανδες μας κ η καθε γυναικα που εχει γινει μανα κ ξερει πως ειναι να εχεις μωρο...ως δια μαγειας τα ξεχνανε ολα!!!Και αρχιζουν την κριτικη.Αυτο μιλαμε μου τη βιδωνει!!!Τα ιδια περνουσα κ εγω οταν ειχα την κορη μου μικρη κ μη νομιζετε ακομη κ τωρα που το παιδι εχει φτασει πια τα 8 ωρες-ωρες,ολοι οι αλλοι ειναι οι καλοι κ εγω η τρελη κ η στριμενη!Και το λενε κ μπροστα στο παιδι...εκει να δεις...
Τιποτα,απλα δεν δινω πια σημασια.Εγω κανω αυτο που μου λεει το ενστικτο μου να κανω κ ασ'τους να κουρευονται..ε...αμα πια!!!! Very Happy

Κάτσε να δεις εγώ πόσο στρίντζω έχω να γίνω και δεν το θέλω αλλά με αναγκάζουν... Έτσι και μετακομίσουμε στο σπίτι που φτιάχνουμε πάνω από το πατρικό μου θα δώσω στην μάνα μου ραβασάκι με τις δέκα δικές μου εντολές, γιατί είναι ικανή να κάνει αρμένικες επισκέψεις και να δελεάζει και το παιδί να κατεβαίνει κάτω, που δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. Για αυτό αυτά θα κοπούν με τελεσίγραφο πριν καν ξεκινήσουν! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ζουμπι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
ζουμπι έγραψε:Θα συμφωνησω κ εγω με τις περισοτερες κοπελες που απαντησαν.Καμια σχεση με στριντζω δεν εχεις!

Κάτσε να δεις εγώ πόσο στρίντζω έχω να γίνω και δεν το θέλω αλλά με αναγκάζουν... Έτσι και μετακομίσουμε στο σπίτι που φτιάχνουμε πάνω από το πατρικό μου θα δώσω στην μάνα μου ραβασάκι με τις δέκα δικές μου εντολές, γιατί είναι ικανή να κάνει αρμένικες επισκέψεις και να δελεάζει και το παιδί να κατεβαίνει κάτω, που δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. Για αυτό αυτά θα κοπούν με τελεσίγραφο πριν καν ξεκινήσουν! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Σωστηηηη!!!Συμφωνω απολυτως!! Wink Wink

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το κάθε παιδάκι έχει το πρόγραμμα του και δεν μπορεί κανένας να το χαλάει και ειλικρινά απο τους δικούς μας ανθρώπους έχουμε την απαίτηση να το καταλαβαίνουν περισσότερο γιατί μην μου πείτε ότι οι μαμάδες μας αφενός δεν βλέπουν τη περνάμε με τα παιδιά μας και αφετέρου ξέχασαν τόσο γρήγορα όταν μας είχαν παιδιά τι πέρναγαν ; Γιατί το θυμούνται μερικές φορές και λένε :εσύ να δεις τη μου έκανες; Δεν ξέρω εγω σαν άτομο είμαι πολύ ελεύθερη πολύ άνετη να φανταστείτε 8 ημερών ήταν ο Σταύρος μου και είχε έρθει ο αδερφός μου με τη νύφη μου και είχαμε παραγγείλει σουβλάκια και είχαμε βάλει μουσική το μωρό δίπλα κοιμόταν στο δωμάτιο και πήγαινα και το έβλεπα (είχα και την ενδοεπικοινωνία ) δεν κράτησα σαραντισμό και άλλά τέτοια δεν είχε κάποιο πρόβλημα το μωρό αλλά είχα πει σε όλους να έρθετε αλλά να είστε καλά και βέβαια τις ώρες τις κανόνιζα εγώ.Μερικά μωρά θέλουν απόλυτη ησυχία σεβαστό και αυτό δηλαδή τι επειδή εγώ μεγάλωσα το δικό μου σε φασαρία έπρεπε να πάω στη φίλη μου που ήταν προώρο το μωρό της και να το πάρω αγκαλιά ; και να του μεταδώσω οτιδήποτε μπορεί να έχει ο τότε χρονος φιός μου ; πήγα μετά και το είδα δεν έγινε τίποτα πάνω απο όλα για μένα σημασία έχει η ασφάλεια του μωρού αλλά και η ηρεμία της μαμάς .
MAYA η μαμά σου αλήθεια πως κοιμάται με ησυχία η όχι για πήγαινε μια μέρα την ωρα που κοιμάται και ρίξε κάτω ένα καπάκι κατσαρόλας ακριβώς δίπλα της να δούμε τη θα σου πει ;άντε γιατί μερικές φορές ξεχνάμε πολύ εύκολα και μετά μας λένε και ΣΤΡΙΝΤΖΩ

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βάνια ανέφερες την λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ και είναι πολύ μεγάλη κουβέντα... Νομίζω πως αυτό που λείπει είναι ο σεβασμός αφενώς στις ανάγκες του παιδιού (βλ. "έλα μωρέ και τι έγινε άμα το ξυπνήσω να παίξω λίγο, βάρδια θα πάει;...") και αφετέρου στις επιλογές της μαμάς του μωρού σε ότι αφορά το παιδί της, που επιλέγουν να τις αντιμετωπίζουν με πολύ χαλαρότητα... (δεν έχει σημασία αν το κάνουν εσκεμένα ή όχι). Αλλά το χειρότερό μου εμένα είναι η φράση: " Εγώ παιδί δεν μεγάλωσα; Εσένα ποιος σε μεγάλωσε;" Το ακούω από τους γονείς μου, συχνά! Συγχέουν τους ρόλους!!! Ναι αυτοί με μεγάλωσαν, αλλά τώρα θέλω και εγώ να μεγαλώσω το δικό μου με το δικό μου ξεχωριστό τρόπο. Προσπαθούν να γίνουν "γονείς" στο δικό μου παιδί επειδή όπως λένε "ξέρουν να μεγαλώνουν παιδιά"... Εγώ τότε τι ρόλο παίζω;;; Ε, όχι! Αυτοί είναι δικοί μου γονείς και στο παιδί μου είναι παππούδες και ο ρόλος τους είναι συμπληρωματικός, είναι ρόλος κομπάρσου. Πώς θα το κάνουμε δηλαδή; Γι΄ αυτό πολύ σωστά ανέφερες τη λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Σεβασμός δεν υπάρχει! Ε, θα τον κερδίσω με το ζόρι και εγώ!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Βάνια ανέφερες την λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ και είναι πολύ μεγάλη κουβέντα... Νομίζω πως αυτό που λείπει είναι ο σεβασμός αφενώς στις ανάγκες του παιδιού (βλ. "έλα μωρέ και τι έγινε άμα το ξυπνήσω να παίξω λίγο, βάρδια θα πάει;...") και αφετέρου στις επιλογές της μαμάς του μωρού σε ότι αφορά το παιδί της, που επιλέγουν να τις αντιμετωπίζουν με πολύ χαλαρότητα... (δεν έχει σημασία αν το κάνουν εσκεμένα ή όχι). Αλλά το χειρότερό μου εμένα είναι η φράση: " Εγώ παιδί δεν μεγάλωσα; Εσένα ποιος σε μεγάλωσε;" Το ακούω από τους γονείς μου, συχνά! Συγχέουν τους ρόλους!!! Ναι αυτοί με μεγάλωσαν, αλλά τώρα θέλω και εγώ να μεγαλώσω το δικό μου με το δικό μου ξεχωριστό τρόπο. Προσπαθούν να γίνουν "γονείς" στο δικό μου παιδί επειδή όπως λένε "ξέρουν να μεγαλώνουν παιδιά"... Εγώ τότε τι ρόλο παίζω;;; Ε, όχι! Αυτοί είναι δικοί μου γονείς και στο παιδί μου είναι παππούδες και ο ρόλος τους είναι συμπληρωματικός, είναι ρόλος κομπάρσου. Πώς θα το κάνουμε δηλαδή; Γι΄ αυτό πολύ σωστά ανέφερες τη λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Σεβασμός δεν υπάρχει! Ε, θα τον κερδίσω με το ζόρι και εγώ!
και όχι μόνο αυτό λες ότι το κάνουν απο άγνοια η επειδή λαχταρούν που είναι μωρό και θέλουν να το παίξουν λες θα μεγαλώσει και θα αλλάξουν αμ δε ; εμένα ξέρουν ότι ο Σταύρος με το διάβασμα έχει θέμα έχουμε την ρημάδα την απόσπαση προσοχής και τουςεχω πει το πρωι να με παίρνετε που είμαι μόνη αλλά απο της 2,00 -9,00 το βράδυ μην παίρνετε τηλ. θα σας παίρνω εγώ γιατί μπορεί να τελειώσουμε στις 5 στις 7 δεν έχουμε συγκεκριμένη ωρα και όμως θα πάρουν τηλ. ότι ωρα τους έρθει (κυριως η πεθερά ) και για ηλιθιότητες .... Αφού δνε καταλάβαιναν το βγάζω και εγω απο τη πρίζα και τελειώνει η ιστορία και μετά λένε σε έπαιρνα αλλά δεν είσασταν εκει και εγω λέω την αλήθεια το είχα βγάλει για να διαβασουμε και στραβώνει αλλά σκασίλα μου

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
MariaM έγραψε:Βάνια ανέφερες την λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ και είναι πολύ μεγάλη κουβέντα... Νομίζω πως αυτό που λείπει είναι ο σεβασμός αφενώς στις ανάγκες του παιδιού (βλ. "έλα μωρέ και τι έγινε άμα το ξυπνήσω να παίξω λίγο, βάρδια θα πάει;...") και αφετέρου στις επιλογές της μαμάς του μωρού σε ότι αφορά το παιδί της, που επιλέγουν να τις αντιμετωπίζουν με πολύ χαλαρότητα... (δεν έχει σημασία αν το κάνουν εσκεμένα ή όχι). Αλλά το χειρότερό μου εμένα είναι η φράση: " Εγώ παιδί δεν μεγάλωσα; Εσένα ποιος σε μεγάλωσε;" Το ακούω από τους γονείς μου, συχνά! Συγχέουν τους ρόλους!!! Ναι αυτοί με μεγάλωσαν, αλλά τώρα θέλω και εγώ να μεγαλώσω το δικό μου με το δικό μου ξεχωριστό τρόπο. Προσπαθούν να γίνουν "γονείς" στο δικό μου παιδί επειδή όπως λένε "ξέρουν να μεγαλώνουν παιδιά"... Εγώ τότε τι ρόλο παίζω;;; Ε, όχι! Αυτοί είναι δικοί μου γονείς και στο παιδί μου είναι παππούδες και ο ρόλος τους είναι συμπληρωματικός, είναι ρόλος κομπάρσου. Πώς θα το κάνουμε δηλαδή; Γι΄ αυτό πολύ σωστά ανέφερες τη λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Σεβασμός δεν υπάρχει! Ε, θα τον κερδίσω με το ζόρι και εγώ!
και όχι μόνο αυτό λες ότι το κάνουν απο άγνοια η επειδή λαχταρούν που είναι μωρό και θέλουν να το παίξουν λες θα μεγαλώσει και θα αλλάξουν αμ δε ; εμένα ξέρουν ότι ο Σταύρος με το διάβασμα έχει θέμα έχουμε την ρημάδα την απόσπαση προσοχής και τουςεχω πει το πρωι να με παίρνετε που είμαι μόνη αλλά απο της 2,00 -9,00 το βράδυ μην παίρνετε τηλ. θα σας παίρνω εγώ γιατί μπορεί να τελειώσουμε στις 5 στις 7 δεν έχουμε συγκεκριμένη ωρα και όμως θα πάρουν τηλ. ότι ωρα τους έρθει (κυριως η πεθερά ) και για ηλιθιότητες .... Αφού δνε καταλάβαιναν το βγάζω και εγω απο τη πρίζα και τελειώνει η ιστορία και μετά λένε σε έπαιρνα αλλά δεν είσασταν εκει και εγω λέω την αλήθεια το είχα βγάλει για να διαβασουμε και στραβώνει αλλά σκασίλα μου

Και πολύ καλά κάνεις!!! Έτσι θέλει άμα το "ξεχνάνε" τώρα είναι σίγουρο ότι θα το θυμούνται. Το είπα και πιο πάνω. Μου τη σπάει όταν βάζουν το "εγώ" τους πιο πάνω από το παιδί. Σαν την μάνα (και τον πατέρα στην δική μου περίπτωση) κανένας!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια εγω το είχα πολύ αγχος πως θα ήταν οι γιαγιάδες και οι παππούδες στο παιδί, ευτυχώς σε εμάς υπάρχει το στοιχείο του σεβασμού και η μαμά μου και η πεθερά μου θα μου κάνουν πρώτα μια αναπ στο κινητο και αν μπορώ τις παίρνω, τις προάλλες η πεθερά μου είχε μέρες να δεί το παιδί και οταν ήρθε σπίτι κοιμοταν..ηρθε με μια λαχτάρα και χαρα να το δεί και το μικρούλι κοιμόταν και της λεω θα το ξυπνησω σε λίγο να το δείς και μου λέει......οχι οχι μην το ξυπνάς το παιδί δεν είναι σωστο να του χαλάσουμε τη ηρεμία και τον ύπνο του και της απαντω δεν πειραζει μωρε θα το ξυπνησω εχεις πολλές μέρες να το δείς και μου λέει πάλι οχι οχι θα το δω την επόμενη......
Επίσης η μαμά μου είναι αυστηρή πολύ και δεν θέλει το παιδί να μάθει αγκαλιές και οταν πάνε να το βγάλουν απο το καρότσι οταν κλαιεί τους φωνάζει όλους, το ηρεμεί το παιδί και μέσα στο καρότσι με τραγουδακια και παιχνιδάκια και αυτό σκάει στα γέλεια μετά!!!

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πας καλα καλε????????? Στριντζω επειδη δεν αφηνεις να σου πασπατευουν το παιδι την ωρα που ΚΟΙΜΑΤΑΙ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Εμενα επρεπε να εβλεπες! Εννοειται οτι πλεναν χερια πριν την παρουν αγκαλια, οτι απαγορευοταν να της πιανουν τα χερακια που τα εβαζε στο στοματακι της, οτι δεν τους αφηνα να το φτυνουν (αηδια) ή να πλησιαζουν τη μουρη και τα χνωτα τους στο προσωπακι της! Και ας με ελεγαν οπως ηθελαν. Αν δεν μπορουν αυτοι να καταλαβουν τι πρεπει και τι οχι σε ενα μωρο, δε θα σκασω εγω!!!!! Είμαι 'Στρίντζω'; τι θα κανατε στη θεση μου; - Σελίδα 2 875502 Είμαι 'Στρίντζω'; τι θα κανατε στη θεση μου; - Σελίδα 2 875502 Είμαι 'Στρίντζω'; τι θα κανατε στη θεση μου; - Σελίδα 2 875502

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο νενεν και πολύ καλά έκανες και αυτό με τα χεράκια τι κόλλημα έχουν με τα χεράκια, εμένα ο μικρός όταν ήταν 3 μηνών κόλλησε μυκητες στο στοματακι του οχι τι λέω πιο μικρό ήταν ακόμη, τωρα όποιος πάει να του πιάσει τα χεράκια λέω μηηη και δεν δίνω δεκάρα αν τσαντίζονται!!

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kala prepei na deite emena skiniko 123454321 me tin pethera mou katevike xtes na dei to paidi kai ekei pou o dikos mou ekane gelia xares tou leei sto paidi na se parw agkalitsa (otan ton pernei agkalia afto vazi ta klamata sinexeia kai ginete katakokinos kai re koritsia kanw meta posi wra na ton iremisw)kai na pame panw?xwris na mas rwtisei prwton kai simantiko kai tis lew oxi kai ginaei me ena ifos kai mou leei giati?? kai tis lew den iparxei giati ,giati to lew egw giati sto paidi mou koumantw kanw egw oxi esu,kai tsantistike kai tis lew feugwntas na sou dwsw kai ksidi ena mpoukali pou exw gia na peis ligo!re koritsia adiko exw??i eime isteriki me to paidi mou?

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zouzounaki 24 έγραψε:kala prepei na deite emena skiniko 123454321 me tin pethera mou katevike xtes na dei to paidi kai ekei pou o dikos mou ekane gelia xares tou leei sto paidi na se parw agkalitsa (otan ton pernei agkalia afto vazi ta klamata sinexeia kai ginete katakokinos kai re koritsia kanw meta posi wra na ton iremisw)kai na pame panw?xwris na mas rwtisei prwton kai simantiko kai tis lew oxi kai ginaei me ena ifos kai mou leei giati?? kai tis lew den iparxei giati ,giati to lew egw giati sto paidi mou koumantw kanw egw oxi esu,kai tsantistike kai tis lew feugwntas na sou dwsw kai ksidi ena mpoukali pou exw gia na peis ligo!re koritsia adiko exw??i eime isteriki me to paidi mou?

Όχι κοπέλα μου μη σκας. Ε δε της έφτανε που θα το έπαιρνα αγκαλιά; Ήθελε να το πάρει καισπίτι της χωρίς να ρωτήσει; Τι να πω...

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki mou afto den einai tpt mposta sta afta pou kanei!!

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maya έγραψε:Κορίτσια θα ήθελα τη γνώμη σας. Η μικρή μου κοιμάται δύσκολα και αν κάποιος την ξυπνήσει ενώ κοιμάται, ακόμα και αν την ακουμπήσει, ξυπνάει και μου βγάζει την ψυχή να την ξανακοιμήσω. Σήμερα την κοίμησα για βράδυ στο καρότσι και πρώτη φορά μετά από 9 μήνες πήγαμε όλοι μαζί για φαγητό μαζί με τον άντρα μου και τους γονείς μου. Η μπέμπα κοιμόταν όλη την ώρα και τη σταύρωνα, δεν το πίστευα. Είχα σκεπάσει το καρότσι με μια κουβέρτα και όταν ψιλοξυπνούσε, έκλεινε πάλι τα μάτια της και ξανακοιμόταν. Σε κάποια φάση έρχεται μια γνωστή, μιλάει με τη μάνα μου και θέλει να ξεσκεπάσω την μπέμπα για να 'τη δει'. Της λέω οτι δε γίνεται, γιατί τώρα κοιμάται. Ε, η μάνα μου με έκραξε και με είπε στραβή και στρίντζω και υπερβολική που δεν άφησα την κυρία να δει το μωρό. Που συνήθως αρχίζουν να του χαιδέυουν χέρια πόδια μάγουλα και αρχίζουν τα επιφωνήματα και μου την ξυπνάνε και μετά άντε να την ξανακοιμήσω εγώ, που είναι όλο γκρίνια έτσι και την ξυπνήσουν. Και επίσης μου τη δίνει αυτό το 'να δείξουμε το παιδί στον κόσμο, να το ξεσκεπάσουμε να το δει η κυρία κλπ. Τι είναι καλέ το παιδί? Βιτρίνα? Πείτε μου σας παρακαλώ, αν είμαι υπερβολική, αλήθεια πείτε μου και θα το δεχτώ και θα το διορθώσω.. Είμαι?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Maya ΜΟΥ.. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ "ΣΤΡΙΝΤΖΩ" ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ! ΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις