126 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! Κυρ Απρ 10, 2011 12:27 pm
GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΕ ΕΣΑΣ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΕ ΕΣΑΣ.
GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΕ ΕΣΑΣ.
Vivian έγραψε:
Εμενα μολις κοιμηθηκε η μικρη, για τον μικρο δεν περνω ορκο!!! Τι κανεις Γεωργια μου;
Ήρια έγραψε:
ΤΖΩΩΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ?!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Kalliopi έγραψε:ΝΑ'ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..................
ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;
Tziz έγραψε:Καλησπέρα κοπελιές!!
Εμένα η μικρή βγήκε από το πρόγραμμα σήμερα και ξενυχτάμε...
Έχουμε και παρέα και πλακώνονται στο xbox ο άντρας μου με το φίλο του.
Εγώ έγραφα για την πεθερά μαζί με τη φίλη μου!!!
Όλα καλά????
GEODATOU έγραψε:Vivian έγραψε:
Εμενα μολις κοιμηθηκε η μικρη, για τον μικρο δεν περνω ορκο!!! Τι κανεις Γεωργια μου;
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΝΟΜΙΖΩ!!!!ΕΔΩ ΘΑΒΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΦΕΪΣ.ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΩΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!Ήρια έγραψε:
ΤΖΩΩΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ?!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΠΑ,ΓΛΥΚΙΑ ΟΠΤΑΣΙΑ( ΣΡΛΟΥΠ) ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ!!!!!Kalliopi έγραψε:ΝΑ'ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..................
ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΣΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ( ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΤΙΣ ΦΩΝΑΚΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ).ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΟΣ ??Tziz έγραψε:Καλησπέρα κοπελιές!!
Εμένα η μικρή βγήκε από το πρόγραμμα σήμερα και ξενυχτάμε...
Έχουμε και παρέα και πλακώνονται στο xbox ο άντρας μου με το φίλο του.
Εγώ έγραφα για την πεθερά μαζί με τη φίλη μου!!!
Όλα καλά????
ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΨΥΧΟΥΛΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΣΟΥ!!ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΜΑ...ΔΥΣΚΟΛΟ!!!
naysika έγραψε:γεια σας κοριτσιααααα!!τη κανεται?εγω εδω παλευω ακομα με την Ναυσικα να κοιμηθη!!τα νευρα μου!!
Chrisi έγραψε:Καλημερούδια και πάλι εδώ κοντά σας μετά από πέντε σχεδόν μηνες
vasoula έγραψε: Καλημέρα chrissi γιατί χάθηκες 5 μήνες;; έκανες μωράκι??
ΜΑΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩ!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ;;;;Μιλουπακι έγραψε:καλημερα κοριτσια, νυσταζωωωωωωω βασουλα οντως ο μικρος ειναι απιστευτος!! τρομερη φατσα!!!
Χρυση μου καλως ηρθες και παλι!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης