376 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! Τρι Απρ 12, 2011 5:03 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:βασικα παρεβλεψα να πω πως η μαγειρικη ειναι το χειροτερο μου με σκοτωνει να το πω ;;;; με κουραζει αφανταστα να το πω ;;; δεν το κανω με ορεξη και με ευχαριστηση ............. αναγκαστικα το κανω ! σαν αγγαρεια
εγω δεν εχω προβλημα αρκει να μου λυσεις την αιωνια απορια "τι να μαγειρεψω σημερα"!!!!!!!!!!!!αν το κανεις αυτο για μενα θα σου στελνω καθε μερα ταπερακια!!!!! και θα ειμαστε και οι 2 ευχαριστημενες!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Athin@ έγραψε:
Ήρθε και ο υδραυλικός και απο την ώρα που είπαν να σταματήσουμε τα νερά άρχισα να κατουριέμαι. Α στο καλό.
ενα παμπερ Νο4 στην αθηνα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
vasoula έγραψε:
Αχ μη μιλατε για σίδερο, θα τα βάλω όλα σε 2 σακούλες και θα τα στείλω στην πεθερά μου για σίδερο, σιδερωνει και καλά η άτιμη στην τσαλάκα χαχαχαχα
δε θα στα κανει ειμαι σιγουρη!εδω περιμενετε τσουναμι η τσακιση σας ελειπε!!!χαχαχαχαχα!!!
Μαρία έγραψε:καλά μιλάμε οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίο ρυθμό,δεν τις προλαβαίνω έτσι? εχτές μιλάγαμε για χειρουργείο την Παρασκευή, σήμερα για χειρουργείο την Πέμπτη και μόλις τώρα μάλλον αποκλείσαμε την μέθοδο στο Μετροπόλιταν γιατί μίλησε η κουνιάδα μου με μία γιατρό που τον παρακολουθούσε τον πεθερό μου στο θέμα συκώτι και της είπε μην κάνεις το λάθος και πας στον Χατζηγιαννάκη, δούλευα παλιά μαζί του, ο άνθρωπος είναι σφάχτης δεν ξέρει να χειρουργεί συκώτι!
φτου και από την αρχή τώρα!
κι εγω κατι τετοιο επαθα,ο γιατρος που θα χειρουργουσε το θειο μου πηγε σε μια νυχτα τσιμπητος στο αφγανισταν!!!
Chrisi έγραψε:Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι επειδή όπως ξέρετε έχει λίγους μήνες να μπω νομίζω ότι λείπουν καποιες που πήγαν ξέρει καμιά Η Φαίη, η Βερονίκη και άλλες που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Η Γεοδάτου(Γεωργία) βλέπω ότι είναι συνδεδεμένη αλλά δεν μιλά
η γεωργια δε μας μιλαει μας κραταει μουτρα!γιατι ανοιξε η μαρια μπουζουξιδικο και τα πρωτα ονοματα ειμαστε η δημητρα(ηρια) κι εγω!!!!
Ήρια έγραψε:Athin@ έγραψε:Μου τα έχουν κάνει π**τ@ν@ οι υδραυλικοί εδω μέσα. Ευτυχώς τελειώνουν απο μένα και ευτυχώς που ανέλαβαν τη Γωγώ η κυρία δίπλα με την κόρη της γιατί είχα κι αυτή να θέλει ντε και καλά να πάει να τους βοηθήσει.
Αθηνα , μην κοβεις το μέλλον του παιδιου , μπορεις να της αρεσει το επαγγελμα!! χα χα χα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
λες να μαθουμε στα παιδια μας να κανουν καμια τεχνη?γιατι δεν εχει μελλον η ιατρικη και η νομικη!νοσοκομεια κλεινουν απο τη μια και ο κοσμος δε θα εχει λεφτα για δικηγορους απο την αλλη.αλλα υδραυλικο θα καλεσεις τι θα κανεις?θα κατουρας στου γειτονα??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]