1 ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!! ΚΑΘΕΤΑΙ ΗΡΕΜΟ Η΄ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Τετ Απρ 13, 2011 1:03 am
CHRISTINEG
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια!! Θα ηθελα λιγο την δικη σας εμπειρια πανω στο θεμα αυτο. Απλα θα ηθελα να καταλαβω αν το δικο μου παιδι ειναι γκρινιαρικο οπως με ζαλιζουν ολοι ή ειναι κατι φυσιολογικο αυτο που ζω.Που λετε αγαπημενες εχω ενα κοτιτσακι 4 μηνων. Ειναι αψογο το καημενο, κοιμαται τα βραδια, τρωει το γαλατακι του, ειναι απιστευτα χαμογελαστο. Το θεμα λοιπον ξεκιναει οταν θα παμε για παραδειγμα για καφε πχ σε καφετερια. θελω να πω οτι οταν παμε βολτα σε σπιτια ειναι μια χαρουλα! οταν ομως παμε σε καφετερια γινεται γκρινιαρα!! Η αληθεια ειναι οτι μαζευομαστε 4 5 ζευγαρια με 2-3 παιδια , αλλα δεν ξερω αν αυτο της δημιουργει πανικο!! και οπως καταλαβαινεται ολοι λενε τι γκρινιαρα που ειναι λες και ολοι οι υπολοιποι εχουν τα αψογα παιδια!! τεσπα!! Προχθες πηγαμε σε παιδοτοπο για τα γενεθλια της ξαδελφουλας της!! Στην αρχη αψογη, εφαγε κοιμηθηκε!! Στην συνεχεια με τον πανικο (ειχε 50 ατομα καλεσμενους με παιδακια περα δωθε) ξυπνησε το μωρο μου κλαιγοντας και αρχισε την γκρινια!! Να προσθεσω οτι εχουν ξεκινησει να μας πονανε και τα ουλα λογω δοντιων οποτε ενας λογος παραπανω! Οποτε ολοι αρχισαν να λενε οτι ειναι γκρινιαρα οτι δεν εχει συνηθισει κοσμο και τετοιου ειδους σχολια! Στεναχωριεμαι γιατι ουσιαστικα το παιδι μονη μου το μεγωλωνω , ο μπαμπας μας δουλευει πολυ και οι υπολοιποι λοιποι συγγενεις στα σπιτια τους! Θεωρω πως δικη μου ευθυνη ειναι το μεγαλωμα του παιδιου και κανενος αλλου ,αυτο πιστευω!!
Τελος παντων πεστε με καλε κοριτσια κανω κατι λαθος ? Ειναι οντως δειγματα αυτο οτι το παιδι μου ειναι γκρινιαρικο ενω ειναι αψογο αλλες τοσες φορες και περισσοτερες?
Τελος παντων πεστε με καλε κοριτσια κανω κατι λαθος ? Ειναι οντως δειγματα αυτο οτι το παιδι μου ειναι γκρινιαρικο ενω ειναι αψογο αλλες τοσες φορες και περισσοτερες?