26 Απ: Χτυπάει παιδάκια!! Παρ Απρ 15, 2011 7:50 am
mama_oresti
Σιωπηλή δύναμη
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 22 ΜΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ(17 ΜΗΝΩΝ) ΔΑΓΚΩΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
καλησπερα εμενα ο μεγαλος μου γιος αρχισε να χτυπαει τα παιδακια τα μικροτερα οπως και εσας χωρις λογο ενω με τα μεγαλητερα επαιζε μια χαρα ,στην αρχη τον μαλωνα,δεν καταλαβαινε γιατι ηταν πολυ μικρος ,απο τα πολλαοταν το εκανε αυτο τον εβαζα "τιμωρια" τον απομακρινα απο το παιδι δεν τον αφηνα για λιγο να παιξει μαζι του και του ελεγα οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει ,με τον καιρο και πολυ υπομονη πια δεν εχω προβλημαΔΕΣΠΟΙΝΑ.E έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!
Είμαι νέο μέλος και πολύ χαίρουμαι που μπήκα στην παρέα σας!!!Έχω και εγώ κορούλα 19 μηνών τώρα (07.09.2010) και το μήνυμα αυτό είναι λές και περιγράφω το δικό μου παιδί.Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχει αναπτύξει και η δικιά μου σε παιδάκια πάντα μικρότερα. Γενικότερα είναι πού κοινωνική αλλά μόλις βλέπει μικρότερα παιδιά στην αρχή πάει δίπλα του, να τα κάνει "μα" και εκεί που πρώτα τα φιλάει, τους δίνει και μια σφαλιαρίτσα. Την πρώτη φορά που το έκανε κόντεψα να βάλω τα κλάμματα, η συμπεριφορά αυτή δεν μου αρέσει καθόλου!!!Την πρώτη φορά βέβαια την τράβηξα προς το μέρος μου και της είπα οτι δεν είναι καθόλου καλό αυτό αλλά δεν βλέπω να πιάνει αυτό. Να είμαι πιο αυστηρή?Έχει αντιμετωπίσεια καμιά το πρόβλημα αυτό με θετικά αποτελέσματα???
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης