26 Απ: Καλημέρα από Χίο! Πεμ Ιουν 24, 2010 11:49 am
molly
Πανταχού παρούσα!
Why not?
Εγώ όποτε και να το κάνουμε είμαι μέσα πάντως....
Εγώ όποτε και να το κάνουμε είμαι μέσα πάντως....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Rinoula Vav έγραψε:[b]Kalhmera koritsia!!!Kai gw apo chio eimai!!!vera chiwtissa!!!me lene Eirhnh kai eimai 31 xronwn kai egkuos ston 7o mhna sthn prigkipissa mou!!![i]
despoinag έγραψε:Αχ φιλιά στο όμορφο νησάκι μας. Εγώ είμαι Αιγνουσιωτίνα (από Οιννούσες για όσες δεν κατάλαβαν) αλλά έχω να έρθω από τότε που γέννησα τα παιδάκια μου. Όλο με ρωτάνε πότε θα δούνε το νησί μου και δεν το παίρνουμε απόφαση.
Εμείς εκεί έχουμε ένα θεματάκι με το νερό και με τα παιδιά ζορίζομαι λίγο. Η μάνα μου με κοροϊδεύει. Μου λέει "εσύ που μεγάλωσες?? τώρα καλόμαθες?"
Ελπίζω του χρόνου να τα πάρω και να έρθουμε. Ετσι έχουμε πει.
Φιλιά σε όλες!
Despoinaki έγραψε:Rinoula Vav έγραψε:[b]Kalhmera koritsia!!!Kai gw apo chio eimai!!!vera chiwtissa!!!me lene Eirhnh kai eimai 31 xronwn kai egkuos ston 7o mhna sthn prigkipissa mou!!!
Καλή λευτεριά κοπέλα μου! Με ένα πόνο!! Άντε και σε 2 μήνες θα έχεις αγκαλιά την μπεμπούλα σου!!! Φιλιά πολλά!!
Mpempoura έγραψε:Καλημέρα!! Είμαι η Δέσποινα , 30 χρονών και είμαι από Χίο. Η μικρούλα μου γεννήθηκε στις 10/11/2009. Πρόσφατα ανακάλυψα το Blog και από τότε το διαβάζω καθημερινά! Σήμερα βρήκα χρόνο και για εγγραφή στο φόρουμ! Καλά ποστς σε όλους
υ.γ. Αυτό το emoticon είναι όλα τα λεφτά!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης