26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ? Κυρ Αυγ 14, 2011 8:30 am
kathrinkaterina
Η ψυχή της παρέας!
fotini31 έγραψε:εγω παντως ειμαι υπερ της λογοθεραπειας απο νωρις,να το βοηθησεις το παιδι οσο πιο εγκαιρα γινεται.στο λεω γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου,το παιδι ετοιμο για πρωτη δημοτικου και να ξεκιναει τοτε..ειπαμε υπομονη,τα προωρακια ειναι ιδιαιτερα παιδια,θελουν το χρονο τους χωρις αγχος.εγω πολλες φορες απογοητευομαι οταν επαναλαμβανω και 100 φορες κατι,π.χ δειξε μου τι θελεις και θα σου το δωσω και ο θανος να ουρλιαζει και να μην καταλαβαινω τι θελει..εκει χανω την υπομονη μου και στεναχωριεμαι..kathrinkaterina έγραψε:fotini31 έγραψε:κοριτσια εγω γεννησα στις 32 εβδομαδες το γιο μου 1820 γρ.και 46 εκ.εμεινε 17 ημερες θερμοκοιτιδα,ευτυχως ουτε μερα με οξυγονο(καναμε κ εμεις τις περιφημες ενεσεις).το μονο προβλημα μας ειναι ο χαμηλος αιματοκριτης αλλα το ρυθμιζουμε με σιδηρο κ στις αρχες ο πολυς ικτερος.τωρα ειναι 18 μηνων αλλα ρε κοριτσια δε λεει τιποτα,ουτε μαμα,ουτε μπαμπα,ψιλοαγχωνομαι..
καλησπερα φωτηνη και απο εμενα! εγω τον μικρο μου τον εκανα 34 βδομαδες 2400 52 εκ! δεν μπηκαμε πουθενα ουτε καν παρακολουθηση γιατι ειχαμε κανει τησ ενεσεισ απο πριν! λοιπον ειμαστε ειμαστε τωρα 30 μηνων 17 κιλα 1.10....αλλα δεν λεμε πολλα ουτε εμεισ δειχναμε 18 μηνων ουτε μαμα ουτε μπαμπα ουτε τιποτα! μολισ πατησαμε τα 2 τα ειπαμε ολα μαζεμενα! βεβαια ακομα δεν κανουμε προτασεισ με τιποτα πηγαμε και εμεισ σε λογοθεραπευτρια αλλα μασ ειπα οτι αφου αντιλανβανεται τα παντα αι συνθετες προτασεις π.χ πανω στον παγκο τησ κουζινασ εχει ενα πορτακαλι .πηγαινε φερτο μου.... αυτα τα κατανοη και τα εκτελει...αλλα και να μην τα εκανε παλι θα περιμεναμε μεχρι τα 3! και επειδη ειναι προωρακι μου ειπε θα του διναμε και αλλο χρονο! μην ανχωνεσαι ολα καλα θα πανε!
εγω το κηνηγησα να παω απο τωρα! καλα και εμεισ απο εξετασεισ φουλ δεν το συζηταμε.....εχω παει σε 4 διαφορετικους λογοθ. και ολοι μου λενε ελα μολισ κλεισει τα 3! εε τι να κανω και εγω...θα παω τοτε...