101 Απ: ΤΑΤΟΥΑΖ , ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??? Κυρ Ιουλ 03, 2011 4:15 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσια χτες το ξαναειπα στον αντρα μου για το τατουαζ κ ειναι κυριολεκτικα ανενδοτος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
grammatiki έγραψε:ειχα κανει ενα τατου πριν 6 χρονια και τωρα θελω οταν αποφασισω φυσικα το σημειο να κανω ενα που να αφορα τη μπεμπα μου.ο πονος ειναι σχετικος αναλογα τον ανθρωπο και φυσικα το σημειο.αυτο που εχω το εχω στη μεσα πλευρα του ποδιου απο αστραγαλο και πανω και δεν πονεσα καθολου μαλιστα κατα τη διαρκεια που μου το χτυπουσε επινα καφε και εκανα τσιγαρο.
tattooed_snowhite έγραψε:grammatiki έγραψε:ειχα κανει ενα τατου πριν 6 χρονια και τωρα θελω οταν αποφασισω φυσικα το σημειο να κανω ενα που να αφορα τη μπεμπα μου.ο πονος ειναι σχετικος αναλογα τον ανθρωπο και φυσικα το σημειο.αυτο που εχω το εχω στη μεσα πλευρα του ποδιου απο αστραγαλο και πανω και δεν πονεσα καθολου μαλιστα κατα τη διαρκεια που μου το χτυπουσε επινα καφε και εκανα τσιγαρο.
καπνιζες την ωρα της δερματοστηξης??????? απαραδεκτο!! ειναι σαν να καπνιζεις μεσα σε οδοντιατρειο!!!
ο χωρος πρεπει να ειναι απωστειρωμενος!!!
γεια σου Τζορτζια! μετα χαρας αν ερχοσουν να σου εκανα τατουαζ αλλα τωρα εχω σταματησει τη δουλεθα μεχρι να γεννησω, χρησιμοποιο αντισιπτικα και καθαριστικα χειρουργειου, και ειναι λιγο δυνατα δεν θελω να τα εισπνεω, ουτε να ''ανακατευομαι'' με το αιμα του αλλου, ενταξει εχο μασκα και γαντια αλλα και παλι μεχρι να γεννησω κανω διαλλειμα δουλειας, τωρα απλα ζωγραφιζω
grammatiki έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:grammatiki έγραψε:ειχα κανει ενα τατου πριν 6 χρονια και τωρα θελω οταν αποφασισω φυσικα το σημειο να κανω ενα που να αφορα τη μπεμπα μου.ο πονος ειναι σχετικος αναλογα τον ανθρωπο και φυσικα το σημειο.αυτο που εχω το εχω στη μεσα πλευρα του ποδιου απο αστραγαλο και πανω και δεν πονεσα καθολου μαλιστα κατα τη διαρκεια που μου το χτυπουσε επινα καφε και εκανα τσιγαρο.
ΣΤΟ ΤΖΙΜΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ?
καπνιζες την ωρα της δερματοστηξης??????? απαραδεκτο!! ειναι σαν να καπνιζεις μεσα σε οδοντιατρειο!!!
ο χωρος πρεπει να ειναι απωστειρωμενος!!!
γεια σου Τζορτζια! μετα χαρας αν ερχοσουν να σου εκανα τατουαζ αλλα τωρα εχω σταματησει τη δουλεθα μεχρι να γεννησω, χρησιμοποιο αντισιπτικα και καθαριστικα χειρουργειου, και ειναι λιγο δυνατα δεν θελω να τα εισπνεω, ουτε να ''ανακατευομαι'' με το αιμα του αλλου, ενταξει εχο μασκα και γαντια αλλα και παλι μεχρι να γεννησω κανω διαλλειμα δουλειας, τωρα απλα ζωγραφιζω
καταρχην δεν υπηρχε αιμα στο τατου μου ουτε και στα υπολοιπα τατου των φιλων μου που ξερω.και κατα δευτερον θεωρω οτι ο τζιμης και τα παιδια του τοσα χρονια που κανουν τατου κατι ξερουν και το κανουν ετσι αλλιως κατι θα μου ελεγαν,
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης