Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
421 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 421 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι το καλύτερο είναι ο θηλασμος και είναι ένα μεγάλο θεμα αυτό γιατί πολλές κοπέλεες δεν μπορούν να θηλάσουν όπως εγώ, τελείως απαγορευμένο για κάποιους λόγους!!!

Χθές πήγαμε για το εμβόλιο, μας είπε οταν πάει 5 μηνων και 20 ημερών να ξεκινήσουμε κρεμούλα και μόλις μπούμε στον 6 φρουτάκια!!!!

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ μεις τα ίδια, δεν θηλάσαμε, κ λίγο πριν λείσει τον εκτο μπήκαμε στο κουτάλι σχεδόν ίδια με την tziz
Δεν είναι παχουλό μια χαρά είναι, στα παιδιά κάτω του ενός έτους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δίαιτα, αναπτύσσετε ο εγκέφαλος, κ αν ξεφύγουν καποια δίνουν αντί για κρέμα γιαούρτι.. Η δικιά μου 10 μηνών είναι 9,5 κιλά κ ο παιδίατρος μου έχει πει πάντα να αφήνει γάλα στο μπουκάλι, με αποτέλεσμα να της φτιάχνω δυο μπουκάλια γάλα, το ένα δεν τη φτάνει!! Κ μεις μόνο γιωτης τρώμε,

Επειδή είσαι πρωτη φορά μαμά, να ξέρεις τα μωράκια από την φύση τους, τρώνε όσο χρειάζεται, οπότε αν σου τρώει λίγο, μην αγχωθείς, περίμενε το ζύγισμα.. Καλή αρχή!!

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
k egw exw akousei oti paxainei k h dikia mou einai mia xontroula k mish apla dn ths dinw suxna ,,, anti gia krema
mporeis na ths dineis faghto
soupitsa , poure , fusiko xumo p tha ths to ftiakseis esu ..

palia dn uphrxan autes oi kremes emas dn mas taizan dhladh
emena m leei h mhtera mou pws apo 4 mhnwn etrwga ta panda k kathe mera soupitsa einai pio ugieino
ftiakse ths esu krema poltopoihse eite frouta k vale kana mpiskoto h laxanika .. emena h mikrh mou trwei ta panda
sthn arxh ksinise k to frune logiko einai alla dn stamatas na ths dineis Smile
epishs otan arxizeis faghta to ksekinas siga siga gt dn tha mporei na kanei kaka aliws k tha zorizetai
epishs otan ksekiname fagakia ksekinas k to neraki Smile

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια πειτε μου λιγο, γιατι αλλοι ξεκινανε ως πρωτο φρουτο με μηλο και αλλοι με αχλαδι? ποια η διαφορα? εσεις τι κανατε? και γενικα τι αλλα φρουτα παιζουν? τα παντα εκτος φραουλα, πορτοκαλι, κτλ? και ποτε εμπλουτιζεται η φρουτοκρεμα?

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καταρχήν ο παιδίατρος μου είναι κατηγορηματικός στις αγοραστές φρουτόκρεμες κ σε οτιδήποτε με πρόσμειξη φρούτων.. ακόμα κ γιαούρτια όχι με φρούτα.. εμείς ξεκινήσαμε πρώτο αχλάδι στην κόρη, ενώ στον γιο πριν τρια χρόνια πρώτα μήλο.. έχει να κάνει με τις αλλεργίες κ καλύτερα πρώτα αχλάδι, το μήλο μόνο του λιώνει δύσκολα.. εμένα μου είχε απαγορέψει φράουλα κ σταφύλι μέχρι 18 μηνών άλλα έχω δυο παιδιά μες την αλλεργία.. πορτοκάλι 10 μηνών ξεκινήσαμε κ το κόψαμε γιατί κάναμε αλλεργία.. μετά από ένα χρόνο το ξαναφάγαμε χωρίς πρόβλημα.. Γενικά μου λέει όλα τα φρούτα ΕΠΟΧΗΣ επιτρέπονται, ο μικρός έφαγε καρπούζι κ πεπόνι 8 μηνων

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλλιόπη τα μωρά μας έχουν 3 μέρες διαφορά!!

fdespoina

fdespoina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μην αγχωνεσαι καλή μου , κι εμεις κιγο πριν τον 6 μηνα ξεκινησαμε κρεμουλα βανιλια και σιγα σιγα προστεθηκαν ολες οι τροφες στο διαιτολογιο μας , τωρα 7 μηνω και κατι θηλαζουμε ακομη πρωι βραδυ και τα υπολοιπα γευματα στερεες τροφες, πριν 2 βδομαδες που πηγαμε στο γιατρο ηταν 9860 και μας ειπε οτι ειναι σταθερος στην καμπυλη αναπτυξης του,

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 4Ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΠΟΛΥ..ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩΩΩ..ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΙΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ...ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΚΙΛΑ Κ 6 ΜΗΝΩΝ Κ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ.....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟ..ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ....ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ...

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Καλλιόπη τα μωρά μας έχουν 3 μέρες διαφορά!!

Very Happy ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ!!!! Razz
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό με την φράουλα το είπε και μια άλλη μανούλα...εμένα ο γιατρός μου είπε να του δίνω.Απλά να κάνω δοκιμή για τυχόν αλλεργίες.Δηλαδή μισή φράουλα την πρώτη μέρα και μετά ξανά την τρίτη μέρα.Όπως πρέπει να κάνω με όλα τα φρούτα,δοκιμαστικά.
Έτσι και έκανα,και ο μπέμπης από 11 μηνών την τρώει την φράουλα.

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula έγραψε: Καλησπέρα, μόλις μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε πως κρεμούλα θα του αρχίσουμε μετά τον 6ο γιατί λέει παίρνει βάρος το παιδί, αν του δώσουμε λέει απο τώρα θα το κάνουμε παχύσαρκο...το μωράκι μου είναι 5 μηνών παρά μια εβδομάδα και είναι στα 7 κιλά!!!
Δεν είναι πολύ αργά για κρεμούλα βρε κορίτσια;; Εχω προβληματιστεί λίγο τώρα!!
και εγω θ σ ελεγα ν ακουσεις τ παιδιατρο κ της αδερφης μ αργησε να φαει γιατι ηταν λιγο χοντρουλης κ τ ειχε πει ο παιδιατρος πως δ υπαρχει λογος ν τ φορτονουν τ παιδι δεν θ του προσφερε τιποτα η κρεμα ρυζαλευρο παρα μονο βαρος.σε αντιθεση με την κορη που ξεκινησαμε ριζαλευρο απο 4μιση μηνων γιατι δεν επερνε τ βαρος π θελαμε ενω τ θηλαζα μ ειχε πει η θ βαλουμε ξενο η κρεμα κ επελεξα εννοειτε τ κρεμα.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ειναι 5 μηνων κ μιας εβδομαδας στα ιδια κιλα με τον δικο σου κ ηδη ξεκινησαμε ριζαλευρο!!!!!!!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμείς επειδή είμασταν λιποβαρύς ξεκινήσαμε κρέμα βανίλια μόλις κλείσαμε το 4 μήνα εγω δεν θήλαζα έδεινα γάλα σκόνη και μόλις κλείσαμε το 5 μήνα πήραμε εβαπορέ γάλα ξεκινήσαμε νωρίς το φαί για να τον πιάσει 8 μηνών έτρωγε απο όλα εκτός απο ψάρι και όσπρια . Οι άναγκες κάθε παιδιού διαφερουν και πάιζει ρόλο το βάρος του παιδιού άλλες άναγκες έχει ένα μωρό 6 κιλά και άλλα 8 και ας είναι στον ίδιο μήνα.

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
errica του δινω νεράκι απο τώρα, διψούσε το παιδί κι έκλαιγε αλλά και η γιατρός μου είπε να του δώσω μετα την κρέμα!!!

artemis δίκιο έχει ο γιατρός σου αλλά να ξέρεις πως πια τα φρούτα είναι χάλια, τα περισσότερα εισαγωγής, επεξεργασμένα και όλο χημικά μέσα!!!

Ξεκινήσαμε λοιπόν πρίν 5 μέρες και τρώει του αρέσει αρκετά μου έδωσε την humana μήλο!!!!

Εντωμεταξύ να ρωτήσω βρε κορίτσια κάτι;;; Θέλει πολλές κουταλιές για πήξει η κρεμούλα και το κουτί στις οδηγίες αναφέρει πως ανακατεύεται με το πιρούνι εως οτου θέλετε να πήξει αλλά αυτή δεν πήζει με το ανακάτεμα, θέλει και αλλη κρέμα!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι ξεκινησα απο 4ο αυτη με τη βανιλια γιατι το ρυζαλευρο ειναι χαλια. ουτε ρωτησα γιατρο. μας εβλεπε καθε τελος του μηνα και εμεις μεγαλωναμε καθε αρχες οποτε οταν μου ταλεγε εγωτα ειχα κανει ηδη. κανεις δεν μου τοπε. μια μερα πηγα σουπερ και ειδα που γραφει απο τον 4ο οποτε την αγορασα. στο πρωτο τακανα αυτα ε..

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω πως ειναι πολυ νωρις απο τον 4ο αλλά εγώ έτσι και αλλιώς δεν κάνω τίποτα χωρίς την γιατρο γιατι το παιδακι ειναι πρόωρο και ειναι αλλεργικο!!!!
....και οι ξαδερφδες στι εκαναν οπως και εσυ και μια χαρα ειναι τα μωρακια!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε καλα δε την εδωσα τη κρεμουλα μολις μπηκε στον 4ο αλλα εκει μεσα. οχι δεν ειναι νωρις. μου ειχε πει κατι για ρυζαλευρο αλλα ειναι χαλια. απλα ειδα την κρεμα και λεω.. εε αφου υπαρχει και λενε απο 4ο οκ! Laughing

Maya

Maya
Κατ εμέ λένε οι κρέμες από τον 4ο για να πουλήσουν μερικές κρεμούλες ακόμα. Αλλιώς γιατί να ταίσεις ένα βρέφος που ακόμα δεν έχει καλά καλά το αντανακλαστικό της κατάποσης (και σπρώχνει την τροφή με τη γλώσσα προς τα έξω), δε μπορεί να καθίσει, δεν έχει δόντια, και υποτίθεται οτι η φύση του υπαγορεύει να θηλάζει για πάρα πολύ ακόμα γάλα μόνο το γάλα της μανούλας του??
Εγώ ξεκίνησα στον 6ο ταυτόχρονα με θηλασμό και πολύ χαλαρά καθόλου κρέμες εμπορίου,δεν αγχωνόμουν γιατί έλεγα αφού δεν έχει δόντια, της αρκεί το γάλα, μόνο λαχανικά φρούτα και μετά κρέας και κρέμες ατόφιων δημητριακών. Η μπέμπα ως τον 6ο ήταν εμφανώς 'χοντρούλα΄ μονο και μόνο με το μητρικό γάλα, στη θέση 80 της καμπύλης.. και που να της έδινα και κρέμες δηλαδή!~

marilu33

marilu33
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια με προβληματισατε τωρα !δηλ εγω τι να πω που ειναι 4 μηνων κ 8,5κ -70εκ;στον χρονο πανω θα αρχισει να τρωει κρεμες κλπ;η παιιατρος παντως δεν τον βρισκει παχυ(τα παιδια που θηλαζουν εχουν αλλη αναπτυξη λεει,μια χαρα ειναι κ δεν υπαρχει λογος να του δωσω τιποτ αλλο ακομα)

sofia 23/12/10

sofia 23/12/10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
geia sas koritsia emas pantos mas ksekinise ena ena kai ligo ligo ta frouta pentemisi minon kai eksimisi tha fame ta laxanika o logos pou den ta dinoun noritera einai gia tis alergies..oxi toso gia ta kila,,poso diladi mporei na paxinei ena moro apo frouta kai laxanika??entaksei i vanilia mporei na paxenei alla oxi ta frouta kai ta laxanika mono gia tis alergies mas eipe kai to vrisko sosto.ego toulaxiston kaliftika!

sofia 23/12/10

sofia 23/12/10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
geia sas koritsia emas pantos mas ksekinise ena ena kai ligo ligo ta frouta pentemisi minon kai eksimisi tha fame ta laxanika o logos pou den ta dinoun noritera einai gia tis alergies..oxi toso gia ta kila,,poso diladi mporei na paxinei ena moro apo frouta kai laxanika??entaksei i vanilia mporei na paxenei alla oxi ta frouta kai ta laxanika mono gia tis alergies mas eipe kai to vrisko sosto.ego toulaxiston kaliftika!

momirene

Εγω πιστευω πως πρεπει να κανεις οτι σου ειπε. Δεν ειναι αργα να φαει στον 7ο κρεμα. Παχυσαρκο δεν ειναι το μωρο σου και ουτε η παιδιατρος το πιστυει ομως μαλλον στο ειπε σαν προειδοποιηση. Εμενα 23 μηνων μου ειπε οτι ο μικρος ειναι 11800 και να προσεχουμε γιατι ενα παιδι 24μηνων εςιανι 12 κιλα. Φυσικα το ειπε για να μας συγκρατισει οχι οτι αμα γινει 12500 ειναι παχυσαρκο. Αλλωστε παιζει ρολο το υψος, το ποσο κινητε ενα μωρο. Μην σκας. Κανε λιγο υπομονη Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις