Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγώ είχα ένα παρόμοιο θέμα με μια φίλη μου. μάλιστα είμαστε φίλες πολλά χρόνια και με καθημερινή επαφή.
προς το τέλος της εγκυμοσύνης μου άρχισε να με αγνοεί παντελώς. σταμάτησε να με παίρνει τηλέφωνο, να κανονίζει να βγούμε κτλ. αυτό συνεχίστηκε για περίπου 1 1/2 χρόνο. και εγώ αισθανόμουν οτι δεν μπορούσα να πάω και να της πω γιατί δεν με κάνει παρέα πια. μου φαινόταν παιδιάστικο και δεν έκανα τίποτα. κάποια στιγμή πήρα τηλέφωνο στο σπίτι της αδελφής της και το σήκωσε αυτή και πολύ απλά τη ρώτησα τι συμβαίνει και με έχει ξεγράψει. ξέρεις τι μου απάντησε? οτι εγώ την έχω ξεγράψει. με λίγα λόγια απλή παρεξήγηση. λίγο που είχα τις κλειστές μου λόγω εγκυμοσύνης και ορμονών, λίγο αυτή με το παιδί και τη δουλειά της, κάπου εκεί το χάσαμε και σταματήσαμε να μιλάμε για το τίποτα. ευτυχώς λύθηκε η παρεξήγηση και όλα καλά. απίστευτο κι όμως αληθινό.
αυτό που θέλω να πω είναι οτι πρέπει να πας και να τη ρωτήσει στα ίσια αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. στο κάτω κάτω σου χρωστάει μια εξήγηση. δεν είναι σωστό να διαγράφουμε ανθρώπους από τη ζωή μας και να μην μαθαίνουν ποτέ το γιατί.

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
despina1984 έγραψε:Ειναι προφανες δυστυχως οτι για μενα συμαινε πιο πολλα απο οτι εγω για εκεινη!!!ισως επειδη οι φιλοι της ειναι στην αθηνα ενω οι δικοι μου ειναι διασκορπισμενοι παντου!!!Νενακι εχω ρωτησει απειρες φορες τον αντρα μου αν τους ειδε και υποθηκε κατι αλλα τιποτα!!!την τελευταια φορα ειμασταν ολοι μαζι.Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι η βαφτιση ηταν η αρχη του κακου για καποιο λογο!!!Ξερω οτι ζοριζονται λιγο οικονομικα τον τελευταιο καιρο και ισως να ντρεπονται να πουν οχι για την κουμπαρια!!και αυτο ειναι που με τρελαινει !!ο μπεμπης εχει αλλους νονους ηδη!!μηπως να τους δωσω την προσκληση της βαπτισης να δουν οτι τελειωσε το θεματακι και χωρις καμοια παρεξηγηση εννοειτε!!!Και ξερεις κατι και απλη γειτονισα να ημουν ας μεινω οτι ημουν αυτο που ειμαστε μια πορτα κ πλεον λεμε ενα γεια απο μακρια μου σπαει τα νευρα!!!Ασε που οι αλλες μαμαδες της γειτονια ειναι κατι σαν κλικα μιλανε οοολεςς στον αντρα μου οταν εχει τον μικρο και καμια μα καμια σε μενα!!!!

Καλε γιατι δεν μιλανε κ σε σενα?
scratch
Εχεις τυπωσει τις προσκλησεις?
Να της την πας εσυ και να την καλεσεις στο σπιτι σου να δεις την αντιδραση της.

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειναι γεγονος οτι μπορει να εχει μεσολαβήσει αναμεσα σας κατι σοβαρο ή και κατι ανουσιο. Το σιγουρο ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα νομιζεις. Θα σου ελεγα να σταματησεις να κανεις σεναρια και υποθέσεις και να την προσεγγίσεις άμεσα απο κοντα. Νομιζω 3 μηνες ειναι μεγαλο διαστημα για την σχεση που περιγραφεις οτι ειχατε για να υπαρχει απο μερους της τοση αδιαφορια. Κατι εχει γινει. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

Σισσίνι

Σισσίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δέσποινα ευχομαι να τα βρεις με τη γειτόνισσά σου και να είναι όλα καλά μεταξύ σας στο μέλλον, αφού αυτό είναι που επιθυμεις. Ελπίζω μόνο να αξίζει την τόση αφοσίωση σου.

Όσο γι' αυτό που λες με τις υπόλοιπες μαμάδες, γιατί δε δοκιμάζεις να πάτε μαζί με τον άντρα σου μια μέρα στην παιδική χαρά και να τις προσεγγίσεις σιγά σιγα;

Όσον αφορά τώρα στη γειτόνισσα δε θα ήθελα να σου προτείνω κάτι, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις αντιδρώ άσχημα. Είναι τετοιοι οι μηχανισμοί άμυνας μου, που δεν το πολυψάχνω.

Όποιος με διαγράφει από φίλο του, τον μπλοκάρω και γω από τη ζωή μου.
Δε θα σκεφτώ, ποιος, τι και γιατί.

Από την άλλη πάλι, μήπως η γειτόνισσα ανακάλυψε μετά από τόσο καιρό έστω οτι δεν της ταιριάζεις σαν παρέα ή οτι δε συμβαδίζετε σα χαρακτήρες και προτίμησε να αποτραβηχτεί ησύχως;
Δε λέω οτι αυτό είναι το σωστό, απλώς θέτω κάποιες ιδέες μήπως και βοηθηθείς.

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σισσίνι έγραψε:Δέσποινα ευχομαι να τα βρεις με τη γειτόνισσά σου και να είναι όλα καλά μεταξύ σας στο μέλλον, αφού αυτό είναι που επιθυμεις. Ελπίζω μόνο να αξίζει την τόση αφοσίωση σου.

Όσο γι' αυτό που λες με τις υπόλοιπες μαμάδες, γιατί δε δοκιμάζεις να πάτε μαζί με τον άντρα σου μια μέρα στην παιδική χαρά και να τις προσεγγίσεις σιγά σιγα;

Όσον αφορά τώρα στη γειτόνισσα δε θα ήθελα να σου προτείνω κάτι, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις αντιδρώ άσχημα. Είναι τετοιοι οι μηχανισμοί άμυνας μου, που δεν το πολυψάχνω.

Όποιος με διαγράφει από φίλο του, τον μπλοκάρω και γω από τη ζωή μου.
Δε θα σκεφτώ, ποιος, τι και γιατί.

Από την άλλη πάλι, μήπως η γειτόνισσα ανακάλυψε μετά από τόσο καιρό έστω οτι δεν της ταιριάζεις σαν παρέα ή οτι δε συμβαδίζετε σα χαρακτήρες και προτίμησε να αποτραβηχτεί ησύχως;
Δε λέω οτι αυτό είναι το σωστό, απλώς θέτω κάποιες ιδέες μήπως και βοηθηθείς.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΑΡΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ...ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ DELETE HDH,KAI DE UA PROBLHMATIZOMOYN KAN...AN ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....
ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ!ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΟΠΟΤΕ,FOLLOW YOUR HEART! Wink

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί δεν επικοινωνείς με το τηλέφωνο και επικοινωνείς με μηνύματα; Αφού τον αριθμό τον ξέρεις.
Τόσο καιρό δεν την κάλεσες για κανένα καφέ; Παλιά πως την καλούσες με μήνυμα ή τηλεφώνημα.
Άποψη μου είναι να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, χωρίς κλάψες και εξάρσεις. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Μπορεί να συμβαίνει κάτι σοβαρό στην οικογένεια της που δεν το ξέρεις. Καλό είναι να σταματήσεις να υποθέτεις και να πας να δεις μόνη σου τι συμβαίνει. Μπορεί στο κάτω-κάτω να χρειάζεται τη βοήθεια σου σε κάτι.

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
despina1984 έγραψε:Τραγικο!!!Νιωθω οτι ζητιανευω παρεα!!!!!!!

Μη το ξαναπείς αυτό! Το ξέρεις ότι δεν είναι έτσι!
Όταν ένας άνθρωπος ανοίγεται και λέει το πρόβλημά του σε άλλους ζητώντας βοήθεια, πόσο μάλλον σε αγνώστους, πάει να πεί ότι πασχίζει να το επιλύσει, να το αντιμετωπίσει, γιατί αυτό τον κάνει να αισθάνεται άσχημα, γιατί αλλιώς στεναχωριέται και υποφέρει και άρα δεν είναι αναίσθητος. Ένας άνθρωπος όταν έχει αισθήματα και συναισθήματα, δε μπορεί να μην είναι ενδιαφέρον άτομο, δεν μπορεί να μην αξίζει να τον γνωρίσεις , να μην αξίζει προσοχής και να μην τον σκεφτείς ως υποψήφιο φίλο.

Και γώ δεν είμαι απο Αθήνα και απο κεί που είμαι έχω πολλούς φίλους και μου λείπουν αφάνταστα. Έχω μάθει να ακούω μόνο τη φωνή τους απο το τηλέφωνο και να διαβάζω τα γραμμένα τους απο κάποιο Mail ή το Facebook που ο μοναδικός λόγος που το χρησιμοποιώ είναι αυτοί.
Εδώ στην Αθήνα δεν μπόρεσα να κάνω φίλες με την πραγματική έννοια. Βλέπω που και που τις γυναίκες των φίλων του άντρα μου απο την παρέα του, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε φίλες. Τις συναντώ μόνο όταν ο άντρας μου συναντιέται με τους φίλους του, σαν ζευγάρια δλδ και τίποτα παραπάνω και ο λόγος που δεν αναπτύχθηκε σχέση μεταξύ μας είναι γιατί ίσως είναι σε άλλη φάση εκείνες και δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.
Προσπάθησα να κάνω κατά καιρούς φίλες, αλλά είτε που θα ήταν ελεύθερες και οπότε εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω, είτε που θα έμεναν πολύ μακριά μου, σε άλλη περιοχή της Αθήνας.
Έπειτα, ήλπιζα ότί θα έκανα φιλίες από τη δουλειά μου, συνήθως έτσι μεγαλώνεις τον κύκλο σου, αλλά και εκεί στάθηκα άτυχη.. ήμουν η μοναδική γυναίκα στην εταιρεία! Laughing
Τώρα δεν εργάζομαι και έχω άπλετο χρόνο, αλλά μετακόμισα από το κέντρο στο Χαλάνδρι και φτού και απο την αρχή, γιατί το να μετακινείσαι απο περιοχή σε περιοχή στην Αθήνα, είναι σα να πηγαίνεις απο πόλη σε πόλη στην πατρίδα μου... νέοι άνθρωποι, νέες συνήθειες, καινούριο περιβάλλον, διαφορετικός τρόπος ζωής κλπ κλπ.
Οπότε, καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς! Είναι στιγμές που θέλεις να σηκώσεις το τηλέφωνο σε μια φίλη και να της πεις "hey.. πάμε μια βολτίτσα για καφεδάκι? Να βρούμε και εκείνο το μπλουζάκι που σου έλεγα και να πάρουν και τα παιδιά λίγο αέρα.. Να σου πω και χθες τι έγινε τελικά με την κουνιάδα μου (ξαναλέμε τώρα Smile)" και δυστυχώς καταλήγεις να περπατάς μόνη στις βιτρίνες κάνοντας το διάλογο με τον εαυτό σου και σκεπτόμενη ότι αν είχες κοντά σου τώρα τις φίλες σου απο μακριά θα ήταν αλλιώς.
Ίσως γι΄ αυτό σε πείραξε και τόσο πολύ που η κοπελιά βγήκε απο τη ζωή σου και ένα παραπάνω, τόσο απότομα. Όπως και να το κάνουμε ήταν η συντροφιά σου, αλλά να σου πω κάτι, δεν θα στηρίξεις και τη ζωή σου σ' αυτήν! Νέος άνθρωπος είσαι, θα κάνεις άλλες φιλίες και πιο δυνατές.
Έχεις επιπλέον και το συν ότι τώρα πια είσαι γονιός! Όταν αποκτάς παιδιά, φτιάνεις πιο εύκολα φιλίες, γιατί όλες οι γυναίκες με παιδιά έχουν ένα σημαντικό σημείο τομής... είναι μάνες και οπότε τουλάχιστον σε αυτό ταιριάζουν και συνεννοούνται μεταξύ τους. Δλδ έχουν ένα κοινό ενδιαφέρον που είναι και το πιο σημαντικό για να αναπτυχθεί μια φιλία.
Απο την άλλη με αφορμή τα παιδιά πλησιάζεις κόσμο, όπως στο πάρκο ας πούμε, ο παιδικός σταθμός, το σχολείο κλπ.
Τώρα, αν δε σου μιλάνε αυτές όπως λες, πιάσε κουβέντα εσύ. Κάποια στιγμή θα δουν και τον δικό σου χαρακτήρα και δε μπορεί να σ’ αρνηθούν.
Πάντως και εδώ που κάνει εντύπωση ότι μιλούν στον άντρα σου, αλλά όχι σε σένα. Αυτό με κάνει να πιστεύω, μήπως έπεσε «σύρμα» για κάτι από την γειτόνισσα σου για σένα. Τι να σου πω δεν ξέρω.

Όπως και να’ χει, η κίνηση που σκέφτηκες είναι η καταλληλότερη και η πιο έξυπνη! Δώς΄ της το προσκλητήριο με χαμόγελο και χωρίς να υπάρξει περίπτωση να υπονοηθεί ειρωνεία. Αυτό πρέπει να το αντιληφθεί οπωσδήποτε, για να μην νομίσει ότι το κάνεις και καλά για να της την πείς του στυλ.... πάρε το προσκλητήριο κακισμένη, για να δείς ότι δεν έχουμε ανάγκη τα κουμπαριά σας, θα βαπτίσω το παιδί μου και χωρίς εσάς.
Θα της το δώσεις και θα της πεις πως θα ήθελες πάρα πολύ να παραβρεθούν στο τόσο σημαντικό γεγονός για σένα και ότι και αν έγινε και ότι κι αν συμβαίνει δε σε απασχολεί τη δεδομένη στιγμή, φτάνει για το παιδάκι και μόνο να σας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Τώρα, αν και πάλι συνεχίσει το ίδιο βιολί, ε τότε άσ’ την να πάει στην ευχή του Θεού να γλιτώσεις το γρηγορότερο απο τέτοια φιλία, γιατί το λεει και ο λαός χρόνια και ζαμάνια τώρα... αμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς???

Σε ποια περιοχή μένεις καλή μου?

Σούλα

Σούλα
Δεσποινάκι είμαι από επαρχία,ήρθα στην Θεσσαλονίκη λόγω του άντρα μου..
οι φίλοι μου είναι οι περισσότεροι εκεί..
Ξέρεις πόσες τέτοιες "ΦΙΛΕΣ" έκανα εδώ?
πόσες φορές έπεσα από τα σύννεφα?
πόσες φόρες στεναχωρέθηκα?
πόσες φορές νευρίασα?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ..
κώλος ανοιχτός όπως σου ξαναείπα!!
άνοιγα το σπίτι μου,την καρδιά μου και στο τέλος έμενα πάλι μόνη..
και ξανά από την αρχή..
ξέρεις τι κατάλαβα?
ότι όλες αυτέ με είχαν μόνο για τις μέρες που δεν θα έβλεπαν τις φίλες τους,τις μάνες τους,τις αδελφές τους και γενικότερα άτομα άπό τον κύκλο τους..
εγώ γαντζονόμουν πάνω τους γιατί απλά οι δικοί μου άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν είναι σε άλλη πόλη..
μήπως και αυτή η κοπέλα λειτουργεί έτσι?
σου έκανε παρέα τον πρώτο καιρό γιατί και αυτή ήρθε σε καινούρια περιοχή και μέχρι να μπεί σε μια σηρά σε εκμεταλεύτηκε?και τώρα πια μετά από δυο χρόνια σου έδειξε ότι δεν έχει ανάγκη την δικιά σου την παρέα?
ξέρω ότι πονάει πολύ το πέρασα κι εγώ αυτό..
αλλά δεν αξίζει ρε Δεσποινάκι..
Πλάκα μας κάνει?
γέννησες και δεν ήρθε να σας δει?
αυτό από μόνο του δείχνει πάρα πολλά..
κοίτα να το λύσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς για να ηρεμήσεις και να χαρείς το μωράκι σου..
πάνε και πες της αυτά που σε ενοχλούν..
και συμφωνώ με αυτό που σου είπε το νενάκι παραπάνω "αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς?"

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξέρεις τι πιστεύω εγώ Δεσποινάκι η Φιλία είναι ένα γραμμάτιο που αν δεν πληρωθεί έγκαιρα θα διαμαρτυρηθεί και στη δική σου περίπτωση έχει αργήσει . Υπάρχουν 2 επιλογές η βάζεις ένα Χ και την διαγράφεις απο τη ζωή σου αλλά κρατάς όλα όσα έχετε ζήσει μαζί η την πιάνεις και την ρωτάς ευθέως τι συμβαίνει . Λες ότι μπορείς να κλάψεις επειδή πιέζεσαι και λοιπόν ανθρώπινο συναίσθημα είναι και αν η φίλη σου σε ξέρει έστω και λίγο θα ξέρει και αυτή τη πλευρά του ευατού σου.Απο τα 4 μου χρόνια είχα μια παιδική φίλη εκείνη μικρότερη είμασταν μαζί σε όλα εγω πιο κοινωνική εκείνη πιο ψυχρή πιο τυπική η μια συμπλήρωνε την άλλη . Περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια και τα εφηβικά μας μαζί μεγαλώσαμε μαζί παντρεύτξκε πρώτη ο άντρας της ήταν φίλος με τον άντρα μου η γνωριμία μας έγεινε μεταξύ τους και εκει που όλα ήταν ιδανικά ξαφνικά αρχισε να με αποφεύγει τότε έκανε πολλή παρέα με τη κουνιάδα μου Rolling Eyes την ηξερε 2-3 χρόνια εμένα 20 δεν με πειράξε αυτό γιατί και εγω πάντα ειχα και άλλες φίλες και το ήξερε απλά η δική μας σχέση ήταν ξεχωριστή. Αρχισε λοιπόν αν με αγνοεί ερχόνταν στο σπίτι του άντρα μου (τα είχαμε ακόμα )εκει ήταν ο τοπος συγκεντρωσης μας και με αγνοούσε παντελώς σαν να μην υπήρχα . Δεν ήξερα τη να υποθέσω ο άντρας μου το κατάλαβε και με είχε ρωτήσει θυμάμαι :μα καλά είναι η κολλητή σου ; πήγαμε διακοπές όλοι μαζί εγω ο άντρας μου η φίλη μου με τον άντρα της και η κουνιάδα μου με το αγόρι της (τωρα άντρας της) 10 μέρες στη ζάκυνθο λές και δεν ήμουν παρών εκει μάλιστα συγκρούστηκαν και η κουνιάδα μου με το αγόρι της επειδή απο ότι μας είχε πει ο μπατζανάκης μου επηρεαζόταν πολύ απο τη φίλη μου; ειλικρινά δνε καταλάβαινα μέχρι που αρρωστησα εκεί και ακόμα και τότε η κολλήτη μου ηταν απών. Συνέχισε για καιρό όλο αυτό σε αυτό το διάστημα εκείνη έμεινε έγκυος η χαρά μου μεγάλη αλλά δεν μπορούσα να μην μοιρασούμε μαζί αυτό τον ενθουσιασμό.Μια Κυριακή πρώι πήγα απο το σπίτι της και της είπα ότι θέλω να μιλήσουμε εκεί λοιπον της ειπα ότι όλο αυτό το σκηνικό να με αποφεύγει και να κάνει σαν να μην υπάρχω δεν μου ταιριάζει και ότι απαιτώ αμ τη άλλο για τα 20 χρόνια φιλίας να μου πει τη έχει αν της έχω κάνει εγω τουλάχιστον αυτό αν δνε το οφείλει σε μένα το οφείλει στη 20ετη φιλίας μας .
Η απάντηση της ηταν :όχι δεν έχω κάτι απλά λόγω καταστάσεων και συνθηκών σου φαίνεται. Δυο μέρες μετά έμαθα ότι απέβαλλε και ημουν τόσο χάλια γιατί νόμιζα ότι ταράχτηκε με τη κουβεντα μας πόσο ανόητη ημουν. Μετά απο καιρό όταν έμαθε ότι θα προχωρήσουμε σοοβαρά με τον άντρα μου προσπαθησε να με κάνει να μην το κάνω έλεγε ότι ναι είναι καλό παιδί αλλά πολύ λίγος για μένα ενω εκείνη μου τον είχε γνωρίσει μάλιστα μου είχε πει :εχει τόσες ευθύνες απένατι στους δικούς του λες και εγω γεννήθηκα απο πλούσιο τζάκι και αργότερα έμαθα ότι ο άντρας της έλεγε παρόμοια και άλλα στον άντρα μου για μένα , δεν με ήθελε στη ζωή της γιατί δεν ήθελε να μάθω το μεγάλο της μυστικό . Μου παρουσίαζε τον ιδανικό γαμο και ότι είχε τον ιδανικό σύζυγο -οικονομικά δεν είχε κανένα πρόβλημα αντίθετα εγω ποτέ δεν εξιδανεικευσα τον άντρα μου πάντα άφηνα να φανούν τα ελλατώματα του όπως και τα δικά μου δεν με απασχολούσε να βγάλω μια εικόνα που δεν είμαι εγω έμαθα δυστυχώς ότι την χτυπούσε και την έβριζε και μάλιστα το είχε κάνει και μπροστα στον άντρα μου και παραξηγήθηκαν . Ο λόγος λοιπόν που με έκανε πέρα ήταν πρώτον επειδή ντρεπόταν να τσαλακώσει την εικόνατης αλλά και ο λογος ότι ο ίδιος της το είχε επιβάλλει ήξερε καλά ότι αν εγω έβλεπα κάτι τέτοιο δνε θα την άφηνα να μείνει μαζί του . Οι σχέσεις μας ψυχράθηκαν μετά απο μια παρεξηγησε μεταξυ των πεθερικών της και των πεθερικών μου έτσι κρατηθηκε μια απόσταση πάντα όμως μέσα μου ξέρω ότι με σκέφτετε όταν τυχαία είδε το γιό μου τον αγκαλιασε και είπε :ποιός να μου τοέλεγε ότι θα έβλεπα το παιδί της αδερφικής μου φίλης και δνε θα με γνώριζε .... και δάκρυα κύλήσαν στο πρόσωπο της . Πέρσι που έχασα το πατέρα μου χτύπησε η πόρτα άνοιξα την είδα μπροστά μου εέιχε χάσει λίγους μήνες πριν το δικό της και μόνο μια κίνηση ήταν αρκετή με αγκαλιασε και όλα τα άλλα ήταν περιττά . Οι σχέσεις μας δεν αποκατασταθηκαν αλλά ξέρει η μια ότι πάντα στα δύσκολα θα είναι εκεί.
Μέσα σε αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει εγω ψνωρίσει πολλά άτομα με τη συγκεκριμένη φίλη μου είμαστε μαζί ΄ήδη 36 χρόνια τα τελευταία 20 χρόνια έχω διατηρηση σχέση φιλική μόνο με την Αννα μια φίλη η οποία είναι εκει στα δύσκολα και στα ευκολα δνε έχουμε παρεξηγηθει ποτέ και αυτό γιατί σέβετε η μια το χώρο και το χρόνο της άλλης μιλάμε κάθε μέρα και 2 ωρες στο τηλ. δνε συνατιομαστε κάθε μέρα ουτε συχνά αλλά ξέρουμε ότι ηια την Βάνια ύπαρχει η αννα και για την άννα η βανια .
έτσι λοιπόν θα σου έλεγα να της μιλήσεις ευθεως ότι και να βγεί θα σε ηρεμήσει και μην ξεχνάς έχεις μπροστά σου πολλά χρόνια για να αποκτήσεις φίλες

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νενακι μου εγω μενω στο Γερακα!!Σημερα θα κανω την τελευταια μου προσπαθεια κ οτι βγει@@Το σβκ πηγαμε στο χωριο και με την αφορμη να της παω μερικα αυγα για τα μικρα θα προσπαθησω να της μιλησω!!Θα ειναι η τελευταια φορα το υποσχεθηκα στον εαυτο μου !!Πραγματικα κουραστηκα να το σκεφτομαι και να στεναχωριεμαι!!!αντε να δουμε τι θα δουμε!!!Ευχαριστω πολυ κοριτσια για το χρονο και τις συμβουλες σας!!θα σας πω αν καταφερω κατι!!

Σούλα

Σούλα
Άντε Δεσποινάκι και εύχομαι να το λύσεις το θεματάκι σήμερα!!
Αυγουλάκια από το χωριό εεεεε?
τι καλά!!!
είμαστε μακριά να μου δώσεις κανένα.. Very Happy Very Happy

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δυστυχως ειμαστε μακρια!!!λες να βαλω μερικα στο κτελ να στα στειλω??

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεσποινα ρωτα στα ισια που θα πας, οκ μην την παρεις απο τα μουτρα και παρει θεση αμυνας, πες αυτα που νιωθεις οτι ειμασταν κοντα κτλ αλλα θα ρωτησεις ευθεος τι εγινε και σταματησατε, να παρεις επιτελους την απαντηση σου, ειναι και δυσκολο γιατι μια πορτα εισαστε οπως λες οποτε θα την συναντας ακομα και αν δεν μιλατε, οποτε ξεκαθαρισε το οσο πιο καλα μπορεις

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:δεσποινα ρωτα στα ισια που θα πας, οκ μην την παρεις απο τα μουτρα και παρει θεση αμυνας, πες αυτα που νιωθεις οτι ειμασταν κοντα κτλ αλλα θα ρωτησεις ευθεος τι εγινε και σταματησατε, να παρεις επιτελους την απαντηση σου, ειναι και δυσκολο γιατι μια πορτα εισαστε οπως λες οποτε θα την συναντας ακομα και αν δεν μιλατε, οποτε ξεκαθαρισε το οσο πιο καλα μπορεις

ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 587529 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 587529 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 587529 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 587529 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 587529 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 587529

Έτσι ακριβώς Δέσποινα.. θα είναι η μια και μοναδική σου ευκαιρία και οριστική! Πες της τα στα μούτρα και χύμα... ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 311356

Θες να κλάψεις, κλάψε! Μα πάρε φόρα και μη σταματάς και αν στην τελική ακούσεις καμιά βλακεία σαν δικαιολογία και σου σηκωθεί η τρίχα... affraid ...τα αυγά καπέλο στην κυρία και άμε στο καλό... γι' αυτό εκ των προτέρων φρόντισε να είναι μελάτα ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 4872 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 328109

Πέρα της πλάκας... Σου εύχομαι γλυκιά μου να έχεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και να σου βγεί σε πολύ καλό το όλο συμβάν Very Happy ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 417472

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικα, Δεσποινακι η φιλια ειναι περιεργο πραγμα... Πραγματικα λυπαμαι που σε βλεπω να βασανιζεσαι ετσι... Απαιτησε μια εξηγηση και μετα αστο να τελειωσει γιατι δεν αξιζει τελικα... Αυτο το "γιατι;" ειναι μεγαλο μαραζι αλλα καποια στιγμη περναει... Στο λεω εγω που η κολλητη μου απο το σχολειο σταματησε να μου μιλαει οταν περασα πανελληνιες και αυτη οχι. Εκει να δεις κλαμα μεχρι να μου πουν τριτοι τι την ειχε πειραξει... ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 669659 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 669659 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 669659 ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 669659

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνώ κι εγώ να την πιάσεις και να την ρωτήσεις στα ίσια, ελα εδώ βρε κοπέλα μου, τι γίνεται; Τι συμβαίνει; Απο όσο ξέρω δεν σου έκανα κάτι, γιατί απομακρύνθηκες έτσι χωρίς αιτία και αφορμή;;
Αυτό έκανα κι εγώ σε μια φίλη μου 11 χρόνων και η απάντηση της;;;
- Tα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εμέις δεν εχουμε καιρό για χάσιμο...έτσι μου είπε και τα έχασα τελείως...με λίγα λόγια η εξήγηση της είναι πως έμαθε απο κάποια πως την έθαβα....αν είναι δυνατόν την καλύτερη μου φίλη θα την έθαβα σε μια που γνώριζα κάτι λίγους μήνες και που προσαπθούσε να με χωρίσει απο την κολλητή μου....εκείνη η κοπέλα δεν μου άρεσε απο την αρχή και άρχιζα να την απομακρύνω, το κατάλαβε και για εκδίκηση προσέγγισε την κολλητή μου και έλεγε ένα κάρο μπούρδες....
Ξέρεις όμως τι κατάλαβα;;; Πως τελικά δεν ήταν φίλη...χρειάζοταν κάποια άλλη να της λέει διάφορα για να καταλάβει τι φίλη ήμουν εγώ;;;
Εμεινα έγκυος, απέβαλλα με τον χειρότερο τρόπο, κινδύνεψε η ζωή μου, το έμαθε και έτσω απο ανθρωπιά δεν πήρε να μου πεί ένα περαστικά... ε ΟΧΙ τελικά τα 11 χρόνια φιλίας και αγάπης που της πρόσφερα τ΄σαμπα ήταν αυτό με πόνεσε πολύ..........
Τι έγινε πριν λίγες μέρες;; Τσακωθηκε με εκείνη που μπήκε αναμεσα μας και για να την πεί στην πρώην κολλητή μου προσέγγιζε εμένα με μηνυματα και τηλέφωνα, τότε οταν της είχα πεί δεν ντρεπεσαι για τα ψέματα σου με εστειλε στο διάολο ε τώρα κι εγώ την έστειλα με την σειρά μου..........

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου έτσι είναι οι άνθρωποι, προσφέρεις αγάπη και εισπράττεις προδοσία αν τελικά η φιλία σας έληξε απο λόγια τρίτων τότε δεν ήταν ποτέ πραγματική φιλία... μάθε πως ο κόσμος είναι περίεργος μα πολύ περίεργος!!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η φιλία είναι κάτι που είναι δύσκολο να βρεις. Εγώ είχα μια φίλη 7 χρόνια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου, που ήρθε στην παρέα μας, νόμιζα πως θα χαρεί. Αντίθετα εκείνη άρχισε να μου δημιουργεί προβλήματα και να κάνει ζήλιες... Τελικά μετά από πολλά περιστατικά, αποφασισα εγώ η ίδια να την κάνω πέρα και δεν το μετάνοιωσα ποτέ. Με τόσα που μου είχε κάνει ένιωσα να ελευθερώνομαι. Από τότε αποφάσισα να μην αφήσω κανένα να μου κάτσει ξανά στον σβέρκο για κανένα λόγο. Η φιλία όπως κάθε σχέση θέλει δύο μέρη. Δεν μπορεί κάποιος μόνο να παίρνει αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δώσει και κάτι πίσω...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακριβώς Μαράκι πρέπει να δίνει και ο άλλος όχι μόνο να παίρνει!!!!
Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!

Σούλα

Σούλα
despina1984 έγραψε:Δυστυχως ειμαστε μακρια!!!λες να βαλω μερικα στο κτελ να στα στειλω??

χι χι χι..
μέχρι να έρθουν εδώ,θα πάρω πουλάκια αντί για αυγά.. ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 38160
Άντε κι έχω μεγάλη αγωνία,να δούμε τι θα γίνει!!!

Σούλα

Σούλα
Δεσποινάκι...πήγες τα αυγά στην κοπελιά δίπλα???
κανένα ΝΕΟ?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου δεσποινα πως πηγε με την φιλη σου....τυχαια ιδα το θεμα σου...κ θελω να σου πω οτι ειναι να κανεις να το κανεις γιατι θα σκευτεσε γτ δν μου μιλαει γιατι με αποφευγει μιλησε της να σου φυγει κ το ανχος..επισεις να σου ζησουν τα αγγελουδια σου...οσο για φιλες θα βρεις παρα πολλες στο χρονο τους...εγω προσφατα ηρθα αθηνα εμενα σε αλου πριν κ οταν αραβωνιαστικα ηρθα εδω οπου ειναι ο αντρας μου..κ μου ηταν κ μου ειναι πολυ δυσκολο γτ εχασα ολες μου της φιλες κ δν εχω καμια αυτη τιν στιγμη εκτος απο τον αντρα μου...στην αρχη εκλαιγα καθε μερα κ ακομα μερικες φορες γιατι δν εχω παρεα κ θα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να εμπιστευτω γτ την πατισα απο μια φιλη φιδη που ειχα......νομιζα οτι ηταν αδερφη μου αλλα με δουλευε πισω απο την πλατη μοη μου κ μου εκρυβε πραγματα τα οποια τα μαθενα απο αλους..οποτε μν στεναχωριεσε κ προχωρα ρωτησε τιν ευθεα να ξερεις τι σου γινεται..μακαρη να πανε ολα καλα πολλα φιλια.. ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Σελίδα 2 215994

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα τολμησω να γινω λιγο κυνικη λογω παρομοιας εμπειριας!!! κι εγω με κουμπαρια την επαθα. με το ζευγαρι που μας παντρεψε πριν 9 μηνες. ειμαστε και οι 4 συναδελφοι στην ιδια εταιρεια. απο την αρχη που γνωριστηκαμε κολησαμε αμεσως κατα ενα περιεργο τροπο ενω ειχαμε αρκετες διαφορες στη νοοτροπια μας. παροτι η φιλια μας μετρουσε πολυ λιγο χρονο ολα ηταν τοσο καλα που ηταν απο κοινου αποφαση και επιθυμια να κουμπαριασουμε. απο τοτε που εμεινα εγκυος σταδιακα αρχισε να αλλαζει η συμπεριφορα της κουμπαρας μου και καθε μερα να γινεται πιο απομακρη τωρα πια στην δουλεια μου μιλαει τυπικα σχεδον με αποφευγει και δεν με παιρνει ποτε ουτε ενα τηλ. να σκεφτεις οτι μια φορα που σχεδον λυποθυμησα στο γραφειο ολοι σηκωθηκαν απο τιε θεσεις τους και αυτη απλα συνεχισε τη δουλεια της τον υπολογιστη.
εγω λοιπον τη ζαχαρενια μου δεν θα την χαλασω γιατι ξερω οτι δεν εκανα τιποτα για να αξιζω τετοια απαξιωση και φυσικα ουτε λογος να μου βαφτισει το παιδι. το ιδιο να κανεις κι εσυ....σκεφτηκες οτι απλα της συγκεκριμενης απλα της "τελιωσε" αυτο που ενιωθε για σενα??? δυστυχως συμβαινουν και αυτα! πολυ ασχημο που σου το λεω το ξερω αλλα δεν θα πρεπει να σκας για την παρτη της ,αυτη εσενα σε σκεφτηκε?ηρθε να δει το παιδι της φιλη της? σε ρωτησε αν χρειαζεσαι κατι?? δεν μπηκε στον κοπο ουτε σε ενα μνμ σου να απαντησει γιατι απλα δεν θελει.και αν δεν θελέι 1 εσυ να μην θες 100. απο τον τροπο που γραφεις φαινεσαι γλυκια και αξιαγαπητη κοπελα και θα βρεις αλλες φιλες. μερικοι ανθρωποι στη ζωη μας μπαινουν και βγαινουν το ιδιο ξαφνικα. ερχονται ομως αλλοι που μπορει να μεινουν για παντα. αυτοι που μας αφησαν χωρις λογο καλα εκαναν γιατι τελικα δεν αξιζαν

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα ομως υπαρχει πραγματικη φιλια μεταξυ γυναικων;γιατι ολες μας εχουμε να πουμε και μια ιστορια προδοσιας απο μια φιλη.

giouli73

giouli73
Καλέ μπαίνω να απαντήσω στο θέμα και βλέπω είναι από αρχές Μαίου. Διαβάζω σιγά σιγά τα ποστ βλέπω ότι πήρες απόφαση να πας. Ωραία στην τρίτη σελίδα θα έχουμε αποτέλεσμα. Ψάχνω ψάχνω τίποτα. Υπάρχουν 2 εκδοχές φαντάζομαι. Ή κόλλησες και δεν πήγες ή πήγες και είστε τόσο καλά μαζί που δεν προλαβαίνεις να μας γράψεις. Ελπίζω να είναι αυτό. Α βγήκε και τρίτη εκδοχή να σου είπε κάτι άσχημο και να μην μπορείς να το πεις. Ελπίζω να μην είναι αυτό. Αν δεν έχεις πάει ακόμα μη το αφήνεις έτσι. Από την στιγμή που ήσασταν καλές φίλες είναι κρίμα να φύγει έτσι. Δεν θα σταθώ στο πόσο καιρό κάνατε παρέα. Εγώ είχα κολλητή που δεν ήρθε στο γάμο μου και παρεξηγήθηκα κι από τότε άρχισα να απομακρύνομαι... απέξω απέξω κατάλαβε τον λόγο... αλλά μετανιώνω ακόμα που δεν της είπα όπως ήθελα γιατί δεν με άφησε ο άντρας μου. Τι θα πει θα κλάψεις? Και τι έγινε? Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι χοντρό που δεν πάει το μυαλό σου. Τι πιο απλό από το να πας σπίτι της και να μιλήσετε. Τι είναι αυτά μηνύματα και γράμματα και ιστορίες. Αυτά τα έκανα με τις φίλες μου στο δημοτικό και γυμνάσιο. Εγώ γράμμα θα έστελνα σε μια φίλη μου αν είχα κάτι που την πείραξε και δεν θα είχα τη δύναμη να την κοιτάξω στα μάτια, κάπως έτσι σαν γράμμα συγνώμης. Αλλά πιστεύω ότι είμαι καλή φίλη και δεν θα χρειαστεί ποτέ.και μετριόφρων χαχαχ. Άντε καλέ έχω αγωνία τώρα να δω τι έγινε, άντε χτύπα το κουδούνι.

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:τελικα ομως υπαρχει πραγματικη φιλια μεταξυ γυναικων;γιατι ολες μας εχουμε να πουμε και μια ιστορια προδοσιας απο μια φιλη.
μεγαλο θεμα αυτο!!!αν κανουμε ενοτητα θα γεμισουν σελιδες και σελιδες. εγω παντως απο προσωπικη πειρα θα σου πω οτι οι καλυτερες φιλιες μου και οι πιο ανθεκτικες στο χρονο ειναι αυτες που δεν ερχομασταν σε καθημερινη επαφη-τριβη. δυστυχως οπως και σε ολες τις υπολοιπες σχεσεις η καθημερινοτητα βλαπτει σοβαρα την φιλια....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις