26 Απ: Τι να κάνω με το όνομα ??? Τρι Μάης 10, 2011 5:29 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Βρε κοπέλα μου έχεις πεσει σε μια παγίδα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με την συνυφάδα σου και να νιώθεις μειονεκτικά. Δεν ξέρω αν η μαμά σου τα διαπίστωσε ολα αυτά από μόνη της ή αν την έβαλες εσύ στο παιχνίδι αλλά η στάση της μαμάς σου δεν μου αρέσει καθόλου γιατί δεν σε προστατεύει. Μπορεί η πεθερά σου και η συνυφάδα σου να ταιριάζουν πιο πολύ σαν άνθρωποι. Μπορεί επίσης η συνυφάδα σου να προσποιείται και αν είναι έτσι όλα θα βγουν αργά ή γρήγορα στην φόρα. Εσύ να είσαι ο εαυτός σου και άσε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν. Δεν έχεις ανάγκη την αποδοχή κανενός εκτός από του άντρα σου που σε αγαπάει και που τον παντρεύτηκες. Καταλαβαίνω ότι οσο καιρό λείπει ο άντρας σου είσαι αρκετά κοντά με τους γονείς σου, αλλά η μαμά σου έρχεται στο θέμα αυτό για να σου δημιουργήσει ένα επιπλέον πρόβλημα. Είναι σαν να υπάρχουν δύο και όχι μία κακές πεθερές... Ο άνθρωπος που επεμβαίνει στο ζευγάρι για δικό του ώφελος ή για να μπει στο μάτι κάποιου άλλου, κάνει μόνο κακό! Εσύ το βλέπεις συναισθηματικά όλο αυτό και θέλεις το όνομα της μαμάς σου, αλλά εσύ είσαι αυτή που αλλάζεις τα δεδομένα γιατί με τον άντρα σου άλλα είχατε συμφωνήσει από την αρχή. Σου μιλάω πολύ ειλικρινά και έτσι τα βλέπω τα πράγματα με βάση αυτά που μας έχεις πει. Και εννοείται πως δεν μας κούρασες. Εδώ είμαστε για να συζητάμε και να λύνουμε η μία τα προβλήματα της άλλης. Μην κάνεις κόμμα με την μαμά σου. Εσύ αφενώς δεν απειλήσαι από κανέναν και τίποτα και εκείνη δεν θα κερδίσει τίποτα με το να ακούσει τώρα το όνομά της ως δεύτερο. Καλύτερα να περιμένει και να το ακούσει ολόκληρο.
Angie μου, έτσι όπως είναι τα πράγματα σου το έθεσαν πολύ σωστά οι κοπέλες. Το 2ο όμως θα φροντίσεις εξαρχής να πάρει από το σόι σου για να δώσεις χαρά και στους δικούς σου, αφού το θέλουν τόσο (άντε, βάλτε μπρος όταν γυρίσει ο δικός σου! ).
Βρε MariaM πάντοτε έχεις την τέλεια απάντηση!