26 Απ: παρτε βαθιες ανασες και διαβαστε το!κοριτσια μεγαλη προσοχη!!! Τετ Μάης 18, 2011 3:11 am
afro81
Η ψυχή της παρέας!
Ελεος δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο αλλα το πιστευω οτι ειναι αληθεια... Που ζουμε......?....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
αλικακι έγραψε:Πω πω....Ευάκι ανατρίχιασα!!!
Αν είχε αγνές προθέσεις δεν θα μίλαγε έτσι...και καλά λες,θα σας πήγαινε στο νοσοκομείο.Εσείς δεν φταίτε όμως μικρά κορίτσια είσασταν και επίσης άλλες εποχές τότε.Χωρίς να θέλω να θείξω την ηλικία σου ε?χαχα!!
Ευάκι έγραψε:αλικακι έγραψε:Πω πω....Ευάκι ανατρίχιασα!!!
Αν είχε αγνές προθέσεις δεν θα μίλαγε έτσι...και καλά λες,θα σας πήγαινε στο νοσοκομείο.Εσείς δεν φταίτε όμως μικρά κορίτσια είσασταν και επίσης άλλες εποχές τότε.Χωρίς να θέλω να θείξω την ηλικία σου ε?χαχα!!
γιατι καλε τι εχει η ηλικια μου για να θιχτει?!?!?!?μια χαρα πιπινι ημουν και τοτε και τωρα...χωρις πλακα ημασταν πολυ μικρα,και σε πιο αθωο κοσμο μεγαλωναμε,οποτε κι εγω απορω πως σκεφτηκα κι εκανα κατι τετοιο.τα παιδια τωρα πρεπει να τα συμβουλευουμε πολυ νωριτερα...5 χρονων ειναι ο γιος μου και ξερει 3 νουμερα να καλει στο τηλεφωνο,εμενα τον πατερα του και την μανα μου.γιατι στην τελικη πες οτι χθες βραδυ στον υπνο μου παθαινα ενα εμφραγμα και ξυπναγε μονο του αφου ο πατερας του ειχε υπηρεσια να μην ξερει καπως να ειδοποιησει καποιον?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης