26 Απ: ενεσεις για ωριμανση των πνευμονων Τετ Μάης 18, 2011 3:07 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
νατακως έγραψε:bou-boukitsa τωρα με μπερδεψες
αφου ωριμαζουν στις 36 εβδομαδες εγω γιατι πρεπει να κανω ενεσεις???? και ξαναλεω, θα τις κανω, απλα ρωταω για να ξερω. τοσα φαρμακα και ενεσεις εκανα μεχρι να μεινω εγκυος αλλα και μετα. δεν εχω προβλημα να κανω αλλες δυο.
και οχι το μωρο δεν εχει κανενα προβλημα. ισα ισα που για τις βδομαδες τις ειναι αρεκετα μεγαλη γι'αυτο μου ειπε οτι ισως την "παρει" και 3 βδομαδες νωριτερα. στις 27 βδομαδες ηταν 1.077 γραμ.
και εγω αυτο σε ρωτησα παραπανω..αφου δεν εχεις πλεον συσπασει η κατι αλλο..το παιδι μαγελωνει κανονικα...δοξα το Θεό!...δεν καταλαβαινω τι τις χρειαζεσαι..και 36 που λεει ο λογος να το παρει ..παλι δεν τις κανουνε...
ο αλλος παλι ο γιατρος του νοσοκομειου ισως θελει να προβλεψει και τα εκτακτα γεγονοτα..επειδη οπως λες ειναι ΄΄πολυτιμη΄΄ εγκυμοσυνη..θα σκεφτεται οτι καλο ειναι να τις εχεις κανει και ας ειναι αχρειαστες...αυτο ειναι πιο λογικο..
εγω επειδη την πρωτη φορα γεννησα 33..εκανα και στις επομενες εγκυμοσυνες,,,στη δευτερη ειχα παλι συαπασει αλλα τελικα δεν χρειαστηκαν..αλαλ και στη τριτη που ολα ηταν τελεια..απο φοβο μη και γινει κατι...οποιος καει χτο χυλο φυσαει και το γιαουρτι που λενε...
νομιζω τις καλυπτουν και τα ταμεια...(ασχετο μεν)
η λογικη του αλλου δεν ξερω πια ειναι ..? ρωτα τον ξανα..η απλα εμπιστευσου τον αλλο που θα σε ξεγεννησει...
α..και δεν εχει νοημα να πεις οτι τις εκανες ενω δεν τισ εχεις κανει ..πες του πως δεν καταλαβαινεις γιατι χρειαζονται αφου δεν εχεις ενδειξεις για προωρο τοκετο..να σου εξηγησει...
Υ.Γ...μηπως ο πλακουντας που σου ειπανε μπορει να προκαλεσει πιο γρηγορο τοκετο?μηπως κατι εχει να κανει? ..δεν ξερω..υποθετικα μιλαω...