Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
555 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 555 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 6:08 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ψηφιζω θεοδωρα!ολοκληρο ομως.ειναι αυτοκρατορικο οπως ειπαν και καποιες αλλες μανουλες.εχω ξαναπει και σε αλλη μαμα οτι αν βαζεις ενα ονομα να το φωναζεις οπως βαφτιστηκε και οχι με υποκοριστικο.αλλιως γιατι να το βαλεις?παντως εχεις μερες ακομη,εμεις το ονομα το αποφασισαμε 3 ωρες πριν την βαφτιση. Very Happy

27Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 12:05 pm

lilalo

lilalo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εγω βρισκω το Ελπιδωρα λιγο "βαρυ" σαν ονομα.Προτιμω το Θεοδωρα αλλα μου αρεσει τρελλα το Μελινα.

28Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 1:03 pm

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι έγινε βρε κορίτσια χαμός από απαντήσεις. Σας ευχαριστώ. Τελικά μάλλον εγώ είμαι η περίεργη που δεν τρελαίνομαι με το θεοδώρα. Ποιος ξεκίνησε αυτή την αηδία με το βγάζεις τους γονείς δεν ξέρω. Το δωροθέα μ αρέσει κι εμένα πολύ αλλά είναι άλλο όνομα. Τι κι αν έχει τα ίδια γράμματα. Για τα 2 ονόματα το σκέφτηκα έτσι γιατί κι ο γιος μου 2 έχει. Ένα της πεθεράς κι ένα τάμα δικό μου.

29Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 1:10 pm

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οταν εγραψες το θεμα και το διαβασα ντραπηκα να σου γραψω γιατι......δε μου αρεσει καθολου μα καθολου το ελπιδωρα δεν ειναι για κοριτσακι ειναι για τη μιμι ντενιση να παιζει την αυτοκρατηρα, μετα απο τοσα μηνυματα οπως βλεπεις πηρα θαρρος. Το Θεοδωρα ειναι πολυ ωραιο και αφου ειναι και της μαμα σου να το κρατησεις οπως ειναι χωρις υποκοριστκα. Απλα δωρο θεου!

http://www.worldjamboree.gr

30Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 10:27 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το Θεοδώρα είναι πολύ καλό σαν όνομα το θείο δώρο έτσι λένε και τον αδερφό μου άσχετο και έκαναν τη βλακεία οι γονείς μου και τον φώναζαν Τάκη άσχετο τελείως άσχετο.Το Ελπιδώρα έχει κάτι που δεν μου ταιριάζει σε μικρό κοριτσάκι καταλαβαίνεις τη λέω είναι λίγο σκληρό απόλυτο τωρα σαν κοπέλα ναι μου αρέσει είναι καλλιτεχνικό... σε μπέρδεψα σίγουρα !
Τον γιό μου τον έχω βγάλει Σταύρο-Νίκο το πρώτο απο το πεθερό μου δική μου επιλογή (καλός άνθρωπος ) και το Νίκος είναι τάμα όπως και να είχε θα το έβγαζα έτσι ήθελα να τον φωνάζουμε Σταυρονικόλα αλλά μετά μου έκανε κάτι απο ψαρόβαρκα και έτσι έμεινε το Σταύρος-Νίκος στο νήπιο οι φίλοι του αλλά και η νηπιαγωγός το έλεγε και με τα 2 εκίνος βέβαια το εκμετάλευεται διαφορετικά ο Σταύρος είναι το καλό παιδί και ο Νίκος το άτακτο Laughing

31Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 10:31 pm

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Το Θεοδώρα είναι πολύ καλό σαν όνομα το θείο δώρο έτσι λένε και τον αδερφό μου άσχετο και έκαναν τη βλακεία οι γονείς μου και τον φώναζαν Τάκη άσχετο τελείως άσχετο.Το Ελπιδώρα έχει κάτι που δεν μου ταιριάζει σε μικρό κοριτσάκι καταλαβαίνεις τη λέω είναι λίγο σκληρό απόλυτο τωρα σαν κοπέλα ναι μου αρέσει είναι καλλιτεχνικό... σε μπέρδεψα σίγουρα !
Τον γιό μου τον έχω βγάλει Σταύρο-Νίκο το πρώτο απο το πεθερό μου δική μου επιλογή (καλός άνθρωπος ) και το Νίκος είναι τάμα όπως και να είχε θα το έβγαζα έτσι ήθελα να τον φωνάζουμε Σταυρονικόλα αλλά μετά μου έκανε κάτι απο ψαρόβαρκα και έτσι έμεινε το Σταύρος-Νίκος στο νήπιο οι φίλοι του αλλά και η νηπιαγωγός το έλεγε και με τα 2 εκίνος βέβαια το εκμετάλευεται διαφορετικά ο Σταύρος είναι το καλό παιδί και ο Νίκος το άτακτο Laughing
Πλακα εχει ο γιος σου βανια μου Laughing .πολυ εξυπνος και πονηρουλης.να τον χαιρεσε

32Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 10:34 pm

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οσο για το Ελπιδωρα και μενα δεν μου αρεσει.Απο μονα τους το καθενα ειναι ξεχωριστο με ιδιαιτερη σημασια.Κριμα ειναι να χει μετα κομπλεξ με το ονομα του.οπως εγω που το χτυπαω ακομα στους δικους μου που μου δωσαν το ονομα Ανατολη-Αννα.φυσικα το πρωτο το κραταω κρυφο απο ολους και χρησιμοποιω μονο το Αννα.

33Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 10:39 pm

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stardust έγραψε:Οσο για το Ελπιδωρα και μενα δεν μου αρεσει.Απο μονα τους το καθενα ειναι ξεχωριστο με ιδιαιτερη σημασια.Κριμα ειναι να χει μετα κομπλεξ με το ονομα του.οπως εγω που το χτυπαω ακομα στους δικους μου που μου δωσαν το ονομα Ανατολη-Αννα.φυσικα το πρωτο το κραταω κρυφο απο ολους και χρησιμοποιω μονο το Αννα.

Αχχχχχ,γιατί????Το Ανατολή είναι υπέροχο!!!!!Και το Άννα είναι αλλά το πρώτο είναι και ασυνήθηστο.Εμένα μου επιτρέπεις να σε λέω Ανατολή???χαχα!!!

34Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 10:42 pm

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Το Θεοδώρα είναι πολύ καλό σαν όνομα το θείο δώρο έτσι λένε και τον αδερφό μου άσχετο και έκαναν τη βλακεία οι γονείς μου και τον φώναζαν Τάκη άσχετο τελείως άσχετο.Το Ελπιδώρα έχει κάτι που δεν μου ταιριάζει σε μικρό κοριτσάκι καταλαβαίνεις τη λέω είναι λίγο σκληρό απόλυτο τωρα σαν κοπέλα ναι μου αρέσει είναι καλλιτεχνικό... σε μπέρδεψα σίγουρα !

Καλά ο γιος σου είναι άπαιχτος!!!!!
Έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σου.
Και αυτό πολύυυυ καλόοοοοο!!!!!!Σταυρονικόλας χαχα ψαρόβαρκα????
Ακόμα γελάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 10:49 pm

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:
stardust έγραψε:Οσο για το Ελπιδωρα και μενα δεν μου αρεσει.Απο μονα τους το καθενα ειναι ξεχωριστο με ιδιαιτερη σημασια.Κριμα ειναι να χει μετα κομπλεξ με το ονομα του.οπως εγω που το χτυπαω ακομα στους δικους μου που μου δωσαν το ονομα Ανατολη-Αννα.φυσικα το πρωτο το κραταω κρυφο απο ολους και χρησιμοποιω μονο το Αννα.

Αχχχχχ,γιατί????Το Ανατολή είναι υπέροχο!!!!!Και το Άννα είναι αλλά το πρώτο είναι και ασυνήθηστο.Εμένα μου επιτρέπεις να σε λέω Ανατολή???χαχα!!!
οχι αλικακι μου Very Happy ειλικρινα απο παιδι με ειχαν κανει συμμαθητες και καθηγητες να μην το θελω και πλεον απλα το αποφευγω.ξερεις και καλα με κοροιδευαν <εκει η ανατολη και η δυση να κανιυν ησυχια>η γραφαμε διαγωνισμα και η καθηγητρια ελεγε στα παιδια <βλεπω την ανατολη και μου ρχετε ενα ποντιακο τραγουδι>και ξεκαρδιζονταν ολοι.οποτε καταλαβαινεις απο τοτε μου χει μεινει να μην το θελω σαν ονομα και δεν το ξερουν και πολλοι να φανταστεις

36Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Τετ Μάης 18, 2011 10:54 pm

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stardust έγραψε:
αλικακι έγραψε:

οχι αλικακι μου Very Happy ειλικρινα απο παιδι με ειχαν κανει συμμαθητες και καθηγητες να μην το θελω και πλεον απλα το αποφευγω.ξερεις και καλα με κοροιδευαν <εκει η ανατολη και η δυση να κανιυν ησυχια>η γραφαμε διαγωνισμα και η καθηγητρια ελεγε στα παιδια <βλεπω την ανατολη και μου ρχετε ενα ποντιακο τραγουδι>και ξεκαρδιζονταν ολοι.οποτε καταλαβαινεις απο τοτε μου χει μεινει να μην το θελω σαν ονομα και δεν το ξερουν και πολλοι να φανταστεις

Καλά,καλά δεν θα σε λέω έτσι...πάντως εδώ που τα λέμε.μαθητές να το καταλάβω που σε κορόιδευαν(τα παλιόπαιδα...πάντα βρίσκουν κάτι!!!),αλλά καθηγητές????Ντροπή τους,είναι και σπουδαγμένοι άνθρωποι...

37Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Πεμ Μάης 19, 2011 3:18 am

Silvermist

Silvermist
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγώ ψηφίζω Θεοδώρα, Δώρα ή Μελίνα! Το Ελπιδώρα είναι πολύ βαρύγδουπο όνομα.

38Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Πεμ Μάης 19, 2011 9:23 pm

giouli73

giouli73
Λοιπόν κοριτσάκια παραμονή της βάφτισης. Καταρχήν σας ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια. Προσπαθώ να συνηθίσω να τη βγάλω μόνο θεοδώρα και να τη φωνάζω ντορίτα όσο είναι μικρή αλλά θέλω κι ένα όνομα που να μου αρέσει εμένα πάρα πολύ. Τα ονόματα λοιπόν που καταλήγω για διάφορους λόγους μαζί με το θεοδώρα είναι
Μελίνα - Μελίτα - Ελπίδα - Αγάπη
Μελίτα - θεοδώρα = κρατάμε τις καταλήξεις ντορίτα κι αν αργότερα θέλει μόνο το μελίτα δεν έχει και μεγάλη διαφορά
Μελίνα - θεοδώρα = κρατάμε τις καταλήξεις ντορίνα, δωρίνα δεν μου έρχεται κάτι άλλο
με τα άλλα 2 δεν βγαίνει συνδυασμός ή θα πρέπει να τη φωνάζω με ένα από τα 2
ή
ελπίδαδώρα - αγάπη δώρα που είναι δύσκολο να φωνάζεις 2 ονόματα και ειδικά άμα έχει κάνει καμιά ζημιά κι έχεις νεύρα.χαχαχα

Για πείτε μου τη γνώμη σας. Σας έρχεται κάποιος άλλο συνδυασμός? Πως σας φαίνονται?

39Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Παρ Μάης 20, 2011 1:57 am

lilalo

lilalo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μελινα-Θεοδωρα δαγκωτο SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? - Σελίδα 2 654316

40Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Παρ Μάης 20, 2011 2:21 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την άποψη μου για το ΕΝΑ όνομα την έχω πει κι άλλο θέμα.
Εγώ ψηφίζω Θεοδώρα. Πρώτον γιατί είναι της μαμάς σου και δεύτερο γιατί είναι πολύ ωραίο όνομα.
Το Μελίνα επίσης μ' αρέσει αλλά για τους παραπάνω λόγους δεν το ψηφίζω.
Όσο για το Μελίτα, ...σόρρυ αλλά ψηφίζω όχι γιατί μου θυμίζει φίλτρο του καφέ (είναι μάρκα φίλτρου).

Επίσης όχι στο Ελπιδώρα διότι μου θυμίζει θεία από ελληνική ταινία.

41Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Παρ Μάης 20, 2011 2:36 am

kaena_v

kaena_v
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οτι ονομα και να δωσεις στο παιδι σου θα σου αρεσει γιατι θα ειναι δικο του.ειναι πολυ ομορφο ονομα το ελπιδώρα!

42Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Παρ Μάης 20, 2011 12:31 pm

giouli73

giouli73
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ αν δεν της αρέσει. Είδες κι εσένα σου έδωσαν 2 ονόματα οι γονείς σου. Δεν σου άρεσε το ένα κράτησες το άλλο. Αν σου είχαν δώσει μόνο το Ανατολή? Εμένα βεβαίως το ανατολή μ αρέσει πιο πολύ από το Άννα.

43Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Παρ Μάης 20, 2011 12:40 pm

giouli73

giouli73
desT έγραψε:Την άποψη μου για το ΕΝΑ όνομα την έχω πει κι άλλο θέμα.
Εγώ ψηφίζω Θεοδώρα. Πρώτον γιατί είναι της μαμάς σου και δεύτερο γιατί είναι πολύ ωραίο όνομα.
Το Μελίνα επίσης μ' αρέσει αλλά για τους παραπάνω λόγους δεν το ψηφίζω.
Όσο για το Μελίτα, ...σόρρυ αλλά ψηφίζω όχι γιατί μου θυμίζει φίλτρο του καφέ (είναι μάρκα φίλτρου).

Επίσης όχι στο Ελπιδώρα διότι μου θυμίζει θεία από ελληνική ταινία.

Μ αρέσουν τα επιχειρήματά σου. Φίλτρο του καφέ και θεία από ελληνική ταινία? Laughing Laughing Laughing Laughing Ελπίζω να μην τη λένε και βασιλειάδου δεν το αντέξω.

44Ψηφοφορία Απ: SOS- SOS - ΕΛΠΙΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Παρ Μάης 20, 2011 12:43 pm

naysika

naysika
ωραιο ειναι και το Δωροθεα!! μου αρεσει πολυ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις