26 Απ: καλα λενε οτι ο θεουλης,φυλαει τα παιδακια μας!Ακομα τρεμω.. Τετ Μάης 18, 2011 5:39 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΝΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 1,5 ΕΤΟΥΣ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
αλικακι έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ,γλυκό Νενάκι,που δεν με αδικείς...το ξέρω ότι είναι λίγο σπαστικό να το ακούς...αλλά τόσο αληθινό!!!!Κάποια πράγματα τα βλέπεις εντελώς διαφορετικά...έζησα κι εγώ ως μη μαμά,και μάλιστα 32 χρόνια.Το ότι το λενε αυτό κάποιες δεν υποδηλώνει αυτόματα υπεροψία ή σνομπισμό ή δεν ξέρω και γω τι άλλο...απλά για μένα δηλώνει... εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις!!!!!
Ααααααα,και κάτι άλλο...και στα δικά σου βρε!!!!!!!!!!!
αλικακι έγραψε:Ααααααα, και κάτι άλλο...και στα δικά σου βρε!!!!!!!!!!!
black beauty έγραψε:βασικα αυτα τα κορδονια ειναι επικινδυνα!αμα τυχει και πιασει κανενα και μπουρδουκλωθει?τουλαχιστον οχι πολλα πολλα!εχει αργοτερα πολυ καιρο για να παιξει!Μονο να σκεφτειτε αυτο που συνεβη πριν λιγο καιρο...
αλικακι έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ,γλυκό Νενάκι,που δεν με αδικείς...το ξέρω ότι είναι λίγο σπαστικό να το ακούς...αλλά τόσο αληθινό!!!!Κάποια πράγματα τα βλέπεις εντελώς διαφορετικά...έζησα κι εγώ ως μη μαμά,και μάλιστα 32 χρόνια.Το ότι το λενε αυτό κάποιες δεν υποδηλώνει αυτόματα υπεροψία ή σνομπισμό ή δεν ξέρω και γω τι άλλο...απλά για μένα δηλώνει... εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις!!!!!
Ααααααα,και κάτι άλλο...και στα δικά σου βρε!!!!!!!!!!!
αλικακι έγραψε:Ααααααα, και κάτι άλλο...και στα δικά σου βρε!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Θέματα για όλες τις ηλικίες!! » καλα λενε οτι ο θεουλης,φυλαει τα παιδακια μας!Ακομα τρεμω..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης