76 Απ: Συνάντηση μελών στην Αθήνα την Παρασκευή! Σαβ Ιουν 12, 2010 4:18 am
areti1
Η ψυχή της παρέας!
oi manoules oles koukles...ta paidakia asterakia ola,....na sas zisoun...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ioannaki έγραψε:Oliviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa να σε ρωτήσω κάτι;;;;Τι πιπίλα φοράς στην Αθηνούλα;;;Είναι τέλεια!!!!!
Της Avent;;;;
Θέλω κι εγώ.....Βαρέθηκα συνέχεια με τις Nuk...
Οκ....Έχω και μια Dior!!!!!!!!!!!
ANOIΞΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ! (ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!! ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ (ΕΒΑΖΕ ΔΑΧΤΥΛΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟ2 ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕ)ioannaki έγραψε:Τέλεια είναι Ολιβιάκι...Τις βαρέθηκα τις Nuk αλλά τι άλλο να πάρω..Αυτές τις αρέσουν...
Μόνο 0-3;;;;
Να σου πω κι ένα κουφό..Μια πολύ καλή μου φίλη έχει ένα κοριτσάκι 25 μηνών και της δίνει ακόμα πιπίλες από 0-6... Και της λέω είσαι σοβαρή ρε;;πας καλά;;;θα έχει πρόβλημα με τα δόντια το παιδί..Και η απάντηση;;;Ε, τι να κάνω;;;Της πήρα μεγαλύτερες και δε τις θέλει..Θέλει τις μικρές..
Κάνει ρε κορίτσια;;;;;Άσχετο!!!Πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα...
κι εμενα η κορη μου δεν τις ηθελε τις μεγαλες! δεν παιζουν κανενα ρολο στην οδοντοφυια του παιδιου εφοσον ειναι μικροτερες. οι μεγαλυτερες απ'οτι πρεπει μπορει να δημιουργησουν προβλημα, αν και ο παιδιατρος μας θεωρει πως οι πιπιλες δεν παιζουν κανενα ρολο γενικως στην οδοντοφυια!!!ioannaki έγραψε:Τέλεια είναι Ολιβιάκι...Τις βαρέθηκα τις Nuk αλλά τι άλλο να πάρω..Αυτές τις αρέσουν...
Μόνο 0-3;;;;
Να σου πω κι ένα κουφό..Μια πολύ καλή μου φίλη έχει ένα κοριτσάκι 25 μηνών και της δίνει ακόμα πιπίλες από 0-6... Και της λέω είσαι σοβαρή ρε;;πας καλά;;;θα έχει πρόβλημα με τα δόντια το παιδί..Και η απάντηση;;;Ε, τι να κάνω;;;Της πήρα μεγαλύτερες και δε τις θέλει..Θέλει τις μικρές..
Κάνει ρε κορίτσια;;;;;Άσχετο!!!Πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης