Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Δευ Μάης 23, 2011 10:41 pm

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οπως βλεπεις φιλεναδα εμεις ολες συμφωνουμε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν θα εισαι αδιαθετη στο γαμο σου και μην ανχωνεσε μπορει να εισαι εγκυος η μπορει απ''το ανχος να μην σου ερθει....
και αν σου ερθει σιγα δεβ διαβασες η περισσοτερες με περιοδο παντρευτηκαμε...
ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΣΕΙ....

πες μας που θα ειναι η εκκλησια να ερθουμε ολες μαζι να σε στηριξουμε η καλεσε μας για καφε αλλα να ειναι κ η πεθερα σου...
γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 328109 γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 328109

πλακα κανω ετσι!!!φιλακια και μην ανχωνεσε εκεινη η μερα ειναι μονο δικια σου κ του αντρα σου και μην αφηνεις κανεναν να σου χαλασει ουτε δευτερολεπτο.. γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 893968

27γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Δευ Μάης 23, 2011 10:43 pm

Maya

Maya
Εαν υπηρχε προβλημα τοτε δε θα επρεπε μπαινοντας στην εκκλησια να δειχνουμε το βρακι μας?

28γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Δευ Μάης 23, 2011 10:43 pm

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φυσικα και δεν της λεω, απλα οταν ειχε ερθει σπιτι μας, μπορει να εψαξε το καλαθακι του μπανιου, τι να πω. και οταν βγηκε απο την τουαλετα με ρωτησε γιαυτο. ευακι συζητησαμε ηρεμα και μου ειπε οτι τα δανεισε σε καποιον που τα ειχε αναγκη και οτι σε 10 μερες θα τα εχει πισω. τον πηρε και τηλ μπροστα μου.

29γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Δευ Μάης 23, 2011 11:08 pm

tatianoula

tatianoula
εξαλες ολες.....
αντι να στεναχωριεσαι '''που δεν υπαρχει λογος''' να λες ρε γαμωτο περιοδο μα την ημερα του γαμου βρηκε να ερθει οπως κ να''χει δεν θα νιωθεις τελειως ανετα...καθομαστε κ συζηταμε για το τι σκεφτεται η πεθερα....τοσο θεουσα ειναι????ενταξει θα μου πεις θα ειναι κ παλιων αρχων ...
αν ανχωνεσε τοσο πολυ και θελεις να σου φυγει πηγαινε σε οποια αλλη εκκλησια θελεις κ ρωτα τον παπα να δεις τι θα σου πει...δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα το πολυ πολυ θα σου πει να νυστεψεις καμια βδομαδα...απλα για να ηρεμησεις εσυ!!!!!

30γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Δευ Μάης 23, 2011 11:42 pm

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν υπαρχει προβλημα!!! Οσο για την πεθερουλα, πες οτι ολα καλα, δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι μαλλον πατε για το δευτερο!!! Λες να παθει κανα εγκεφαλικο και να αναβληθει ο γαμος;;;;

Αντε κοριτσακι μου να ευχαριστηθεις τη μερα αυτη και μην αφησεις κανεναν και με τιποτα να στη χαλασει!! γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 669659

31γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Τρι Μάης 24, 2011 12:23 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
είμαι βρώμικη που έχω περίοδο;;;;;;;
ο πατερ απο που βγηκε νομίζει; απο περίοδο δεν βγήκε;;;;

αυτος τα έχει πλυνει τα χερια του σίγουρα οταν κανει το μυστηριο;
ακου εκει εισαι βρωμικη επειδή εχεις περίοδο!
τα νευρα μου να μιλαμε για τετοια θεματα και να υπάρχει ιχνος τασης να τα πιστευουμε!!!

αδιαθετησα τρεις ωρες πριν τον γαμο...
δεν εγινε και τιποτα!.σιγα τα ωα!

και ειλικρινα το ειχα ξεχασει μεχρι που διαβασα αυτο το ποστ!
τοση σημασια του δινετε (απροσωπα μιλαω) που θα το θυμοσαστε μια ζωη οτι παντρευτηκατε με περιοδο;

http://www.kordelitsa.com

32γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Τρι Μάης 24, 2011 1:45 am

lilalo

lilalo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εγω απ οτι υπολογιζω στον γαμο μου θα εχω περιοδο Rolling Eyes αλλα δεν πιστευω οτι η γυναικα ειναι μολυσμενη εκεινες τις μερες,ο θεος εδωσε την περιοδο και πουθενα στα βιβλια της εκκλησιας δεν γραφει οτι δεν κανει να φυλαει η γυναικα εικονες η ευαγγελιο οταν ειναι στις μερες της.Αυτα τα λεγανε οι γιαγιαδες παλια,εμεις ζουμε στο 2011 οχι στο 1811.Εμενα το μονο που με σταναχωρει ειναι οτι θα ειμαι κακοδιαθετη,πρησμενη,θα ποναω,τα μαλλια δεν θα στρωνουν καλα θα ειναι θαμπα,το ιδιο και η επιδερμιδα.Οσα μου συμβαινουν στην περιοδο μου δηλαδη.Επεισης το να αισθανεσαι οτι αιμορραγεις ενω εισαι μεσα στα στρας και στα ολολευκα με τεραστιο τουρτα νυφικο οπως θα ειναι το δικο μου..ε δεν ειναι κι οτι πιο ευχαριστο Rolling Eyes

33γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Τρι Μάης 24, 2011 1:47 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
hhmaria έγραψε:είμαι βρώμικη που έχω περίοδο;;;;;;;
ο πατερ απο που βγηκε νομίζει; απο περίοδο δεν βγήκε;;;;

αυτος τα έχει πλυνει τα χερια του σίγουρα οταν κανει το μυστηριο;
ακου εκει εισαι βρωμικη επειδή εχεις περίοδο!
τα νευρα μου να μιλαμε για τετοια θεματα και να υπάρχει ιχνος τασης να τα πιστευουμε!!!

...

Ηρέμισε. Όλα αυτά ανήκουν στην ίδια λογική (παρότι είναι εντελώς παράλογο) του ότι η λεχώνα είναι "βρώμικη" επειδή γέννησε και την ευλόγησε ο ίδιος ο Θεός να φιλοξενήσει στο σώμα της μία νέα ζωή που δημιουργήθηκε στα σπλάχνα της και έζησε για 9 μήνες... Για τους ανθρώπους της θρησκείας μας λοιπόν αυτή η γυναίκα είναι βρώμικη. Δεν μοιάζει με ανέκδοτο; Λες και υπάρχει ακόμα το Προπατορικό Αμάρτημα... Ας καταλάβουν πια κάποιοι ότι όλα αυτά ίσχυαν στην Παλαιά Διαθήκη και ότι η Παναγία μας είναι η γέφυρα μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Είναι το αντίθετο της Εύας... Δεν τα λέω εγώ αυτά. Τα θρησκευτικά σχολικά βιβλία τα γράφουν! Είμαστε άνθρωποι και έχουμε την πίστη μέσα μας και ξέρουμε πολύ καλά πως ο Θεός δεν έχει καμία σχέση με τέτοιες ανθρώπινες προκαταλήψεις που δημιουργούν ενοχές, μπλοκάρουν την πίστη και απομακρύνουν τους ανθρώπους από την καρδιά της εκκλησίας. Ηγέτες οι εκκλησίες του κόσμου χρειάζονται, αυτό είναι αναμφισβήτητο. Είναι γεγονός όμως ότι σε όλα τα επαγγέλματα (γιατί αυτη τη μορφή έχει πια) υπάρχουν λίγοι που το κάνουν σωστά. Οι καλοί ξεχωρίζουν.

34γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Τρι Μάης 24, 2011 1:55 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν αντιλέγω και συμφωνω απολυτα μαζί σου!

δεν εκανα quote γιατι βγαινει τεραστιο!

http://www.kordelitsa.com

35γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Πεμ Ιουν 02, 2011 2:54 am

matinaki

matinaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αυτά είναι ΧΑΖΑ. και το γράφω κεφαλαία για να δώσω την έμφαση που χρειάζεται!!Είναι προλήψεις και παγανίες.Άμα ήταν έτσι δε θα πηγαίναμε στην εκκλησία εκείνες τις μέρες καθόλου. Επίσης για να το κάνω και λίγο πιο extreme θε θυμάμαι οι παπάδες ή οποιοσδήποτε να ζητάει πιστοποιητικό παρθενίας ή να ελεγχει τη νύφη αν είναι έγκυος ή όχι!!! Που στην τελική και αυτά "απαγορεύονται" (κατα τη θρησκεία)...Ημαρτον

36γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Πεμ Ιουν 02, 2011 3:03 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki έγραψε:Αυτά είναι ΧΑΖΑ. και το γράφω κεφαλαία για να δώσω την έμφαση που χρειάζεται!!Είναι προλήψεις και παγανίες.Άμα ήταν έτσι δε θα πηγαίναμε στην εκκλησία εκείνες τις μέρες καθόλου. Επίσης για να το κάνω και λίγο πιο extreme θε θυμάμαι οι παπάδες ή οποιοσδήποτε να ζητάει πιστοποιητικό παρθενίας ή να ελεγχει τη νύφη αν είναι έγκυος ή όχι!!! Που στην τελική και αυτά "απαγορεύονται" (κατα τη θρησκεία)...Ημαρτον

ακριβως ετσι.!..ποια περιοδος τωρα...εδω σε παντρευουν εγκυο η και με παιδι....!..

37γαμος και περιοδο. - Σελίδα 2 Empty Απ: γαμος και περιοδο. Παρ Νοε 04, 2011 12:38 am

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NeNaKi_Gr έγραψε:
ζουζουνομαμα έγραψε:κοριτσια βοηθεια. μετα την εγκυμοσυνη δεν ειχα σταθερο κυκλο. ετσι κανονισα ημερομηνια γαμου πιστευοντας οτι τοτε δεν θα εχω. αλλα οπως φαινεται παλι μου κανει κολπα και φοβαμαι οτι στις 26 ιουνιου που εχω και γαμο και βαφτιση θα ειμαι αδιαθετη. υπαρχει προβλημα, δεν κανει να γινει γαμος?

Στις 26 του Ιούνη, εσύ και ο μέλλοντας σύζυγος σου θα πάρετε την ευχή του Θεού που πιστεύετε, θα ευλογήσει τον γάμο σας και θα βαπτίσει το παιδάκι σας Χριστιανό... η πιο ιερή στιγμή στην χριστιανική ορθόδοξη πίστη. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα όλων αυτών των μυστηρίων και όχι τα υπόλοιπα πανηγύρια με τις θειάδες, τις πεθερές και τους παπάδες.

Αν οι περισσότεροι δεν ασχολιόντουσαν με το μωρό που έκανε λούτσα τον παπά στην κολυμπήθρα, για να σχολιάσουν ότι φταινε οι γονείς που το έμαθαν έτσι ή την νονά που δεν κατάφερε να πεί απ’ έξω όλο το πιστεύω χωρίς να πάρει ανάσα, για να απορήσουν αμέσως το πως σκέφτηκαν οι γονείς να κάνουν αυτή την «αφορεσμένη» για νονά και αν δεν κουτσομπόλευαν τη νύφη που έχει περίοδο και πόσο "βρώμικη" είναι, αν τις έπεσε η βέρα ή το δαχτυλίδι που σημαίνει ότι είναι και άτυχη αφού αυτό είναι σημάδι ότι ο γάμος δε θα κρατήσει ή αν το παρανυφάκι είναι από διαλυμένο γάμο και οπότε θα φέρει στο ζεύγος γρουσουζιά και χίλιες μύριες άλλες μ@λ@κίες, με το συμπάθιο κι όλας!
Αν δεν ασχολιόντουσαν με όλες αυτές τις αηδίες και αντί για αυτό άκουγαν έστω και λίγο τις ψαλμωδίες που τραγουδιόνται και τα λόγια που διαβάζονται εκείνη τη στιγμή, θα καταλάβαιναν την μοναδικότητα της όλης τελετής, κάτι πραγματικά θεσπέσιο ειλικρινά...
...Να προσκαλεί ο ιερέας τον ίδιο τον Θεό, να κατέβει απο τους ουρανούς, να γίνει ένα με τα χέρια τα δικά του και να τοποθετήσει ο Ιδιος τα στέφανα επάνω στο ζευγάρι... να διαβάζονται δεήσεις προς τους αγγέλους για να έρθουν γύρω από την κολυμπήθρα και να ράνουν με ευχές τον νέο Χριστιανό και το Άγιο Πνεύμα να σταθεί στα χέρια του ανάδοχου και να τα ευλογήσει, γιατί αυτές οι παρακλήσεις τραγουδιόνται εκείνη τη στιγμή, αλλά δυστυχώς... τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι ηλίθιες προκαταλήψεις!

Κοριτσάκι μου γλυκό, μη χάνεις το πραγματικό νόημα του μυστηρίου που καλείσαι να συμμετάσχεις, άλλωστε...
...ο Ίδιος ο Θεός δεν έδωσε την περίοδο στην γυναίκα? ...Ως αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που πρέπει να γίνει για να φέρει στον κόσμο παιδιά... για να φέρει η γυναίκα σε πέρας την μοναδική Του ευλογία... αυξάνεστε και πληθύνεστε! Πόσο αμαρτία λοιπόν μπορεί να είναι ένα εξ' αρχής τέτοιο δικό Του "δώρο"!

Προσπέρνα λοιπόν αυτές τις γελοιότητες που σου λένε και... η ώρα η καλή σου εύχομαι και με το καλό να δοθεί το ονοματάκι στο παιδάκι σου και να γίνει ένας καλός μεν Χριστιανός, αλλά καλύτερος δε Άνθρωπος! Very Happy
ΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!!!!Και επιτέλους να διαβάσουμε και καμια φορά κανένα ευαγγέλιο για να δούμε επιτέλους τι λέει ο Θεός και τι ο καθένας ημιμαθής και μεταφραστής κατά το κεφάλι του!!! study

http://shineon-n-on.blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις