1 τι ειναι κλεισμα?? Πεμ Ιουν 02, 2011 2:44 pm
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας μαμαδες sorry που ρωτάω διαβασα σε ενα θεμα καπου ελεγε για κλεισμα τι ειναι!!κ ποτε το κανουν...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
marinaki <3 <3 έγραψε:Γεια σας μαμαδες sorry που ρωτάω διαβασα σε ενα θεμα καπου ελεγε για κλεισμα τι ειναι!!κ ποτε το κανουν...
marinaki <3 <3 έγραψε:αααααααααααααααααααααααα κοριτσια τι ειναι αυτα που περναμε εμεισ ι γυναικες ελεος!!ι αντρες μονο σπερνουν κ εμεις ...........αχααααααααααααααααααααααααααααααααα μαμα μου
mamamatina έγραψε:χαχαχχαχαχα!!!! Κι άμα χ@σεις το γιατρο?
anastasia78 έγραψε:εγώ νόμιζα ότι όλες το κάνουν και μόλις η νοσοκόμα μου το έκανε λέει η καθαρίστρια " ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ" στο wc εννοούσε.
ααααα!τωρα εθιξες αλλο θεμα πονεμενο!!η πιο τραυματικη μου εμπειρια απο ολη τη διαδικασια της γεννας ηταν να μου βαλουν τον ορο,να μου βρει δηλ η ασχετη φλεβα!μιλαμε οτι με τρυπαγε σε διαφορα σημεια πανω απο μιση ωρα ..τελικα φωναξε ανασθησιολογο.και μου ειπε οτι απο το φοβο μου το επαθα.παιζει ρολο ο αθλητισμος?ειμαι γυμναστρια λες να εφταιγε αυτο?Ευάκι έγραψε:anastasia78 έγραψε:εγώ νόμιζα ότι όλες το κάνουν και μόλις η νοσοκόμα μου το έκανε λέει η καθαρίστρια " ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ" στο wc εννοούσε.
ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να αρνηθεις!!!η γεννα ειναι τοσο φυσικη διαδικασια οπως το κατουρημα.αν ερθω και σου πω κανε ενα κλισμα πριν κατουρησεις θα το κανεις?ειμαι νοσηλευτρια και σου λεω πως ειναι δουλεια της νοσοκομας και της καθαριστριας να σε πλυνουν αν σου συμβει το ατυχημα.δε μπορουν ομως να σε υποχρεωσουν να το κανεις επειδη δε θελουν να καθαρισουν... προσωπικη μου αποψη παντα...οπως και το ξυρισμα,ηρθε και μου ειπε εμενα μια μανταμιτσα "δε ξυριστηκες πολυ καλα" και της λεω πως φαινεται οτι δεν εχεις παιδια...πως ειναι δυνατον να ξυριστεις τελεια οταν βλεπεις το πραμα σου με καθρεφτη απο τον 5ο μηνα?!?!?!?!εννοειται την εβγαλα απο την αιθουσα και της ειπα να μην πατησει πριν μαθει τροπους και πριν μαθει να παιρνει αιμα χωρις να ταλαιπωρει εναν ανθρωπο που λογω αθλητισμου οι φλεβες του ειναι κορδονια...
δες κι εδω
http://www.birthchoices.gr
tk έγραψε:το κλισμα το κανουν και για να αδειασει το εντερο απο την αποψη οτι μολις γεννησεις ειτε με καισαρικη ειτε κανονικα να μη σου ερθει να πας τουαλετα και να σφιγγεσαι και να πονας απο κατω.....απο αυτη την αποψη θεωρω οτι ειναι καλο να γινει....τωρα να εχεις τα ραματα να εχεις τα ορμονικα σου τις πρωτες μερες .....ε να εχεις και να σκεφτεις και τη τουαλετα ...... εγω δεν το θεωρω τοσο τραγικο το κλισμα και παρολο που εκανα καισαρικες το ηθελα να το κανω....για να μου φυγει και το αγχος να ενεργηθω μεσα στις επομενες δυο μερες οπωσδηποτε!
Ευάκι έγραψε:mamamatina έγραψε:χαχαχχαχαχα!!!! Κι άμα χ@σεις το γιατρο?
η φυση προννοει κοπελα μου.μολις αρχισουν οι συσπασεις ενεργοποιειται το εντερο και αποβαλλει οτι περιττο συνηθως με διαρροια ωστε να μη χρειαστει να ζοριστεις πριν την ωρα που θα χρειαστει...τωρα που μαθανε ολοι να πηγαινουν τις μανουλες για προγραμματισμενους τοκετους για να μη χασουν τον υπνο τους θελουν τα κλισματα,φοβουνται το χεσιμο...αλλα γιατι να πας πριν το ζητησει το ιδιο το μωρο???εκτος απο περιπτωσεις που υπαρχει κινδυνος εννοειται...
marinaki <3 <3 έγραψε:ναι ρε κοριτσια μπωρει οντος να ειναι καλο αλλα!!!!δν ξερω ετσι οπςσ το σκευτομαι τωρα αυτη τιν στιγμη δν θα το εκανα...αλλα αν τυχον κ πρεπει θα το κανω αλλα αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ στεφυ επρεπε να της πεις κ εγω δν σου εγγυουμε αν φας καμια αναποδη ελεος αν δν ξερεις βαλε καποιον να μπορειιιιι τι πραγματα κ αυτα>>....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης