1 ΧΗΜΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ Παρ Ιουν 03, 2011 3:50 am
mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??? εγω ειμαι μια χαρα,μαλιστα εχω και ευχαριστα!!! καλως εχονων των πραγματων θα κανουμε γαμοβαφτιση τον σεπτεμβρη,στα γενεθλια της μικρης μας!! αλλα εχω θεμα!!! το θεμα μου ειναι τα κιλα μου!!! για να σας ενημερωσω πως κατεληξα με αυτα τα κιλα θα σας κανω μια μινι ανασκοπηση στο παρελθον! απο παιδακι ημουν παντα το αδυνατο που ετρεχε η μαμα πισω μου να μου δωσει ακομη μια μπουκια!!! τελειωνοιντας το λυκειο,ημουν στην ιδια κατασταση!! 60 κιλα νομιζω ημουν τριτη λυκειου. πηγα αθηνα για σπουδες,οποτε εκοψα τον αθλητισμο(τεννις), και φυσικα με τις παρεες πηγεναμε ποτε για πιτσα,ποτε για σουβλακια,ποτε σε ταβερνακια,ποτε σε κουτουκια...επειδη ποτε δεν με απασχολησε το θεμα ''ζυγαρια'', δεν καταλαβενα οτι αλλαζα διατροφικες συνηθειες..βαριομουν να μαγειρεψω,οποτε το τηλεφωνο αγκαλια και παραγγελια στη ψησταρια της γειτονιας...και παει λεγοντας... δεν εδωσα πολυ βαση οταν αλλαζα νουμερα στα τζιν,ωσπου αρχιζα να φοραω μονο φορμες για να μην με πιεζουν...(ετσι νομιζαα).. οταν ανεβηκα στη ζυγαρια στα 23 μου επαθα πλακα!!! (ανεβενα και πριν αλλα ολο ελεγα ελα μωρε πηρα 3 κιλακια θα τα χασω,πηρα αλλα 2 θα τα χασω...). ειχα φτασει 85 κιλα!!!!! ειχα παρει τη κατω βολτα..περασα και στα 90 κιλα.... εφτασα στην αρχη της εγκυμοσυνηςς μου να ζυγιζω 98 κιλα. ευτυχως στην εγκυμοσυνη πηρα μονο 8 κιλα τα οποια και εχασα μεχρι να γυρισω σπιτι απο το μαιευτηριο. τωρα ειμαι 98 κιλα ακομα. βεβαια μου λενε οτι δεν μου φαινεται οτι ειμαι τοσα,αλλα η ζυγαρια δεν λεει ποτε ψεμματα!!! ολα αυτα τα χρονια που σας περιεγραψα προσπαθησαα να κανω διαιτουλες αλλα δεν ειχα αποτελεσμα! ειχα γινει ηδη λιχουδα και δεν το ειχα καταλαβει κιολας!!!
μου ειπαν καποιοι γνωστοι οτι εκαναν μια χημικη διαιτα 20 ημερων και εχασαν 20 κιλα!!!! ετσι λοιπον και εγω σημερα ξεκινησα...μπορει να ειναι ανθυγειηνη (ενημερωθηκα δυστυχως για ολους τους κινδυνους), μπορει μετα να θελει τρελη συντηρηση για να μην τα ξαναπαρεις, αλλα πραγματικα μονο με αυτη την ακραια λυση θα παρω αποφαση να χασω κιλα. και το χρειαζομαι γιατι παντρευομαιιιιιιιιι!!!! και δεν θελω να παω στην εκκλησια χοντρουλα!!!!
πειτε μου γνωμες,πειτε μου ισως αν εχετε εσεις διαιτες χημικες και μη, οτι θελετε!!! εχω αναγκη τις γνωμες σας!!!
μου ειπαν καποιοι γνωστοι οτι εκαναν μια χημικη διαιτα 20 ημερων και εχασαν 20 κιλα!!!! ετσι λοιπον και εγω σημερα ξεκινησα...μπορει να ειναι ανθυγειηνη (ενημερωθηκα δυστυχως για ολους τους κινδυνους), μπορει μετα να θελει τρελη συντηρηση για να μην τα ξαναπαρεις, αλλα πραγματικα μονο με αυτη την ακραια λυση θα παρω αποφαση να χασω κιλα. και το χρειαζομαι γιατι παντρευομαιιιιιιιιι!!!! και δεν θελω να παω στην εκκλησια χοντρουλα!!!!
πειτε μου γνωμες,πειτε μου ισως αν εχετε εσεις διαιτες χημικες και μη, οτι θελετε!!! εχω αναγκη τις γνωμες σας!!!