26 Απ: Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! Κυρ Ιουν 05, 2011 11:01 pm
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:MariaM έγραψε:αλικακι έγραψε:MariaM έγραψε:αλικακι έγραψε:Ναι,Μαράκι μου,είδες???Ωραία δικαιολογία...ο άντρας μου τσαντίστηκε πολύ...τέλως πάντων όλα καλά!!!!!!Πάει κι αυτό!!!!χαχα!!!!!
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές!!!!!!!!!!!
Α, και εσένα ο άντρας σου είναι έτσι; Και εμένα! Έπιασε τον παπά από πριν και έκανε συμφωνία να μην βουτήξει το κεφάλι του μικρού μέσα!
Μαράκι μου,ναι κι ο άντρας μου τέτοιος είναι χαχα!!!!!Ήθελε να βουτήξει τον παπά μέσα!!!!!!
Καλά που είμαι εγώ η ψυχραιμότερη και τον συγκράτησα αλλιώς θα τον έβριζε κιόλας...Άσε που στράβωσε και με τα λεφτά που δώσαν οι κουμπάροι..του φάνηκαν λίγα..λέει..εμείς οι καλοί χριστιανοί πρέπει να βοηθάμε γιατί τα λεφτά σε καμία περίπτωση δεν πάνε στην τσέπη τους...εδώ να γελάσω????Βρε παπά μου,του λέει η κουμπάρα,ο άντρας μου είναι άνεργος!!!
Μετά ζήτησε και από τον άντρα μου λεφτά για το παράβολο που είχε το χαρτί για το ληξιαρχείο!!!Τώρα τι να πω...όποιον έβρισκε ζήταγε λεφτά!!!Και από τον φωτογράφο!!!!!
Τέλωςπάντων.....να σου πω βρε μαράκι μου...τα παιδιά μας μοιάζουν....οι άντρες μας μοιάζουν...δεν είναι λίγο περίεργο???χαχα!!!!Τον άντρα σου πως τον λένε????χαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως λένε και τον γιο σου!!!
Λες ο γιος μου που τον λένε Γιάννη, να έχει ίδιο όνομα με τον άντρα σου;
χαχαχαχχχχα!!!!!!!!!!!Όχι,τον άντρα μου τον λένε Χρήστο!!!!Εγώ φοβήθηκα μην έχουν το ίδιο όνομα οι άντρες μας....με πιάνεις????χαχαχχααα!!!!!!!
Χαχαχα! Ναι είχα δει μια βιντεοταινία του Ψάλτη με μια τέτοια ιστορία... Όχι Χαράλαμπο τον λένε ΕΥΤΥΧΩΣ! Τον φωνάζουμε Χάρη. Το καλό με αυτό το όχι τόσο εύηχο όνομα είναι ότι έχει πολλά υποκοριστικά!