Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ναι,Μαράκι μου,είδες???Ωραία δικαιολογία...ο άντρας μου τσαντίστηκε πολύ...τέλως πάντων όλα καλά!!!!!!Πάει κι αυτό!!!!χαχα!!!!!
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές!!!!!!!!!!!

Α, και εσένα ο άντρας σου είναι έτσι; Και εμένα! Έπιασε τον παπά από πριν και έκανε συμφωνία να μην βουτήξει το κεφάλι του μικρού μέσα! Laughing Laughing Laughing

Μαράκι μου,ναι κι ο άντρας μου τέτοιος είναι χαχα!!!!!Ήθελε να βουτήξει τον παπά μέσα!!!!!!
Καλά που είμαι εγώ η ψυχραιμότερη και τον συγκράτησα αλλιώς θα τον έβριζε κιόλας...Άσε που στράβωσε και με τα λεφτά που δώσαν οι κουμπάροι..του φάνηκαν λίγα..λέει..εμείς οι καλοί χριστιανοί πρέπει να βοηθάμε γιατί τα λεφτά σε καμία περίπτωση δεν πάνε στην τσέπη τους...εδώ να γελάσω????Βρε παπά μου,του λέει η κουμπάρα,ο άντρας μου είναι άνεργος!!!
Μετά ζήτησε και από τον άντρα μου λεφτά για το παράβολο που είχε το χαρτί για το ληξιαρχείο!!!Τώρα τι να πω...όποιον έβρισκε ζήταγε λεφτά!!!Και από τον φωτογράφο!!!!!
Τέλωςπάντων.....να σου πω βρε μαράκι μου...τα παιδιά μας μοιάζουν....οι άντρες μας μοιάζουν...δεν είναι λίγο περίεργο???χαχα!!!!Τον άντρα σου πως τον λένε????χαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως λένε και τον γιο σου!!!

Λες ο γιος μου που τον λένε Γιάννη, να έχει ίδιο όνομα με τον άντρα σου; Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχχχχα!!!!!!!!!!!Όχι,τον άντρα μου τον λένε Χρήστο!!!!Εγώ φοβήθηκα μην έχουν το ίδιο όνομα οι άντρες μας....με πιάνεις????χαχαχχααα!!!!!!!

Χαχαχα! Ναι είχα δει μια βιντεοταινία του Ψάλτη με μια τέτοια ιστορία... Laughing Laughing Laughing Όχι Χαράλαμπο τον λένε ΕΥΤΥΧΩΣ! Τον φωνάζουμε Χάρη. Το καλό με αυτό το όχι τόσο εύηχο όνομα είναι ότι έχει πολλά υποκοριστικά! Wink

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχα Βρε κορίτσια μου και συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά μήπως καλού κακού να συγκρίνατε τις φωτογραφίες των παιδιών σας? Αλίκι μου... σ’ έχει πιάσει μια ανησυχείς ε.... Razz χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing

Έχει δίκιο η Μαρία... το Χαραλάμπης μπορεί να μην ηχεί τόσο κομψά στα αυτιά μας, αλλά έχει πολλές εναλλακτικές να ακολουθήσεις Wink
Εκτός από το Μπάμπης Embarassed δεν ξέρω, το θεωρώ κομμάτι "βάρβαρο" για μωρό παιδί Embarassed όταν μεγαλώσει και γίνει άντρας πια, θα του ταιριάζει περισσότερο θαρρώ.

Πάντως, ότι και να είναι, το όνομα δεν κάνει τον άνθρωπο. Μακάρι τα μικράκια σας εκτός από περίσσια υγεία φυσικά, να πάρουν της μετρητής τα ήθη και τις αξίες που τους διδάσκετε σαν γονείς και να γίνουν καλοί άνθρωποι και ατόφιοι χαρακτήρες.
Να τα χαίρεστε κορίτσια μου και...

Τατιανάκι... με το καλό και η βάπτιση του δικού σου παιδιού!
Να νεοφωτιστεί και να' ναι υγειή, τυχερό και ευλογημένο το μικράκι σου! Very Happy
Με το καλό!

Φιλιά πολλά κουκλάρες μου
Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472 Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472 Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:χαχαχαχαχα Βρε κορίτσια μου και συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά μήπως καλού κακού να συγκρίνατε τις φωτογραφίες των παιδιών σας? Αλίκι μου... σ’ έχει πιάσει μια ανησυχείς ε.... Razz χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing

Έχει δίκιο η Μαρία... το Χαραλάμπης μπορεί να μην ηχεί τόσο κομψά στα αυτιά μας, αλλά έχει πολλές εναλλακτικές να ακολουθήσεις Wink
Εκτός από το Μπάμπης Embarassed δεν ξέρω, το θεωρώ κομμάτι "βάρβαρο" για μωρό παιδί Embarassed όταν μεγαλώσει και γίνει άντρας πια, θα του ταιριάζει περισσότερο θαρρώ.

Πάντως, ότι και να είναι, το όνομα δεν κάνει τον άνθρωπο. Μακάρι τα μικράκια σας εκτός από περίσσια υγεία φυσικά, να πάρουν της μετρητής τα ήθη και τις αξίες που τους διδάσκετε σαν γονείς και να γίνουν καλοί άνθρωποι και ατόφιοι χαρακτήρες.
Να τα χαίρεστε κορίτσια μου και...

Τατιανάκι... με το καλό και η βάπτιση του δικού σου παιδιού!
Να νεοφωτιστεί και να' ναι υγειή, τυχερό και ευλογημένο το μικράκι σου! Very Happy
Με το καλό!

Φιλιά πολλά κουκλάρες μου
Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472 Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472 Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472

Ευχαριστούμε Νενάκι για τις ευχές σου! Και εσύ με ένα γερό μωράκι όταν με το καλό έρθει! I love you Πάντα διαβάζω όσα γράφεις και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις και σκέφτεσαι. Διακρίνω μια τρυφερότητα στον λόγο σου.

Για τα υποκοριστικά του Χαραλάμπης θα πω ότι εμένα τον άντρα μου τον φωνάζανε Χαρούλη από μικρό και τώρα του έμεινε το Χάρης και θαρρώ πως το Μπάμπης ή Λάμπης δεν του ταιριάζουν γιατί για εμένα είναι ο Χαρούλης μου και δεν νομίζω να μεγαλώσει. Και γέρος που θα είναι Χαρούλη θα τον φωνάζω -και θα γινόμαστε ρεζίλι... Laughing Laughing Laughing

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι και Νενάκι...ουφ...τώρα η ανησυχία μου'φυγε χαχα!!!!!!!
Μαράκι μου ευτυχώς άλλο όνομα έχει ο άντρας σου!!!!!χαχχαχαχχααα!!!!!!!!
Όσο για το όνομα,και μένα το Χάρης μ'αρέσει αλλά δεν αρέσει στον άντρα μου,δυστηχώς.Τουλάχιστον βρήκα μια εναλλακτική και τον φωνάζω Μπαμπίνο,Μπαμπινούλη,Μπαμπιλίνο χαχα!!!!!ότι μου'ρθει εκτός από Μπάμπη που μου θυμίζει πιο πολύ μεταφορές-μετακομίσεις παρά όνομα για μωρό παιδί χαχαχα!!!!!!
Ευελπιστώ,μεγαλώνοντας το παιδάκι μου να κάνει το σωστό και να το αλλάξει σε Χάρης χαχα!!!!!!!
Όπως λέει και η πεθερά όμως...λάμπει από χαρά...το λέει και το όνομά του!!!!
Γερά να είναι στην τελική,αυτό έχει σημασία,για το όνομα δεν θα έκανα ποτέ καυγά ή φασαρία.Χαίρεται τόσο πολύ ο καυμένος ο πεθερός και ο σύζηγος που,δεν πειράζει,ξεχνάω τον πόνο μου χαχαχχααα!!!!!! Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472

Tatijana μου,προχθές δεν είχα μυαλό...με το καλό και η δική σας βάφτιση.Εύχομαι όλα να πάνε καλά,να μπει και σένα το μωρό σου στον δρόμο του Θεού!!!!!!!Καλοφώτιστο να είναι!!!!!!!!!!!!

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να την χαίρεστε την ψυχούλα σας... γερό και ευλογημένο να'ναι κι εσυ ετσι να εισαι παντα χαρουμενη κι ευτυχισμενη!
Για το ονομα εχεις δικιο. Κι εμενα δεν μου αρεσε του πεθερου μου αλλα τωρα ειναι ο γιος μου Smile οποτε ειναι τελειο γιατι ειναι δικο του!

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας ζησει ο Μπαμπινος σας!! Να ειναι παντα γερος και δυνατος και σεις δυο περηφανοι γονεις! king king king king

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλικακι μου να σας ζησει ο μπεμπακος σας και να ειναι παντα γερος, καλοτυχος και φωτισμενος!
Με το καλο η βαφτιση σας.

υ.γ. με την περιγραφη σου καλυψες και τα δικα μου συναισθηματα.. Embarassed

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!!!
Πάει πέρασε κι αυτό,ευτηχώς όλα πήγαν τέλεια!!!!
Να'στε καλά για τις ευχές και εσείς να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!
Momirene,Νένεν,και Gianna,ευχαριστώ!!!
Τα συναισθήματα πιστεύω,αν κάτσουν και μιλήσουν όλες οι μανούλες είναι τα ίδια,έτσι δεν είναι???Τώρα ζούμε μόνο γι'αυτά!!!! Την Κυριακή βαφτίζουμε τον πρίγκηπά μας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις