26 Απ: Να κατουρηθώ απο την χαρά μου ή να κρατηθώ λίγο ακόμα??? Δευ Ιουν 13, 2011 1:33 pm
skountouflou
Πανταχού παρούσα!
Είσαι είσαι είσαι έγκυος!!!!!
Αποκλείεται να κάνουν λάθος 4 τεστ!!!!
Αποκλείεται να κάνουν λάθος 4 τεστ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Maya έγραψε:Κοριτσάκι μου ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ!!! Είμαι σίγουρη!!!!!! Έχω χαρεί τόσο πολυ για σένα, δε φαντάζεσαι πόσο!!! Τώρα θα έρθεις στο Αίγιο και θα εγκατασταθείς εδώ χεχε θα μας παρκάρεις και το Νεφελάκι και εσύ θα είσαι βασίλισσα, αραχτή και light!!!Και σε ευχαριστώ που ήμουν από τους πρώτους που τους το εμπιστεύτηκες, με τιμά πολύ αυτό!
Δε σε γνωρίζω πολύ καιρό αλλά είναι σαν να σε ξέρω χρόνια.. Και σας αγαπάμε πολύ πολύ πολύ οικογενειακώς!!!
παρε με να μου πεις! περιμένωωωωωωω
xazomammy έγραψε:Maya έγραψε:Κοριτσάκι μου ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ!!! Είμαι σίγουρη!!!!!! Έχω χαρεί τόσο πολυ για σένα, δε φαντάζεσαι πόσο!!! Τώρα θα έρθεις στο Αίγιο και θα εγκατασταθείς εδώ χεχε θα μας παρκάρεις και το Νεφελάκι και εσύ θα είσαι βασίλισσα, αραχτή και light!!!Και σε ευχαριστώ που ήμουν από τους πρώτους που τους το εμπιστεύτηκες, με τιμά πολύ αυτό!
Δε σε γνωρίζω πολύ καιρό αλλά είναι σαν να σε ξέρω χρόνια.. Και σας αγαπάμε πολύ πολύ πολύ οικογενειακώς!!!
παρε με να μου πεις! περιμένωωωωωωω
Κοριτσάκι μου ετσι ακριβώς νιώθω και εγώ, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια κ να είσαι δικός μου άνθρωπος. Με κάποιους ανθρώπου απλά δεν χρειάζονται πολλά χρόνια για να δέσει το γλυκό, απλά ταιριάζεις κ καταλαβαίνεις ότι ξεχωρίζουν. Εύχομαι κ στα δικά σου από Σεμπτέβρη!!! να γίνει όπως το φανταζόμασταν, βολτούλες με τις κορούλες μας κ να μοστράρουμε τις κοιλίτσες μας κ μετά να κρατάμε αγκαλίτσα κ τα δεύτερα μωρούλια μας!!! Και εμείς σας αγαπάμε πολύ πολύ πολύ οικογενειακώς!!! Ακόμα δεν έχω νέα, σε κανα 2 ωρίτσες θα ξέρω κ θα σε πάρω τηλ. Με έχει φάει όμως η αγωνία κ το πρωί έκανα κ άλλο τεστ κ βγήκε θετικό (λες να είναι χαλασμένα ολα κ να δείχνου θετικά )??, αλλά θέλω να δω την χορειακή ότι είναι καλή, για σίγουρα.. χχχ
xazomammy έγραψε: :Λοιπόν μανούλες, θηλάζω την κόρη μου που είναι 15 μηνών. Περίοδος μου είχε έρθει πριν 5 μήνες κ από τότε δεν ξανά ήρθε. Πριν 1,5 μήνα έκανα χοριακή έτσι για καλό κ για κακό γιατί εκανα κ άλλες εξετάσεις κ βγήκε αρνητική. Αλλά πριν 2 εβδομάδες είχα συμπτώματα ωορρηξίας κ είπαμε, βρε λες κ του δώσαμε κ κατάλαβε. Σήμερα το πρωί έκανα τεστ από αυτά τα εργαστηριακά test που πουλάνε στο ιντερνετ κ βγήκε θετικό. Προηγούμενες φορές πριν μήνες που είχα κάνει έβγαιναν πάντα αρνητικά και σήμερα έκανα 4 κ τα 4 θετικά!!!! Αύριο χορειακή, αλλά μέχρι τότε με έχει φάει η αγωνία..Ξέρω ότι ενα θετικό αποτέλεσμα δύσκολα είναι λάθος, αλλά ακόμα φοβάμαι να το πιστέψω. Θέλουμε σαν τρελοί ένα δεύτερο μωράκι..μανούλες τι λέτε??? Και την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος το κατάλαβα χωρίς καν να έχω καθυστέρηση, την 28 ημέρα του κύκλου μου, αλλά τώρα λόγο θηλασμού δεν έχω καν κύκλο, δεν ξέρω πως μου ήρθε κ έκανα το τεστ lol: .Εχω τρομερή αγωνία........
Ε ναι 4 ειναι πολλα!>MAROULOU έγραψε:όλα να πάνε καλά σου εύχομαι. Αποκλείεται 4 τεστ να έκαναν λάθος.
tzef έγραψε:Μπράβο σου ποσο εβομαδων είσαι;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Να κατουρηθώ απο την χαρά μου ή να κρατηθώ λίγο ακόμα???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης