401 Απ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!! Τετ Ιουν 15, 2011 3:21 pm
Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οχι οχι να μην κοπει!!! τωρα ερχεται κριση, δεν υπαρχουν λεφτα, αυτο θα πινει μεχρι το δημοτικο μη σου πω!!!!- εεεε κρυφα κρυφα κανω κι εγω κανενα..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vivian έγραψε:natali-maria έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΗΛ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ?ΟΙ 2 ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΜΕ... !!!
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ..ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.. !!!
Θα σε παμε εμεις γλυκουλα μου! Ετσι θα σε αφησω;
Καλη ξεκουραση κοριτσακι μου γλυκο!
Maya έγραψε:οχι οχι να μην κοπει!!! τωρα ερχεται κριση, δεν υπαρχουν λεφτα, αυτο θα πινει μεχρι το δημοτικο μη σου πω!!!!- εεεε κρυφα κρυφα κανω κι εγω κανενα..
καλημερααααααααααααααααα και εγω αυτο ηθελα να βαλω,με προλαβες!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερααααααααααααααααα και εγω αυτο ηθελα να βαλω,με προλαβες!
grammatiki έγραψε:καλημερα ναταλακι τι κανεις;
grammatiki έγραψε:ωχ ωχ ωχ μη μου λες για πεθερες βγαζω σπυρια.τι να πω και εγω που την εχω αναγκη γιατι μου κραταει το μωρο;
MAROULOU έγραψε:καλά πρέπει να έπεσε τρελό ξενύχτι χθες! το καλύτερο μπαρ της Ελλάδας το " mama's bar"
natali-maria έγραψε:MAROULOU έγραψε:καλά πρέπει να έπεσε τρελό ξενύχτι χθες! το καλύτερο μπαρ της Ελλάδας το " mama's bar"
ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ !
Η ΩΡΑ 2:30 ΠΕΡΙΚΑΛΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΜΟΥ !!!
natali-maria έγραψε:MAROULOU έγραψε:καλά πρέπει να έπεσε τρελό ξενύχτι χθες! το καλύτερο μπαρ της Ελλάδας το " mama's bar"
ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ !
Η ΩΡΑ 2:30 ΠΕΡΙΚΑΛΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΜΟΥ !!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης