626 Απ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!! Παρ Ιουν 17, 2011 1:46 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:molis mpika sto chat efiges den se prolava
ΣΤΑΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!ΞΑΝΑ ΠΑΩ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cassiani έγραψε:molis mpika sto chat efiges den se prolava
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:αλικακι έγραψε:Γεια σου ρε Νενάκι!!!!!!Αφού μπόρεσα εγώ....μπορούν όλες!!!!!!!!!!!!
Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!
γεια σου ρε αλικακι!σα'ινια γιναμε.θα το λεω στον αντρα μου και δεν θα το πιστευει.
Πολυ καλο.δεν σταματαμε με την μικρη να το χορευουμε οπως και να το ακουμε σε καθε διαδρομη με το αμαξιαλικακι έγραψε:
Το αγαπημένο μου!!!Αφιερωμένο στον γιο μου!!!!!!!!!!
stardust έγραψε:Πολυ καλο.δεν σταματαμε με την μικρη να το χορευουμε οπως και να το ακουμε σε καθε διαδρομη με το αμαξιαλικακι έγραψε:
Το αγαπημένο μου!!!Αφιερωμένο στον γιο μου!!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλικακι έγραψε:
Νενάκι...περσινά ξινά σταφύλλια!!!2 μέρες μετά.το θυμήθηκα χαχα!!!!!
Το κερκυραίικο φαγητό που μου'λεγες,μήπως εννοείς το σοφρίτο ή το μπουρδέτο????
MAROULOU έγραψε:αλικακι έγραψε:
πεθαίνω για αυτήν τη σκηνή!!!
ΣΟΥΖΗ ΤΡΩΣ!!!!!
αλικακι έγραψε:
NeNaKi_Gr έγραψε:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΑ ΜΑΣ!!!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ!!!!!
ΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
lilalo έγραψε:Νενακιιιι εκεινη την υπεροχη εικονα με την τουρτα πως την εβαλες πες μου με μαπλα λογια σε παρακαλω γιατι μερες προσπαθω και δεν καταφερα τιποτα
eisai i daskala mas skala skala skala mas!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]NeNaKi_Gr έγραψε:lilalo έγραψε:Νενακιιιι εκεινη την υπεροχη εικονα με την τουρτα πως την εβαλες πες μου με μαπλα λογια σε παρακαλω γιατι μερες προσπαθω και δεν καταφερα τιποτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
1ος Τρόπος:
Όπως ακριβώς κάνεις αντιγραφή το link απο το Youtube για να βάλεις ένα βίντεο και μετά το επικολλείς στο φόρουμ πατώντας το κουμπί με το φίλμ, με τον ίδιο τρόπο βρίσκεις το Link της εικόνας που θέλεις, το κάνεις αντιγραφή και το επικολλείς στο φόρουμ, πατώντας αυτή τη φορά το κουμπί με την φωτογραφίτσα.
Φωτός μπορεί να βρείς μέσω google και να σου δωθεί το link έτοιμο απο κάποια άλλα sites.
2ος Τρόπος:
Για την περίπτωση που θέλεις να ανεβάσεις εσύ απο το Pc σου μια εικόνα , μπορείς να την ανεβάσεις πρώτα μέσω
http://imageshack.us/
ή
http://tinypic.com/
και αφού την ανεβάσεις, θα σου δώσει έτοιμα τα Links-κωδικούς για την εμφάνιση της, όπως ακριβώς με τα τικεράκια. Αρκεί εσύ να κάνεις αντιγραφή τον κωδικό που αναφέρεται ως ΗΤΜL και μετά όπως τον πήρες επικόλληση στο μήνυμα σου στο φόρουμ μας, χωρίς να πατήσεις κανένα επιπλέον κουμπί
Ακριβώς όπως γίνεται με τα τικεράκια.
tatijana έγραψε:Ki εμενα με αγαπας?????Ωωωωωω λιποθυμω ΤΩΡΑ ομως..Τι κανετε κοριτσακια μου?
[/quote
Μπορει να μην σε γνωριζω προσωπικα τατιανα μου αλλα δεν μου χεις κανει κατι για να μην σε αγαπαω .Αλλωστε ειμαστε μια ομορφη παρεα γι αυτο σας αγαπαω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
cassiani έγραψε:eisai i daskala mas skala skala skala mas!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]NeNaKi_Gr έγραψε:lilalo έγραψε:Νενακιιιι εκεινη την υπεροχη εικονα με την τουρτα πως την εβαλες πες μου με μαπλα λογια σε παρακαλω γιατι μερες προσπαθω και δεν καταφερα τιποτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
1ος Τρόπος:
Όπως ακριβώς κάνεις αντιγραφή το link απο το Youtube για να βάλεις ένα βίντεο και μετά το επικολλείς στο φόρουμ πατώντας το κουμπί με το φίλμ, με τον ίδιο τρόπο βρίσκεις το Link της εικόνας που θέλεις, το κάνεις αντιγραφή και το επικολλείς στο φόρουμ, πατώντας αυτή τη φορά το κουμπί με την φωτογραφίτσα.
Φωτός μπορεί να βρείς μέσω google και να σου δωθεί το link έτοιμο απο κάποια άλλα sites.
2ος Τρόπος:
Για την περίπτωση που θέλεις να ανεβάσεις εσύ απο το Pc σου μια εικόνα , μπορείς να την ανεβάσεις πρώτα μέσω
http://imageshack.us/
ή
http://tinypic.com/
και αφού την ανεβάσεις, θα σου δώσει έτοιμα τα Links-κωδικούς για την εμφάνιση της, όπως ακριβώς με τα τικεράκια. Αρκεί εσύ να κάνεις αντιγραφή τον κωδικό που αναφέρεται ως ΗΤΜL και μετά όπως τον πήρες επικόλληση στο μήνυμα σου στο φόρουμ μας, χωρίς να πατήσεις κανένα επιπλέον κουμπί
Ακριβώς όπως γίνεται με τα τικεράκια.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης